Se pare că Samsung lucrează la un nou tracker de fitness Galaxy Fit

548
Sursa Foto: androidauthority.com

Samsung ar putea lucra la o nouă versiune a unei brățări inteligente pentru fitness, Galaxy Fit. Numărul de model al dispozitivului sugerează că ar putea fi un succesor al modelului Samsung Galaxy Fit-e. Noul tracker de fitness va avea o baterie de 154 mAh și un sistem de încărcare cu pin Pogo.

Zilele trecute am publicat un articol în care chiar am scris că „un nou tracker de fitness nu a fost lansat cam de mult de companie„. Cu referire la faptul că un astfel de tracker ar putea fi lansat pe 5 august împreună cu seria Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip 5G sau Galaxy Watch 3.

Un nou Galaxy Fit cu numărul de model SM-R220

Acum colegii noștri de la AndroidAuthority au descoperit o listare la Comisia Federală de Comunicații (FCC) a unui dispozitiv Samsung purtabil. Viitorul dispozitiv wearable are numărul de model SM-R220 și din ceea ce am citit în documentele de testare, se pare că este un tracker de fitness Samsung ieftin.

Samsung a lansat Galaxy Fit și Galaxy Fit-e anul trecut cu numărul de model SM-R375. Se poate observa foarte ușor că cele două numere de model sunt apropiate. Listarea comisiei americane cuprinde și o diagramă cu denumirea de Samsung dar fără a avea numele unui dispozitiv, dar are aceeași formă ovală alungită ca modelele anterioare Galaxy Fit.

Documentele de testare arată că purtabilul are o baterie de 154 mAh. În comparație, Galaxy Fit și Fit-e dispun de baterii de 120 mAh, respectiv 70 mAh. Noul purtabil are încărcător de tip Pogo ca Galaxy Fit-e, ceea ce indică faptul că este un model mai ieftin. În schimb, Galaxy Fit a inclus încărcare NFC.

Un pin Pogo este un tip de conector electric utilizat în multe dispozitive electronice moderne. Are forma unui știft și un arc la interior. Sunt utilizate pentru durabilitatea lor îmbunătățită față de alte contacte electrice și pentru rezistența la șoc mecanic și vibrații.

Dispozitivul este listat cu suport Bluetooth Low Energy (BLE). Acestă tehnologie cu un consum redus de energie este un standard obișnuit pe care majoritatea brățărilor de fitness îl folosesc în aceste zile.

Posibil o lansare alături de Galaxy Watch 3

Asta este tot ceea ce știm despre acest nou și misterios Samsung purtabil. Din păcate, nu există imagini de produs în documentele FCC din care să vedem cum arată. Aproape sigur viitorul dispozitiv de fitness Samsung va avea un design similar cu Galaxy Fit-e.

Și altă dată track-erele de fitness Samsung au fost destinate celor care ar prefera să nu cumpere un smartwatch scump. Anul trecut, gigantul tech a lansat două astfel de brățări alături de Galaxy Watch Active. Este posibil ca alături de smartwatch-ul Galaxy Watch 3 să primim iarăși cel puțin un tracker de fitness.