Acasă Stiri Samsung Galaxy A71, un excelent smartphone cu patru camere

Samsung Galaxy A71, un excelent smartphone cu patru camere

Cel mai recent smartphone din seria Galaxy A oferă specificații de înaltă calitate la un preț accesibil. Acesta este Samsung Galaxy A71. După ce a lansat telefonul Galaxy A51, aproape imediat Samsung a lansat și pe fratele său mai mare Galaxy A71. Două excelente smartphone-uri pline de specificații și caracteristici de ultimă oră.

Samsung Galaxy A71 este echipat cu un ecran puțin mai mare, o cameră mai bună, un procesor mai puternic, cu mai multă memorie și, în sfârșit, o baterie cu capacitate mai mare. Acest smartphone avansat de clasă mijlocie este urmașul lui Galaxy A70, anunțat în martie 2019 ca o variantă ieftină a lui Galaxy S10 5G. Toate bune și frumoase, dar la ce ne putem aștepta de la acest smartphone?

Samsung Galaxy A71 un upgrade reușit a lui Galaxy A70

Samsung Galaxy A70 a fost primul smartphone de clasă mijlocie de la Samsung cu un ecran de 6,7 inch. Succesorul său are aceeași dimensiune a ecranului cu o rezoluție Full HD+. Locația camerei centrale de 32 MP în gaura din afișaj este nouă. Acum camera nu se mai găsește în colțul din dreapta sus, ci la mijloc – la fel cum este pe Note 10 și va fi probabil pe Galaxy S11. În practică, această poziționare ar trebui să contribuie la o experiență mai bună a utilizatorului, deoarece sunt afișate mai multe controale în colț decât în ​​centru.

La fel ca predecesorul său Galaxy A71 are un senzor de amprentă in-display. Scanerul de amprente este plasat sub ecran, deci trebuie doar să puneți degetul pe ecran pentru a debloca dispozitivul. În plus, acest telefon mobil are și recunoaștere a feței. Aceste dotări sunt la nivelul seriei Galaxy S și Galaxy Note.

Toate aeroporturile internaționale din Canada folosesc recunoașterea feței ca parte de inspecție primară care compară fața călătorului cu fotografia sa stocată pe ePassport. Programul a fost lansat inițial pe Aeroportul Internațional Vancouver la începutul anului 2017. Până în 2019 a fost extins la toate aeroporturile internaționale din Canada.

Galaxy A71 are un modul foto cu patru camere dintre care o cameră macro. O configurație quad-camera este încorporată în spate, a cărei cameră principală are 64 MP și o diafragmă f / 1,8. Cea de-a doua cameră este o cameră ultra-largă de 12 MP cu un un unghi de 123°, care vă permite să surprindeți peisaje superbe. În plus, există o cameră de adâncime de 5 megapixeli cu f / 2,2. În sfârșit, este încorporată o cameră macro de 5 MP, ceea ce face posibilă fotografierea de foarte aproape de diferitelor scene din natură, insecte sau plante.

Un foarte bun procesor de gamă medie pe Galaxy A71, Snapdragon 730

Samsung Galaxy A71 nu numai că face fotografii foarte frumoase dar, capabilitățile video au fost duse la un nou nivel. Datorită funcției Super Steady, tremurul mâinilor sau mișcările neintenționate ale camerei sunt compensate în mod eficient, cu imagini excelente ca rezultat final.

Un smartphone ideal pentru jocuri mobile. Galaxy A71 rulează pe sistemul de operare Android 10 în combinație cu interfața One UI 2.0. Smartphone-ul este dotat cu un procesor Snapdragon 730 de 2,2 GHz cu 6 GB RAM. Există 128 GB memorie de stocare disponibilă care poate fi extinsă maximum până la 512 GB printr-un card microSD. Este un smartphone dual-sim, există trei sloturi disponibile, astfel încât nu trebuie să alegeți între două cartele SIM și un card microSD – toate au loc.

Bateria de 4.500 mAh este suficient de puternică pentru a trece peste o zi, chiar dacă utilizați dispozitivul intens. Dacă în mod neașteptat aveți nevoie de energie suplimentară, telefonul poate fi reîncărcat în cel mai scurt timp datorită tehnologiei de încărcare rapidă de 25W. Pentru încărcare, trebuie să utilizați conexiunea USB Type-C. Și, apropo, există și o conexiune pentru căști de 3,5 mm.

Datorită ecranului mare și bateriei puternice, acesta este un telefon ideal pentru a fi folosit pentru divertisment, de la vizionarea de videoclipuri până la jocuri mobile. Samsung a lansat noul smartphone Samsung Galaxy A71 în patru culori: negru, argintiu, albastru și roz.

Acest smartphone nu a fost încă lansat în România, momentan este disponibil doar în Vietnam, dar este evident că va fi lansat și în țara noastră. Pe lângă un model 4G, probabil va fi dezvoltat și un model 5G. Încă nu există un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de Samsung. Ar trebui să fie ceva mai scump decât Galaxy A70, astfel că estimăm un preț între 400 și 450 €.

Stiri

Specificațiile lui Galaxy A52 5G și programul de actualizare îl fac irezistibil

După ce seria Galaxy S21 a devenit realitate, acum cele mai așteptate telefoane Samsung nu sunt cele pliabile. Lumea este extrem de...

Galaxy A52 5G și Xcover 5 vor primi actualizări lunare de securitate

Samsung va lansa în curând pe Galaxy A52 5G și Xcover 5. Apoi cele două modele, foarte probabil alături de Galaxy A72...

Actualizări Samsung din martie: toate detaliile + ce telefoane vor primi

Noua lună este doar la început și detalii despre noile actualizări Samsung din martie au fost deja anunțate. Mai jos puteți citi...

Samsung a primit din nou BestBrands și premiul German Service

Samsung a câștigat din nou recunoașterea clienților și trofeul BestBrands în Germania. Institutul German pentru Calitatea Serviciilor (DISQ) și Ntv recompensează extinderea...

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...