YouTube optimizat pentru a putea fi urmărit pe Galaxy Z Flip

602
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung și Google continuă să aducă mai multe experiențe inovatoare utilizatorilor de telefoane Galaxy. Acum canalul YouTube va fi optimizat pentru a putea fi urmărit de pe Samsung Galaxy Z Flip. Samsung și Google au colaborare pentru a aduce un design proaspăt al experienței utilizatorului care se potrivește factorului de formă inovativ al Galaxy Z Flip. Este cea mai recentă evoluție dintr-o relație lungă între cele două companii.

În ultimii 10 ani, parteneriatul Samsung-Google a fost forța motrice a multor inovații importante din industria mobilă”. A spus dr. TM Roh, președinte și șef Mobile Communications Business, Samsung Electronics la Galaxy Unpacked 2020. „Acum, parteneriatul nostru este mai important ca niciodată. Lucrăm împreună pentru a fi pionierii unei noi generații de experiențe mobile pentru utilizatorii noștri.”

Actualizările recente pentru YouTube reprezintă doar o etapă importantă în evoluțiile pe care cele două companii le-au adus la dispozitivele Samsung și ale dispozitivelor pliabile. Datorită parteneriatului, utilizatorii de dispozitive Galaxy obțin o experiență optimizată pentru cele mai populare aplicații Google. Acum Google Maps și Google Play Store se bucură de o mai mare fiabilitate și securitate pe telefoanele Samsung. Anul trecut, Samsung și Google au creat o nouă eră mobilă, creând o experiență a utilizatorului perfectă pentru Galaxy Fold. Acum a venit rândul lui Galaxy Z Flip de a beneficia de YouTube.

O nouă experiență pentru YouTube cu modul Flex

Cu sistemul de pliere unic al Galaxy Z Flip, puteți seta Z Flip în poziția așezat pe masă și să urmăriți canalul preferat de YouTube cu mâinile libere. Acum, această experiență mâini libere este dusă la nivelul următor, prin compatibilitatea cu modul Flex. Când vizionați YouTube cu mâinile libere Galaxy Z Flip, ecranul se împarte uniform în două ecrane de 4 inch. În timp ce vizionați un videoclip în jumătatea superioară a afișajului, puteți utiliza jumătatea de jos pentru a căuta alte videoclipuri, pentru a citi descrieri și pentru a scrie comentarii.

YouTube a realizat venituri publicitare de 15,1 miliarde USD în 2019, spre deosebire de 11,1 miliarde USD în 2018 și 8,1 miliarde de dolari în 2017. Veniturile YouTube au reprezentat aproape 10% din totalul veniturilor companiei Alphabet, deținătoarea Google.

Aplicația YouTube, optimizată în modul Flex, face să puteți vedea videoclipuri indiferent de raportul de aspect al videoclipului pe care îl vizionați. Videoclipurile pătrate și verticale vor umple aproape întreg spațiul, în timp ce videoclipurile 16: 9 se vor regla spre centru.

Samsung și Google au reproiectat aplicația de la nivelul sistemului de operare. Aceasta a inclus integrarea Bibliotecii de asistență Android, facilitând aducerea modului Flex la mai multe servicii terțe. Utilizatorii Galaxy Z Flip pot descărca deja aplicația YouTube optimizată în modul Flex din Google Play Store. Data lansării actualizării poate varia în funcție de țară și operatorul mobil. Utilizatorii acestui smartphone pliabil pot de asemenea să obțină maximum 4 luni de YouTube gratuit. Dincolo de ultimele actualizări YouTube, Samsung și Google au lucrat și la alte inovații pentru dispozitivele Galaxy.

Cele mai bune caracteristici care vin la dispozitivele Galaxy

Pentru început, Samsung aduce asistență pentru Mesageria RCS de la Google la smartphone-urile Galaxy. Cele două companii lucrează din 2018 pentru a aduce această funcție pe dispozitivele Samsung. Disponibilitatea aplicației Samsung Message cu funcții RCS poate variază în funcție de piață, dispozitiv și operatorii de telefonie mobilă.

Aplicația Samsung Messages cu RCS permite utilizatorilor să efectueze mai multe lucruri. Pot face chat prin Wi-Fi și date mobile, pot primi/trimite fotografii și videoclipuri de înaltă rezoluție și să creeze chaturi de grup bogate în caracteristici. Aplicația Mesaje RCS este disponibilă și pe desktop, ceea ce face ușor tranziția de la mobil la PC.

Pe lângă integrarea RCS, Samsung oferă integrarea out-of-the-box pentru Google Duo atât în ​​Galaxy S20, cât și în Galaxy Z Flip. Nu numai că Google Duo oferă apeluri video de înaltă calitate, de mare viteză, ci permite și până la 12 persoane să se alăture unei singure conferințe video. Pe Galaxy Z Flip, utilizatorii se pot bucura de aplicație în modul Flex, unde chaturile video apar în jumătatea superioară, în timp ce controalele de apel apar în jumătatea de jos.

Colaborarea cu Google aduce și alte funcții interesante pe dispozitivele Galaxy.

Având capacitatea de a transcrie și a subtitra în timp real cu o acuratețe incredibilă, Live Caption este una dintre cele mai interesante caracteristici de pe Galaxy S20. Folosind AI-ul Google, Live Caption poate produce subtitrări pentru orice conținut audio sau vizual. Poate face acest lucru inclusiv pe videoclipuri YouTube, podcast-uri și videoclipuri pe care le-ați înregistrat cu prietenii. Live Caption este deosebit de util dacă vă aflați într-un mediu în care nu doriți să creșteți volumul.

Ca urmare a parteneriatului cu Google, Samsung aduce actualizări de securitate lunare și trimestriale pe dispozitivele Galaxy pentru a spori și mai mult încrederea utilizatorilor și a asigura securitatea datelor lor. Acestea includ patch-urile Google pentru Android și patch-urile Samsung pentru vulnerabilități și expuneri.

Și în anii următori compania Samsung va continua să colaboreze îndeaproape cu Google, conform NewsSamsung. Astfel compania Samsung fi pionier în următorul val de inovații mobile care vor schimba modul în care comunicăm cu lumea.