One UI 3.0 va fi lansat luna aceasta pentru Galaxy S20 și Note 20

559
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Cele două serii emblematice Galaxy S20 și Note 20 se vor îmbunătăți cu cea mai recentă versiune One UI 3.0. Această actualizare a fost anunțată pe site-ul oficial Samsung din Malaezia. Cu această ocazie Samsung a dat și un indiciu despre caracteristicile versiunii stabile One UI 3.0 (Android 11). Actualizarea va fi lansată în prima săptămână din noiembrie pentru seria Galaxy S20 și seria Galaxy Note 20.

În prezent, actualizarea este lansată pentru utilizatorii beta din Coreea de Sud, India, Germania, Polonia, SUA și Marea Britanie. Dacă sunteți titularul unui model Galaxy S20 din Europa, vă puteți actualiza cu ușurință telefonul la noua versiune beta One UI 3.0 (Android 11). Cea mai recentă actualizare oferă funcții care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți viața de zi cu zi, adăugând mai mult confort utilizatorului.

Control îmbunătățit al panoului rapid cu Samsung One UI 3.0

Funcția despre care se vorbește cel mai mult la Samsung One UI 3.0 este controlul îmbunătățit al panoului rapid. Noua actualizare vă permite să comutați cu ușurință între muzică, videoclipuri și alte sarcini. Nu va trebui nici să vă faceți griji cu privire la notificări atunci când telefonul este blocat.

Actualizarea la interfața Samsung One UI 3.0 vă permite să vedeți mai multe informații chiar dacă telefonul dvs. este blocat. Funcția poate adapta cu ușurință orice dimensiune a ecranului, inclusiv la Galaxy Fold, Galaxy Z Fold și Galaxy Tab S7.

AR Emoji – AR (Augmented Reality) Emoji este o caracteristică care creează o versiune animată a dvs. Aceasta poate fi apoi utilizată pentru a vă înregistra mișcările și expresiile faciale. Emoji-urile AR sunt disponibile numai pe anumite dispozitive și este posibil ca unele mișcări sau expresii să nu fie recunoscute.

Noua actualizare include, de asemenea, apeluri video pe ecran complet, măști emoji AR, design nou al panoului de volum, temă deschisă și întunecată și multe altele. După actualizare, aplicația de mesaje Samsung va adăuga o nouă funcție coș de gunoi pentru a stoca mesajele șterse. Va aduce și un ecran de blocare mai dinamic, care face telefonul să arate și mai bine. Aduce și o utilizare mai bună a bateriei pentru o securitate sporită, conform TizenHelp. Această actualizare este ceva la care ar trebui să se uite toți utilizatorii Samsung.