Acasă Stiri Samsung Galaxy Fit și Fit-e, tot ce trebuie să știți despre noile...

Samsung Galaxy Fit și Fit-e, tot ce trebuie să știți despre noile trackere

La evenimentul Samsung Unpacked 2019 de la San Francisco, gigantul high-tech sud-coreean a furat lumina reflectoarelor cu seria Galaxy S10. Era și normal acest lucru. Numai că pe lângă aceste extraordinare telefoane, Samsung a mai lansat și alte dispozitive la fel de interesante și utile. Smartwatch-ul Galaxy Watch Active, căștile wireless Galaxy Buds dar și tracker-ele de fitness Samsung Galaxy Fit și Galaxy Fit-e.

Dacă la un traker de fitness ne așteptam de la Samsung, apariția celui de-al doilea a fost ceva neobișnuit. De la lansarea din 20 februarie în prim plan au fost tot telefoanele din Seria S10, a fost și smartwatch-ul Galaxy Active, chiar și căștile Galaxy Buds. Despre Samsung Galaxy Fit și Fit-e s-a vorbit mai puțin.

Da, Samsung și are două noi trackere de fitness. Dar ce aduc ele nou și, ce face unul și nu face celălalt? Vă prezentăm pe scurt, prin intermediul Wearables.com, cele două ceasuri de fitness și diferențele dintre ele.

Noile dispozitive de urmărire a exercițiilor sportive Galaxy Fit și Fit-e au fost concepute pentru cei care doresc un stil de viață activ și confortabil, pentru a mai o simplă și intuitivă urmărire a oricărei sesiuni de antrenament.

Samsung Galaxy Fit și Galaxy Fit-e: Design

Aceasta este o nouă familie de trackere – Galaxy Fit. Cele două trackere sunt ambele robuste și oarecum șmecheroase. Au un design subțire și un ecran tactil, vibrant colorat, ideal pentru a fi purtat de sportivi și de cei ce sunt amatori de fitness. Ambele au o interfață intuitivă care vă permite să primiți alerte și mesaje.

PAMOLED Passive Matrix Organic Light Emitting Diode – diodă emițătoare de lumină organică cu matrice pasivă. Sunt mai ieftine și mai ușor de fabricat și se folosesc pentru afișajele cu o rezoluție mai mică. Display-urile PMOLED au o durată de funcționare mai mică decât afișajele AMOLED.

Samsung Fit are display de 0,95 inch AMOLED cu 282 PPI (Pixels Per Inch), nu este același lucru cu rezoluția! De exemplu, Samsung Galaxy S8 are un ecran de 5,8 inch cu o rezoluție de 1440 x 2960 de pixeli și o densitate a pixelilor de 570 PPI. Samsung Galaxy Fit-e, pe de alta parte, are un display PMOLED de 0,74 inch cu un număr de 193 PPI. Ecran mai mic și pixeli pe inch, mai puțini. De asemenea, Fit are un afișaj color în timp ce Galaxy Fit-e nu are afișaj color. Sunt fine, ușoare, elegante și inedite și, sunt integrate cu Samsung Health.

Samsung Galaxy Fit este mai înalt, dar este și mai mare și mai greu. Acesta cântărește, poate impropriu spus la această greutate, 24 de grame. Tracker-ul Fit-e, este aproape insesizabil la purtat privind greutatea, are doar 15 grame. Samsung nu a confirmat încă toate nuanțele de culoare, dar Galaxy Fit va veni în alb și negru. Aceleași două culori și pentru Fit e, dar cu o culoare galbenă în plus. Sigur Samsung va diversifica pe parcurs aceste culori.

Cele două trackere de fitness se utilizează în mod diferit. Galaxy Fit-ul are un buton în partea stângă, în timp ce Fit-e nu are deloc butoane. Este posibil să atingeți ecranul tactil pentru a naviga prin meniuri.

Samsung Galaxy Fit și Fit-e: Specificații cheie

Sub capota, Galaxy Fit are un mic procesor MCU Cortex M33F de 96 Mhz mai puternic, în timp ce Fit-e are un chip MCU Cortex M0 de 96 Hz, care este un procesor mai mic. Ambele au un senzor de ritm cardiac și accelerometru, în timp ce numai Galaxy Fit are giroscop.

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, trackerul Fit are o baterie de 120 mAh, în timp ce Fit-e utilizează o baterie de 70 mAh. Chiar dacă în Galaxy Fit-e este mai puțină putere este posibil ca cele două să aibă o durată de viață de aproximativ o săptămână.

Vestea bună este că activitatea și urmărirea sportivă pe ambele ceasuri de fitness sunt excelente datorită sistemului de operare Samsung Realtime. În plus, detecția automată a antrenamentului de la Samsung este aici. Sigur că nu au atât de multe caracteristici câte găsim pe Samsung Galaxy Watch Active. Există 90 de activități din care puteți să alegeți și va trebui să le selectați în prealabil. Ambele vor avea și urmărirea stresului și somnului, ceea ce este minunat, dar nu au suport GPS.

Ambele trackere au senzor de ritm cardiac

În timp ce ambele au senzori de ritm cardiac, dispozitivul Fit-e nu va urmări ritmul cardiac cum face Fit. Acesta va urmări ritmul cardiac doar la antrenamente și alte activități, dar nu urmărește ritmul cardiac 24/7 – (24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână). Este posibil să economisiți astfel din viața bateriei. Ambele dispozitive sunt, de asemenea, rezistente la apă cu ratingul 5ATM, deci pregătiți-vă pentru înot.

Știm că Samsung Galaxy Fit va fi disponibil în trimestrul doi din acest an, posibil în perioada imediat următoare. Conform informațiilor Galaxy Fit va costa 100 – 110 euro iar Fit-e, aproximativ 40 de euro.

Stiri

Telefoane Samsung aprobate pentru utilizare guvernamentală în Australia

Australian Signals Directorate - Direcția semnale australiene (ASD) a aprobat patru noi smartphone-uri Samsung Galaxy pentru utilizare guvernamentală în Australia. Agenția a...

ANC și calitatea impresionantă a sunetului pune „Pro” în Galaxy Buds Pro

Cu atât de mult conținut disponibil la îndemână, căștile fără fir au o capacitate unică de a îmbunătăți viața de zi cu...

Samsung oferă 100 de zile de încercare pentru Galaxy Z Fold 2 & Z Flip 5G

Samsung oferă acum 100 de zile de încercare pentru smartphone-urile pliabile Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G. Cu alte...

Cum să curățați ecranul televizorului Samsung LED, OLED, QLED

La fel ca orice alt obiect din casă și televizorul Samsung trebuie întreținut și curățat permanent. În special praful este una din...

Samsung Galaxy A82: primele imagini cu noul smartphone glisant

Samsung pare să lucreze nu numai pe noile smartphone-uri mid-range și pliabile, ci și să reînvie un model lansat în urmă cu...

Exynos 2200 cu GPU AMD poate debuta pe un laptop în acest an

Primul procesor Exynos de generația următoare, cu GPU AMD, va debuta la sfârșitul acestui an cu numele Samsung Exynos 2200. Informația provine...

Samsung colaborează cu Kvadrat pentru carcase la Galaxy S21+

Într-un efort binevenit pentru a deveni mai ecologic, Samsung a încheiat din nou un parteneriat cu Kvadrat. Aceasta este companie daneză de...