Samsung Health renunță la urmărirea greutății, caloriilor și cofeinei

869
Sursa Foto: brigitdelaney.com

Samsung Health este platforma de sănătate a companiei care este legată de dispozitivele sale mobile și chiar de televizoarele inteligente. Samsung Health este extrem de apreciată și poate face multe lucruri. Poate să urmărească datele din smartwatch sau tracker-ul de fitness pentru a vă oferi o viziune holistică a progresului avut. De asemenea, puteți introduce manual date în aplicație pentru a vă urmări exercițiile, ritmul cardiac, stresul, somnul și multe altele.

Cei care folosesc permanent platforma de sănătate și sunt foarte mulți, nu vor aprecia că Samsung taie anumite funcționalități de acolo. Conform SamMobile, cu următoarea actualizare a platformei va scăpa de urmărirea greutății, alimentelor (caloriilor) și a cofeinei.

Funcții Samsung Health eliminate luna aceasta

Compania Samsung a trimis o notificare către Samsung Germania că aceste servicii, urmărirea greutății, caloriilor și cofeinei, vor fi eliminate. O astfel de notificare va fi, fără îndoială, trimisă și utilizatorilor din alte regiuni. Notificarea precizează că urmărirea Greutății, Caloriilor și Cofeinei nu va mai fi disponibilă în noile versiuni ale Samsung Health. Această modificare va fi făcută începând cu versiunea v6.11 pe mobil și v4.1 pentru smartwatches.

Mulți utilizatori vor simți că acest lucru nu a fost necesar. Dacă aveți de mai mulți ani de date despre gestionarea greutății, inclusiv calcularea BMI (body mass index), pe Samsung Health, acum trebuie să găsiți un alt loc pentru aceasta. Trebuie totuși să menționăm că sunt unele aplicații mai bune de urmărire a caloriilor decât Samsung Health, dar pentru cei care se bazează pe aceasta din platforma Samsung în mod constant, aceasta va fi o lovitură. Același lucru este valabil și pentru urmărirea cofeinei. Vedeți mai multe detalii despre Samsung Health pe pagina noastră din iLoveSamsung.

Cofeina sau cafeina, este unul dintre cei mai vechi stimulanți naturali folosiți de om. În 1820, la solicitarea lui Goethe, farmacistul german Friedlieb Ferdinand Rungef izolează pentru prima dată cofeină pură din boabele de cafea.

Dacă utilizați widget-uri pentru urmărirea acestor valori pe un smartwatch sau un tracker de fitness Samsung, acestea nu vor mai putea sincroniza conținutul respectiv cu Samsung Health odată ce va fi actualizat la versiunea 6.11. Datele aferente vor fi salvate temporar și vor fi șterse după un anumit timp.

Aplicația actualizată Samsung Health va începe să fie lansată în această lună, atât pentru smartphone-uri, cât și pentru dispozitivele purtabile. Nu știm dacă Samsung procedează bine eliminând aceste caracteristici. Platforma Health a companiei este foarte apreciată și eliminarea acestor funcții nu va fi văzută cu ochi buni de fanii companiei.