Galaxy Tab S7+ 5G listată pe site-ul oficial Samsung Germania

593
Sursa Foto: via universmartphone.com

În luna august Samsung va organiza un eveniment online Galaxy Unpacked, în cadrul căruia va lansa mai multe dispozitive premium. Seria Note 20, Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G, un Galaxy Watch 3 și două tablete vor fi lansate cu această ocazie. Apoi, despre aceste tablete, Galaxy Tab S7 și Tab S7+ și smartwatch-ul Galaxy Watch 3 au fost informații că vor fi lansate separat, în cadrul unui eveniment din iulie. Acum Galaxy Tab S7+ 5G a apărut pe site-ul Samsung Germania

Despre cele două tablete Samsung am scris de mai multe ori în ultimul timp. Știm că vor fi în două dimensiuni și vor avea specificații premium. Mai mult cele două tablete Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ vor veni în conectivitate 4G LTE. Conform Univesmartphone, varianta mai mare va avea și conectivitate 5G.

Galaxy Tab S7+ 5G pe pagina web Samsung Germania

Acum, Samsung Galaxy Tab S7+ a fost listată pe site-ul propriu al Samsung, ceea ce confirmă lansarea iminentă a tabletei high-end. O pagină de asistență pentru Galaxy Tab S7+ 5G (SM-T976B) este listată pe site-ul Samsung Germania. În timp ce pagina web nu a dezvăluit designul, caracteristicile sau alte funcții ale tabletei, aceasta a confirmat existența tabletei. Pagina web nu mai este activă.

Mai multe fotografii cu cele două tablete Galaxy Tab S7 și Tab S7+ au apărut recent online. Galaxy Tab S7 va avea un ecran Super AMOLED de 11 inch. În același timp Galaxy Tab S7+ are un ecran Super AMOLED de 12,4 inch cu rezoluția de 1600×2560 pixeli. Se presupune că ambele tablete vor avea ecrane cu rata de actualizare de 120 Hz cu rezoluție QHD+.

Web sau www sau World Wide Web în engleză înseamnă „pânză” (de păianjen). Web-ul a fost inventat în 1989 la Centrul European de Cercetări Nucleare (CERN) din Geneva, Elveția. Web-ul este adesea echivalat cu Internetul, dar reprezintă doar una multele utilizări ale Internetului.

Listările anterioare pe site-ul de referință Geekbench au indicat existența procesorului Snapdragon 865+ în aceste tablete. Informațiile și scurgerile de până acum susțin, de asemenea, că Galaxy Tab S7 și Tab S7+ vor rula Android 10 din cutie cuplat cu One UI 2.5. Pe Geekbench a apărut cu 8 GB de memorie RAM, deși tableta aproape sigur va avea și alte variante de memorie. În departamentul foto vor avea dual camera la spate și suport pentru S Pen. S Pen se va fixa magnetic de partea din spate, într-o canelură verticală aliniată cu modulul camerelor. Recent stiloul a fost certificat de FCC.

Baterii cu încărcare rapidă de 15 W

Samsung Galaxy Tab S7 va veni la interior cu o baterie de 7.760 mAh. Galaxy Tab S7+ va fi alimentat de o baterie de 10.090 mAh. Ambele modele vor avea încărcare rapidă de 15 W, cam puțin pentru bateriile mari de pe Tab S7. Modelul mai mare Galaxy Tab S7+ va veni, de asemenea, într-o variantă 5G pe mai multe piețe piețe.

Repetăm ce am scris mai sus, apariția tabletei Galaxy Tab S7+ 5G pe pagina oficială Samsung Germania este un semn că lansarea este aproape. Este posibil ca ambele tablete, alături de Galaxy Watch 3 să fie lansate pe 22 iulie, dar nimic nu este confirmat de Samsung.