Samsung a lansat în Germania noul Galaxy Watch 3 Titan

946
Sursa Foto: via androidheadlines.com

La începutul lunii august, Samsung a lansat noul său ceas inteligent Galaxy Watch 3 alături de smartphone-urile Galaxy Note 20. Acum, compania a anunțat o nouă variantă numită Samsung Galaxy Watch 3 Titan în Germania. În loc să folosească carcasă din oțel inoxidabil precum Galaxy Watch 3 standard, noul Galaxy Watch 3 vine cu o carcasă din titan.

Mai mult decât atât, acest model va fi disponibil în dimensiuni de 45 mm și asta, doar cu suport Bluetooth. Prin urmare, nu va exista o variantă LTE a lui Galaxy Watch 3 Titan. Vine doar în opțiunea de culoare Grey Titanium (menționată și ca Mystic Black) și are un preț de 632,64 €. Același Galaxy Watch 3 de 45 mm cu carcasă din oțel inoxidabil se vinde în prezent cu prețul de 447 EUR.

Galaxy Watch 3 cu brățară din oțel inoxidabil

Pentru acest preț suplimentar, compania oferă, de asemenea, brățară din oțel inoxidabil în loc de o curea din piele. Pe lângă faptul că este mai puternic și ușor, titanul arată și premium, cu un finisaj strălucitor. Comparativ cu Galaxy Watch 3 standard care cântărește 53,8 g, noul Galaxy Watch 3 încorporat în titan se simte cu siguranță ușor, cântărind doar 43 g. Chiar și Apple a început să ofere opțiunea de carcasă din titan pentru prima dată cu Apple Watch Series 5 Edition de anul trecut.

Și pentru acest model Samsung a optat pentru aceeași Gorilla Glass DX pentru protecția ecranului. Conform Android Headlines, Apple a folosit safir în Apple Watch din titan. Vorbind despre departamentul intern, acesta rămâne aceleași ca și pe Galaxy Watch 3. Acesta are un ecran Super AMOLED de 1,4 inch cu rezoluție 360 ​​x 360 pixeli și suport pentru afișaj permanent.

Titanul este un metal de culoare argintie, dur, lucios, ușor și rezistent la coroziune. Este al nouălea cel mai răspândit element din scoarța terestră. A fost descoperit William Gregor în 1791 și numit de Martin Heinrich Klaproth după Titanii din mitologia greacă.

Samsung Galaxy Watch 3 Titan vine același cadru rotativ pentru navigarea prin interfața de utilizare. Procesorul Samsung Exynos 9110 dual-core, cuplat cu 1 GB de RAM și 8 GB de stocare internă, este la interior. Samsung folosește propriul sistem de operare Wearable bazat pe Tizen pentru ceasurile sale inteligente.

Galaxy Watch 3 din titan va fi disponibil din 18 septembrie

Galaxy Watch 3 cu o carcasă din titan este certificat IP68 pentru rezistență la apă până la 5ATM și certificat MIL-STD 810G pentru durabilitate. În afară de toți senzorii obișnuiți, acesta include și senzorul ECG. Funcționează cu dispozitive care rulează Android 5.0 sau o versiune superioară cu cel puțin 1,5 GB RAM și iPhone 5 sau o versiune superioară care rulează pe cel puțin iOS 9. Aflați mai multe despre Galaxy Watch 3 pe pagina noastră din iLoveSamsung.

În Germania, noul Samsung Galaxy Watch 3 Titan va fi disponibil începând cu 18 septembrie. Alături de Watch 3 din titan, Samsung a lansat și trackerul de fitness Galaxy Fit 2 la prețul de doar 47,76 €. Conform informațiilor acesta va fi disponibil începând cu 2 octombrie. Gigantul tech nu a dezvăluit încă detaliile privind prețurile și disponibilitatea acestor două ceasuri pentru alte piețe.