Galaxy M51 certificat de FCC, va avea încărcare rapidă de 25W

561
Sursa Foto: @OnLeaks

Samsung a lansat telefonul Galaxy M31s săptămâna trecută în India ca succesor pentru Galaxy M31 de la începutul acestui an. Acest telefon va fi la vânzare începând cu 6 august. Pe lângă acest telefon, gigantul tehnic sud-coreean a lucrat și la Galaxy M51 de foarte mult timp.

Despre Samsung Galaxy M51 au apărut mai multe informații în ultimele luni. Acum, dispozitivul a fost certificat în SUA de Federal Communications Commission (FCC). Aflăm de pe site-ul FCC că Galaxy M51 va avea încărcare rapidă 25W. Este un lucru important, cu această încărcare M51 este la nivelul smartphone-urilor high-end din seria Galaxy S și Galaxy Note.

Galaxy M51 cu ecran OLED și baterie de 7.000 mAh

Gama de smartphone-uri bugetare din seria Galaxy M este vândută de gigantul tech exclusiv online. Aceste telefoane sunt dotate în ultimul timp cu multe caracteristici și specificații bune pentru prețul lor, aproape de nivelul seriei Galaxy A. Și, Samsung Galaxy M51 are cam de toate.

Acest Galaxy M51 cu multe scurgeri de informații este de așteptat să fie succesorul lui Samsung Galaxy M40 de la începutul anului trecut. Se spune că este primul smartphone Samsung care oferă un ecran care nu este produs de Samsung. Conform certificării 3C și Safety Korea, acesta va fi primul telefon Samsung care va primi o baterie de 7.000 mAh.

Safety Korea este un laborator de testare din Coreea de Sud acreditat la nivel internațional. Efectuează teste și oferă suport tehnic pentru echipamentele electrice rezistente la explozie și care sunt utilizate în atmosfere potențial explozive.

Acum, certificarea comisiei americane FCC, via GizmoChina, confirmă că acest telefon suportă o încărcare rapidă de 25W (9V x 2.77A). De asemenea, am aflat că are numărul de model SM-M515F și va avea cu slot pentru card dual-SIM. Galaxy M51 a fost deja observat pe site-ul Bluetooth SIG, precum și pe Geekbench. Pe site-ul de referință a obținut în single-core 546 puncte, iar scorul multi-core a fost de 1.784 de puncte.

Mai mult, aflăm că receptorul acceptă Bluetooth cu LE, NFC și Wi-Fi dual-band. În conformitate cu informațiile anterioare, smartphone-ul va avea procesorul Snapdragon 730 (se credea a fi 675 ), 8 GB RAM și 128 GB stocare internă. Vor fi la spate patru camere foto dintre care una primară de 64 MP și una ultra-wide de 12 MP.