Galaxy Fold 2 va veni în cutie cu încărcător rapid de 25 W

724
Sursa Foto: @Sahil64690436

Samsung va anunța luna viitoare patru noi smartphone-uri high-end – Galaxy Fold 2, seria Galaxy Note 20 și Galaxy Z Flip 5G. Designul și caracteristicile câtorva dintre aceste telefoane au apărut online înainte de anunțul oficial. Sigur că sunt câteva detalii care lipsesc și le vom afla doar când Samsung lansează oficial smartphone-urile. Acum, Galaxy Fold 2 5G a trecut prin procesul de certificare 3C din China, dezvăluind specificațiile încărcătorului său.

Varianta 5G a Galaxy Fold 2 cu număr de model SM-F9160 a primit certificarea 3C – China Compulsory Certificate. Din documentele justificative publicate de 3C aflăm că smartphone-ul pliabil Samsung va veni însoțit de încărcătorul EP-TA800. Încărcătorul are o putere maximă de 9 V și 2,27 A sau 11 V și 2,25A, rezultând o putere totală de 25 W.

Încărcător mai mare decât cel aflat pe originalul Fold

Referitor la acest încărcător, îl găsim în pachet și pe alte smartphone-uri Samsung. Este același încărcător aflat pe unele telefoane mid-range, cum ar fi Samsung Galaxy A71, inclusiv pe seria Galaxy S20 sau seria Galaxy Note 10.

Acest încărcător de 25 W este mai mare ca putere de încărcare decât încărcătorul rapid (15 W) aflat pe Fold-ul de primă generație. Zilele trecute am aflat că Samsung Galaxy Fold 2 va veni echipat cu două baterii (2.275 mAh și 2.090 mAh). Va rezulta o baterie cu o capacitate combinată de 4.365 mAh. Conform SamMobile, Samsung ar putea lansa pe Galaxy Fold 2 doar într-o variantă 5G. Procesorul Qualcomm Snapdragon 865+ ar putea alimenta dispozitivul Galaxy Fold de a doua generație.

WI-Fi 6 este ultima generație de standard în tehnologia Wi-Fi. Dispozitivele cu Wi-Fi 6 îndeplinesc cele mai înalte standarde de securitate și interoperabilitate. Aduce conectivitate de calitate în locații cu sute sau mii de dispozitive conectate, cum ar fi stadioane și alte locuri publice.

Samsung Galaxy Fold 2 ar putea avea un ecran pliabil de 7,7 inch, cu rata de actualizare de 120 Hz.  Ecranul va avea protecție UTG (Ultra Thin Glass) și o gaură discretă pentru camera selfie. În mod sigur va debuta cu sistemul de operare Android 10 și, presupunem cu interfața Samsung One UI 2.5. Se preconizează că telefonul pliabil va avea variante de stocare de 256 GB și 512 GB.

În mod similar cu Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Fold 2 ar putea avea o configurație cu trei camere la spate, cu o cameră principală de 108 MP. Celelalte două vor fi una tip periscop cu zoom optic și o cameră cu unghi Ultra-Wide. Alte funcții ar putea include difuzoare stereo AKG, Samsung Pay, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, GPS, NFC ș port USB Type-C.