Samsung Galaxy Z Fold 2 lansat, design uimitor, performanțe incredibile

858
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a prezentat astăzi următoarea generație a dispozitivului său pliabil, Galaxy Z Fold 2. Este un smartphone rafinat și semnificativ îmbunătățit. Telefonul Galaxy Z Fold 2 oferă noi experiențe pliabile pentru cei cărora le place să fie la vârf în tehnologie. Cu un ecran exterior mai mare și un ecran principal masiv, Galaxy Z Fold 2 combină designul solid și măiestria Samsung cu noi caracteristici intuitive pentru o experiență mobilă unică, care oferă versatilitatea pe care o solicită viața de zi cu zi.

Călătoria noastră către următoarea generație de dispozitive mobile este plină de originalitate și inovație”. A spus dr. TM Roh, președinte și șef Samsung Mobile. „Odată cu lansarea Samsung Galaxy Z Fold 2, am ascultat îndeaproape feedbackul utilizatorilor pentru a ne asigura că aducem îmbunătățiri semnificative hardware-ului, dezvoltând în același timp noi inovații pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Prin parteneriatele noastrecu Google și Microsoft, remodelăm și redefinim posibilitățile experienței dispozitivelor mobile”.

Noul design dus la nivel de artă

Galaxy Z Fold 2 împerechează designul îndrăzneț cu ingineria avansată. Smartphone-ul are un ecran extern Infinity-O de 6,2 inch. În acest fel oferă o utilizare maximă, astfel încât să puteți verifica e-mailurile, să căutați indicații de orientare sau chiar să urmăriți conținutul preferat fără a fi nevoie să deschideți telefonul. Când este desfășurat, ecranul principal are 7,6 inch, cu rame minimizate și cameră frontală fără notch. Ecranul are  o rată de reîmprospătare adaptabilă de 120 Hz pentru o derulare și un joc lin. Pentru a completa experiența, Fold 2 vine cu un excelent sunet dinamic, cel mai bun disponibil pe un dispozitiv Galaxy până în prezent. Are efecte stereo îmbunătățite și sunet mai clar oferit de difuzoare duale cu înaltă dinamică.

Galaxy Z Fold 2 este reproiectat cu un design elegant, unificat, care oferă o senzație lină și de înaltă calitate. Sticla Ultra Thin Glass este acum pe ecranul principal, oferind o senzație mai premium și mai rafinată pentru afișaj. Designul său este ancorat de balama Hideaway, care se potrivește perfect în corpul dispozitivului cu mecanismul. Z Fold 2 folosește, de asemenea, tehnologia de măturare, introdus pentru prima dată pe Galaxy Z Flip. Astfel spațiul dintre corp și carcasa balamalei respinge praful și particulele nedorite. Pentru a realiza acest lucru, Samsung a dezvoltat o nouă tehnologie inovatoare de măturare pentru a atinge același nivel de protecție într-un spațiu mai mic.

Pentru cei care doresc să iasă în evidență și mai mult, Samsung oferă un instrument online pentru a vă personaliza Galaxy Z Fold 2 cu patru culori metalizate distincte ale balamalei Hideaway – argintiu, auriu, roșu și albastru. Acum puteți crea un Galaxy Z Fold 2 care completează perfect stilul dvs., adăugând o notă personalizată designului premium.

Capturați și vizualizați exact cum doriți cu Galaxy Z Fold 2

Factorul de formă pliabil inovator și designul său sofisticat sunt duse la nivelul următor cu experiențe mobile unice pe Galaxy Z Fold 2. Smartphone-ul împerechează Modul Flex cu o continuitate a aplicațiilor pentru a oferi o utilizare mai extinsă, trecând granița dintre capac și ecranul principal. Această flexibilitate vă permite să creați sau să vizualizați conținut în funcție de preferințele voastre, de la pliat până la desfășurat.

Cu Capture View Mode,  acum nu va mai trebui să părăsiți aplicația Cameră. Vedeți clar fotografia sau videoclipul pe care tocmai l-ați făcut sau examinați până la cinci dintre cele mai recente capturi în jumătatea inferioară a ecranului principal, iar previzualizarea următoarei fotografii va fi în jumătatea superioară. Puteți duce creativitatea mai departe cu încadrarea automată. Indiferent dacă dansați sau gătiți, telefonul poate înregistra videoclipuri și menține subiectul focalizat chiar și atunci când se mișcă.

Folosind ecranul principal și ecranul de acoperire în același timp cu Dual Preview, ambele părți pot vedea ce este capturat. Mai mult, datorită flexibilității Fold 2, faceți un selfie de înaltă calitate cu camerele din spate iar ecranul de acoperire acționează ca vizor.

Caracteristici principale ale camerei oferă, de asemenea, calitate și control al camerei la nivel emblematic. Cu modul Pro Video, Single Take, Bright Night și Night Mode, Galaxy Z Fold 2 vă ajută să surprindeți momentul la o calitate uimitoare.

Maximizează fiecare moment cu Galaxy Z Fold 2

Telefonul pliabil Samsung aliniază productivitatea mobilă de generația următoare cu capacități avansate de multitasking datorită noilor moduri intuitive de interacțiune. Profitați la maximum de ziua dvs., adaptând ecranul principal al tabletei Z Fold 2 pentru a se potrivi cu stilul dvs. de lucru.

Multitasking fără probleme – Utilizați fereastra multi-activă avansată pentru a controla aspectul ecranului cu mai multă ușurință și flexibilitate. Experimentați mai multă productivitate acum că puteți deschide mai multe fișiere din aceeași aplicație în același timp și le puteți vizualiza unul lângă altul. Cu o tavă multi-fereastră îmbunătățită, puteți deschide mai multe aplicații simultan cu integrarea App Pair și a panoului Edge. Cu Drag and drop, puteți să trageți text, imagini și documente dintr-o aplicație în alta pentru transfer instantaneu. Sau capturați rapid ecranul într-o aplicație și transferați imaginea capturată într-o altă aplicație cu Split Screen Capture.

Interacțiuni cu aplicațiile optimizate pentru a vă susține fluxul  – Alegeți cea mai optimizată interfață de pe ecranul principal pentru a vă potrivi nevoilor. Comutați rapid și ușor aspectele între un aspect mare al ecranului sau aspectul tradițional al telefonului în Setări.

Afișare optimizată a aplicațiilor – Maximizați fiecare moment din viața de zi cu zi și actualizați experiența de vizionare a aplicațiilor preferate, inclusiv Gmail, YouTube și Spotify. Utilizați ecranul principal cu aplicațiile Office din Microsoft 365 pentru a imita experiența tabletei. Proiectați documente Word, foi de calcul Excel sau prezentări PowerPoint cu aranjamente de tip bara de instrumente de tip PC.

Leadership Galaxy întărit prin parteneriate strategice

Samsung are o abordare deschisă și colaborativă a parteneriatelor. Printr-un parteneriat de lungă durată cu Google, Samsung a stabilit un ecosistem deschis pentru dispozitive pliabile. Cu acest parteneriat, Samsung a promovat inovația UX pliabilă pentru a realiza obiectivul de a crea factorul de formă suprem. În plus, un parteneriat cu Microsoft, combinat cu hardware-ul avansat al Galaxy Z Fold2 și experiența ecranului mare, permite utilizatorilor să își maximizeze productivitatea în mediile mobile.

Bazându-se pe moștenirea Galaxy, Samsung depășește din nou granițele inovației și ingineriei mobile. Cu Z Fold 2, utilizatorii pot accesa viteze ultra-rapide datorită  compatibilității totale a benzii 5G. Are o baterie de 4.500 mAh cu Super Fast Charging. Asta înseamnă că puteți face mai multe fără să vă faceți griji cu privire la durata de viață a bateriei. Noul telefon pliabil are conexiune wireless Samsung DeX pentru o productivitate a muncii fără probleme.

Tehnologie inovatoare și design rafinat: Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition

Samsung. După succesul Galaxy Z Flip Thom Browne Edition, cea de-a doua versiune explorează în continuare etosul său comun pentru a oferi un nivel mai profund de integrare hardware și software. Dungile geometrice gri și semnătura multicoloră apar pe Galaxy Z Fold 2, conform News Samsung. Adăugările de software, noul ecran de blocare și un filtru foto exclusiv, digitalizează lumea Thom Browne și aduc un sentiment de lux în fiecare interacțiune.

Fiecare pachet Thom Browne Edition include Galaxy Z Fold 2, Galaxy Watch 3, Galaxy Buds Live. Pachetul vine cu o serie de accesorii complet personalizate, toate cu elemente ale designului iconic Thom Browne.

Galaxy Z Fold 2 va fi disponibil în Mystic Black și Mystic Bronze, în aproximativ 40 de piețe, inclusiv SUA și Coreea. Vânzarea va începe din 18 septembrie 2020. Precomenzile sunt disponibile de la 1 septembrie, începând cu anumite piețe, inclusiv SUA și Europa.

Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition va fi disponibil pentru precomandă începând cu 1 septembrie 2020. Va fi la vânzare pe anumite piețe din 25 septembrie. Vom reveni cu toate detaliile tehnice.