Samsung Galaxy Z Fold 2 5G excelent pentru lucru și joc cu Flex Mode

579
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Smartphone-ul Galaxy Z Fold 2 5G se bazează pe cele mai bune inovații pliabile ale companiei Samsung. Combinând puterea ecranului exterior mai mare, a ecranului principal captivant și a unui sistem de camere extrem de versatil, telefonul oferă o productivitate și experiențe de divertisment care sfidează așteptările. Toate aceste funcționalități inovatoare sunt posibile printr-o caracteristică fundamentală – Flex Mode.

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G are un ecran interior de 7,6 inch Dynamic AMOLED 2X cu rata de actualizare de 120 Hz. Are o rezoluție de 1768 x 2208 pixeli cu o densitate a pixelilor de ~373 ppi. Ecranul de acoperire / exterior are 6,23 inch, este Super AMOLED cu o rezoluție de 816 x 2260 pixeli. Este protejat sticla Corning Gorilla Glass Victus. De la mai multe opțiuni de vizualizare hands-free până la crearea de conținut profesional, iată tot ce trebuie să știți despre modul Flex îmbunătățit pe Galaxy Z Fold 2 5G.

Două ecrane, o experiență perfectă cu Galaxy Z Fold 2 5G

Aducând versatilitate sporită atât capacului, cât și ecranului principal, Flex Mode face din Galaxy Z Fold 2 5G un dispozitiv care vă poate ajuta să îndepliniți orice sarcină. Ecranul exterior vă oferă acces rapid la notificări și un spațiu amplu pentru sarcini generale. Să presupunem că doriți să vizionați un link video pe care vi l-a trimis prietenul dvs. Pur și simplu atingeți linkul și urmăriți conținutul chiar pe ecranul exterior atât în ​​modul portret, cât și în peisaj.

Modul Flex vă permite să vizionați conținut fără întrerupere chiar și atunci când lucrați pe telefon. Funcția aduce automat toate aplicațiile care sunt deschise pe ecranul exterior pe ecranul principal, astfel încât să nu trebuie să pierdeți timp și să începeți din nou.

Samsung Newsroom este blogul oficial al Samsung Electronics. Este axat pe furnizarea de informații legate de produsele Samsung, care includ aparate digitale, imagistică digitală, soluții IT, LCD, mobil, rețea, semiconductori și afișaj vizual.

Indiferent dacă participați la o întâlnire virtuală într-o cafenea sau urmăriți o rețetă video în bucătărie, Galaxy Z Fold 2 5G vă poate elibera mâinile și vă poate oferi mai multă flexibilitate în timp ce faceți multitasking. Balama Hideaway permite atât capacului, cât și ecranului principal să rămână deschise la unghiuri multiple fără suport, conform Samsung Newsroom. În acest fel aveți o gamă largă de opțiuni de vizualizare pentru toate tipurile de situații.

Când derulați pe ecranul Fold-ului și așezați dispozitivul pe o suprafață, puteți vizualiza conținutul pe ecranul exterior fără mâini. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu pentru a lucra, deschideți telefonul pentru a trece la ecranul principal. În acest mod, jumătatea superioară a ecranului mare va reda videoclipul, în timp ce jumătatea inferioară va afișa comenzile video.

Camere excelente și o experiență de joc captivantă pe Fold-ul Samsung

Pentru o experiență de divertisment incredibilă, tot ce trebuie să faceți este să deschideți complet dispozitivul. Cu un ecran cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, afișajul principal de 7,6 inch oferă imagini dinamice și realiste. Cu difuzoare duale cu înaltă dinamică, vă puteți bucura de o calitate a sunetului incredibilă când urmăriți conținutul preferat.

Atunci când sunt utilizate cu Flex Mode, camerele lui Samsung Galaxy Z Fold2 5G devin și mai puternice. Puteți să face fotografii exact așa cum doriți. Flexibilitatea adusă de această funcție vă permite să maximizați avantajul camerei spate, chiar și atunci când faceți selfie-uri. Pur și simplu porniți aplicația Cameră de pe ecranul exterior și atingeți butonul Rear Cam Selfie. Apoi puteți deschide telefonul pentru a face selfie-uri cu camera din spate în timp ce ecranul exterior îl folosiți ca vizor.

Modul Capture View pe Galaxy Z Fold 2 5G vă permite să verificați fotografii și videoclipuri în timp ce fotografiați. Funcția lucrează foarte bine cu Flex Mode, astfel încât să puteți vizualiza până la cinci dintre capturile dvs. recente în jumătatea inferioară a ecranului principal, în timp ce previzualizarea următoarei fotografii rămâne în jumătatea superioară.

Colaborarea dintre subiect și fotograf este esențială pentru crearea de imagini dinamice. Previzualizarea dublă pe Fold 2 face acest proces și mai ușor. Aveți parte de o previzualizare a imaginii atât pe ecranul exterior, cât și pe ecranul principal. Subiectul își poate regla poziția pe baza previzualizării ecranului exterior, în timp ce fotograful poate găsi compoziția perfectă cu previzualizarea de pe ecranul principal. Dual Preview funcționează și cu video și poate fi activat în modul Pro Video.