Viitorul Samsung Galaxy Watch 3 într-o nouă culoare superbă

828
Sursa Foto: Evan Blass

Nu suntem departe de următorul eveniment Samsung Unpacked, dar Galaxy Watch 3 va face parte dintre vedetele acestuia. Săptămâna trecută au apărut fotografii destul de clare cu următorul smartwatch Samsung. Acum au apărut alte fotografii, de data aceasta într-o culoare inedită, mai elegantă, culoarea bronzului.

Da, este posibil ca dacă vă uitați superficial la această culoare ar putea părea o nuanță de auriu trandafiriu. Fotografiile publicate de Evan Blass sunt una în negru și alta în culoarea bronzului, iar cunoscutul tipster scrie că Samsung chiar așa numește noua culoare: bronz. Primele fotografii apărute săptămâna trecut au prezentat pe Galaxy Watch 3 în culoarea argintie.

Galaxy Watch 3, posibil o variantă sport și una elegantă

Culoarea bronzului este o nuanță ce poate ieși imediat în evidență, este pentru persoanele ce vor să fie în centrul atenției. Versiunea neagră este elegantă și serioasă, este o culoare a luxului și autorității, conform TomsGuide. Blass subliniază că ceasurile Samsung au dimensiuni diferite (41 mm pentru versiunea Bronz; 45 mm pentru modelul Negru). Dar, vrem nu vrem, ne întrebăm dacă Samsung plănuiește și altceva, la fel cum a făcut cu Samsung Gear S3. Adică ceva Classic și Frontier. Sau posibil noi denumiri pentru a diferenția cele două modele.

Ne amintim că între cele două variante Samsung Gear S3 Classic și Frontier nu a existat diferențe de specificații, doar aspectul și greutatea. Este un lucru pe care îl putem întâlni și la viitorul smartwatch Galaxy Watch 3. A fost vorba de diferențiere ca aspect și mai puțin ca performanță.

Bronzul este unul dintre cele mai vechi metale cunoscute de om. Bronzul ca metal conține aproximativ 88% cupru și 12% staniu. Bronzul poate conține procente mici de mangan, aluminiu, nichel, fosfor, siliciu, arsenic sau zinc.

Posibil o lansare pe 22 iulie pentru Watch 3

Un lucru important ce trebuie menționat la aceste fotografii, există un detaliu intrigant. Data de pe fața ceasului arată „Miercuri 22”. După cum subliniază însuși Evan Blass, data de 22 iulie anul acesta cade într-o miercuri. Aceasta înseamnă că Samsung ar putea plănui să ne surprindă cu o dezvăluire mai timpurie decât ne așteptam.

Informațiile anterioare nu indică o dată specifică de lansare a smartwatch-ului Samsung. Suntem puțin cu ochii-n soare în această privință. Următorul eveniment Samsung Galaxy Unpacked este programat pe 5 august. Gigantul tech va fi foarte darnic de această dată, vom primi seria Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Tab S7 cel puțin. Nu ar fi deloc ciudat dacă Samsung ar decide o prezentare timpurie pentru Galaxy Watch 3.

Samsung are obiceiul să lanseze produse înaintea evenimentelor oficiale Unpacked. Lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab S6 era așteptată la evenimentul oficial Samsung din 2019, dar a sfârșit prin a apărea cu o săptămână mai devreme. În acest fel gigantul tech a putut concentra atenția publicului pe Galaxy Note 10. Nici Galaxy Watch Active 2 nu a primit niciun eveniment propriu, așa că este posibil ca Samsung să facă același lucru cu Galaxy Watch 3.