Samsung Galaxy Z Flip Ediție limitată Joker & Harley Quinn

1022
Sursa Foto: caviar.global

Peste câteva zile Samsung va lansa Galaxy Z Flip în timpul evenimentului „Galaxy Unpacked 2020” de la San Francisco. În același timp, seria Galaxy S20 va fi anunțată și ea. Deși Samsung nu a lansat în mod oficial telefonul pliabil, compania rusă Caviar a decis deja să anunțe nu mai puțin de trei smartphone-uri în ediție limitată, toate bazate pe noul telefon pliabil de la Samsung. Caviar va lansa inclusiv o ediție specială Joker & Harley Quinn.

Celelalte două sunt un model clasic Carbon Titanium pentru bărbați și un model Golden de lux pentru femei. În plus, Caviar lansează pe Samsung Galaxy Z Flip în ediție Joker & Harley Quinn, dedicat filmului „Păsări de pradă – Birds of Prey„. Noul film „Păsări de pradă” va rula și în mai multe cinematografe din Europa.

Samsung Galaxy Z Flip Limited Edition Joker & Harley Quinn

Filmul a fost recent nominalizat la 11 Oscar-uri, inclusiv la „Cel mai bun film”. În 9 februarie 2020, va avea loc cea de-a 92-a ceremonie a premiilor Oscar și vor fi anunțați câștigătorii. Pentru Caviar, Jokerul este deja un adevărat câștigător, așa că Samsung Galaxy Z Flip Limited Edition este dedicat acestui film de super-eroi.

Carcasa smartphone-ului este acoperită cu aur de 24 de carate, cu un chenar decorativ bogat, pe care alternează jocul de cărți, inima, diamantul, trifoiul și paletele. O imagine desenată a Jokerului poate fi văzută în față, Harley Quinn este reprezentată pe spate. Imediat mai jos, sigla Caviar este încorporată în aur. Un lac special pentru bijuterii a fost folosit pentru a face ca această Ediție Limitată aurie să strălucească și mai frumos.

Harley Quinn este un personaj fictiv de desene animate. A fost creat de Paul Dini și Bruce Timm pentru serialul de televiziune de desene animate Batman din 1992. Harley Quinn este considerat unul dintre cele mai populare personaje ale companiei DC Comics.

Caviar produce 54 de bucăți ale acestei ediții. Numărul 54 se referă la un set de cărți de joc, inclusiv doi glumeți, desigur. Z Flip Limited Edition are un preț estimativ de pornire de 5.210 USD. Prețul se poate schimba în funcție de prețul de vânzare pe care Samsung îl va impune pentru telefonul Flip.

Caviar a făcut o ediție specială și pentru Samsung Galaxy Note 9. Acest smartphone este în valoare de peste 50.000 de euro și are un panou din spate care conține un kilogram de aur pur.

Samsung Galaxy Z Flip în Carbon Titan și Golden

În plus față de Joker & Harley Quinn Edition, Caviar a lansat și un Carbon Titanium și un Gold Edition. Galaxy Z Flip în Carbon Titan are un cadru din titan cu o structură de fibre de carbon negru. Acest model dur ar trebui să apeleze în special la bărbați. Pentru ediția Carbon Titanium, prețurile încep de la 5.690 USD.

În plus, un Galaxy Z Flip Gold a fost făcut pentru femei. Acest smartphone de lux are un fundal în relief, acoperit cu aur de 24 de carate. Logo-ul Caviar este, de asemenea, încorporat elegant în design în aur. Pentru smartphone-ul Samsung Galaxy Z Flip Gold, prețul de pornire este de 6.000 USD. Caviar ia precomenzi pentru aceste modele imediat ce Z Flip apare pe piață.

Telefonul pliabil va fi introdus oficial de Samsung marți, 11 februarie. Samsung va folosi Ultra Thin Glass pentru prima dată, o sticlă ultra-subțire mult mai rezistentă la zgârieturi. Spre deosebire de Galaxy Fold, Flip-ul nu primește o crestătură, în schimb are o gaură în ecranul flexibil. Camera frontală de 10MP se va afla aici.

Telefonul pliabil va avea procesorul Snapdragon 855+ cu 8GB RAM și 256GB memorie de stocare. Două camere foto sunt la spate, ambele de 12MP. Samsung Galaxy Z Flip are, de asemenea, un mic ecran frontal de 1,06 inch, care afișează notificări și informații standard, cum ar fi ora și data. Va fi un telefon standard 4G și nu va avea o variantă 5G.

Galaxy Z Flip este mai ieftin decât Samsung Galaxy Fold. Se vorbește despre un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de aproximativ 1.500 EUR.

SURSĂLetsgoDigital