Galaxy Fold 2 în trimestrul doi 2020 după Z Flip, noi confirmări despre el

743
Sursa Foto: via hdblog.it

Să începem cu o certitudine: Galaxy Z Flip nu este succesorul lui Galaxy Fold, primul telefon pliabil Samsung. Am înțeles acest lucru pe măsură ce tot mai multe detalii au apărut despre acesta. Z Flip va fi va fi prezentat pe 11 februarie la evenimentul Unpacked și nu va înlocui, ci va mări oferta curentă din acest sector. Atenție, însă, acest lucru nu înseamnă că, în scurt timp, nu putem avea și un Galaxy Fold 2, cum a scris în aceste zile, Max Weinbach de la XDA Developers.

Max Weinbach @MaxWinebach »I just got word that Samsung will likely be launching the true Galaxy Fold successor in Q2 of this year«. Tocmai am înțeles că Samsung va lansa probabil adevăratul succesor Galaxy Fold în Q2 al acestui an. A scris Max Weinbach pe Twitter, conform HDBlog și a continuat: »If I’ve conglomerates all the different reports correctly, it should have an 8″ display, 108MP camera, ultra thin glass, S Pen, Snapdragon 865 and 5G«. Dacă am combinat corect toate informațiile, ar trebui să aibă un ecran de 8 inch, cameră de 108MP, sticlă foarte subțire, S Pen, Snapdragon 865 și 5G. Pare destul de clar Samsung Galaxy Fold 2 va veni în trimestrul doi.

Se confirmă Snapdragon 865 și o cameră de 108MP pe Galaxy Fold 2

Samsung Galaxy Z Flip prin prisma specificațiilor este un smartphone de gamă medie, de aici și prețul mai mic. În Schimb, Galaxy Fold 2, cu procesorul Qualcomm de ultimă generație, un display de 8 inch, cu 5G și cameră foto de 108MP este fără doar și poate un smartphone high-end. Este altă mâncare de pește!

Noile informații nu sunt multe, dar sunt suficiente să înțelegem strategia Samsung în această privință. Gigantul tech pare să intenționeze să investească foarte mult în a doua generație a Fold-ului inițial, un telefon destul de maltratat după lansare. În acest caz ne așteptăm la un Samsung Galaxy Fold 2 de alt nivel.

Samsung Galaxy Z Flip ar putea, printre altele, să acționeze ca un precursor al unei serii de schimbări pe care compania sud-coreeană le-ar fi făcut pentru a îmbunătăți, mai presus de toate, rezistența afișajului. Ultra Thin Glass, după toate datele, va debuta cu smartphone-ul pliabil care va veni la începutul lunii februarie.

Ultra Thin Glass – sticla ultra subțire este fabricată de compania sud-coreeană Dowoo. Se folosește o tehnologie prin care se poate fabrica sticlă cu o grosime mai mică de 100µm. Dowoo poate fabrica sticlă Ultra Thin Glass cu grosimea minimă de 30µm (grosimea unui fir de păr).

Samsung Galaxy Fold „2” (nu suntem siguri de nume) va ajunge în trimestru doi din 2020, deci nu prea departe de debutul lui Galaxy Z Flip. În concluzie, ceea ce Max Weinbach pretinde să știe despre Galaxy Fold 2 poate fi rezumat după cum urmează:

  • Va avea un display de 8 inch (când este deschis)
  • Ecranul va fi protejat de sticlă (Ultra Thin Glass)
  • Va avea o cameră principală de 108MP
  • Vine cu suport pentru noua rețea 5G
  • Se va baza Qualcomm Snapdragon 865
  • Va avea în dotare și un S Pen