Samsung Galaxy Z Flip poate avea un preț mai mic de 1.700$

1226
Sursa Foto: via gazettereview.com

Noul smartphone pliabil Samsung, care va fi lansat luna viitoare, poate avea un preț sub două milioane won (1.710 USD). Informația vine de la agenția de presă Yonhap, care citează oficiali din domeniul telefoniei mobile din Coreea de Sud. Acest Samsung Galaxy Z Flip se pare că atrage tot mai mult vânzătorii și potențialii cumpărători față de celelalte modele pliabile de pe piață.

Telefonul pliabil Samsung de tip clamshell, probabil va fi lansat sub numele de Galaxy Z Flip. Scriem probabil pentru că, zilele trecute Roh Tae-moon, noul șef Samsung Mobile, a declarat că încă nu a fost stabilit numele final al viitorului smartphone rabatabil de tip calmshell. Acesta urmează să fie prezentat în cadrul evenimentului „Galaxy Unpacked” la San Francisco, pe 11 februarie. Tot atunci vom face cunoștință cu noile versiuni ale seriei emblematice Galaxy S20.

Samsung nu a confirmat nimic despre specificațiile lui Galaxy Z Flip

Persoanele apropiate companiei Samsung au declarat că Galaxy Z Flip ar putea fi mai ieftin decât primul telefon pliabil al Samsung, Galaxy Fold. Acesta a fost lansat anul trecut cu un preț de aproximativ 2.000 USD / 2.000 de euro în funcție de locul lansării. „Compania Samsung discută în continuare despre prețul produsului. Noul telefon pliabil ar putea avea un preț sub două milioane won în Coreea de Sud„. A spus sursa citată sub protecția anonimatului.

Samsung nu a confirmat până acum nicio specificație cu privire la noul telefon pliabil. Totuși, toate zvonurile comunității IT prezic că Samsung Galaxy Z Flip ar putea veni cu un ecran de 6,7 inch folosind un material din sticlă ultra-subțire (UTG). Recenzorii din domeniul IT și mass-media din mai multe țări speculează că Galaxy Z Flip va avea procesorul Snapdragon 855. Va avea o cameră posterioară de 12MP și una cameră frontală de 10MP alături de o baterie de 3.300mAh.

Motorola Razr a fost o serie de telefoane mobile lansate în 2004 cu Motorola V3. A fost vândut în peste 50 de milioane de unități până în iulie 2006. Din 14 noiembrie 2019 Motorola a lansat seria Razr ca smartphone pliabil.

Samsung Galaxy Z Flip va avea o concurență mai mare decât Galaxy Fold când a fost lansat. Motorola are programat să înceapă vânzările smartphone-ului său pliabil Razr în aceste zile. Telefonul este continuatorul al cunoscutei serii cu clapetă Motorola Razr. Este de așteptat să fie cel mai serios concurent pentru Galaxy Z Flip. Smartphone-ul Motorola are un design pliabil pe verticală și un preț de 1.500 USD. Motorola Razr este dotat cu ecran intern de 6,2 inch, unul exterior de 2,7 inch și procesorul Snapdragon 710.