Trei asistenți inteligenți celebri pe televizoarele Samsung Smart TV

1002
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat că Asistentul Google se va alătura suitei de asistenți vocali disponibili în prezent pe Samsung Smart TV. Televizoarele inteligente Samsung începând cu cele din 2020 vor oferi astfel spectatorilor abilități îmbunătățite de control și comandă. Google Assistant, Alexa și Bixby permit acces rapid la divertisment și control asupra dispozitivelor inteligente prin comenzi vocale.

Disponibil alături de Amazon Alexa și Bixby, Google Assistant este de acum complet integrat în Samsung Smart TV. Integrarea nu necesită descărcări suplimentare, un nou hardware, sau instalare, și este interschimbabil, în funcție de preferințele fiecăruia. Suita de asistenți vocali de top este acum disponibilă pe toate televizoarele Samsung QLED 2020 4K și 8K, televizoarele Crystal UHD, The Frame, The Serif, The Sero și The Terrace și este compatibilă cu ecosistemele de asistență vocală existente ale spectatorilor.

Puteți controla și căuta mai ușor pe Samsung Smart TV cu noul asistent Google

Datorită unei game mai largi de opțiuni de asistent vocal, utilizatorii Samsung Smart TV au acum acces mai rapid la divertismentul lor preferat, răspunsuri în timp real pe ecran și posibilitatea de a-și controla fără probleme dispozitivele inteligente de acasă cu ajutorul unui asistent vocal la alegere. Prin activarea comenzilor vocale, utilizatorii pot naviga cu ușurință pe canale, regla volumul, controla redarea, deschide aplicații și multe altele.

Utilizarea asistenților vocali pe televizoarele noastre inteligente a crescut exponențial de la lansarea lui Bixby în 2018”. A declarat Seline Han, vicepreședinte Visual Display la Samsung Electronics. „Cu Asistentul Google și Amazon Alexa acceptate acum, consumatorii noștri pot cere mai multe de la televizoare inteligente Samsung”.

Google Assistant a debutat inițial în mai 2016. În 2020, Asistentul Google este deja disponibil pe mai mult de 1 miliard de dispozitive. Este disponibil în peste 90 de țări și în peste 30 de limbi și folosit de ~500 de milioane de utilizatori lunar.

Iubitorii de divertisment își pot folosi acum asistentul vocal preferat pentru a descoperi instantaneu conținut nou. Pot căuta programe în funcție de ce doresc, cu o căutare după gen, regizor sau actor. Pe lângă găsirea de noi programe și filme, spectatorii pot cere lui Alexa, Bixby sau Asistentului Google prognoza meteo. Pot cere să afișeze scoruri de la evenimente sportive live sau încheiate, sau să caute melodiile preferate. Cu Asistentul Google, spectatorii vor avea, de asemenea, acces la serviciile Google pe care le cunosc pentru a-și simplifica ziua. Sunt disponibile inclusiv Căutarea Google, Fotografii, Hărți, Calendar și multe altele.

Televizoarele inteligente Samsung vorbesc limba dvs.

Aducând Asistentul Google la Samsung Smart TV, vrem să vă conectăm camera de zi cu restul casei inteligente. Vrem să vă ajutăm să vă gestionați mai bine ziua, prin serviciile dvs. Google preferate”. Aspus Jack Krawczyk Director, Product Management pentru Asistentul Google. „Prin colaborarea noastră cu Samsung, oferim Google Assistant mai multor oameni din întreaga lume chiar de pe ecran”.

Utilizatorii pot adăuga un alt hub în orice cameră din casă cu televizoarele Samsung Smart TV. Acestea pot fi folosite acum pentru controlul luminilor, setarea termostatului, setarea unei alarme sau efectuarea oricăror alte sarcini sub comanda asistentului vocal existent al unei case.

Amazon Alexa pe televizoarele inteligente Samsung este conceput pentru a încânta clienții. Dincolo de navigarea cu ușurință prin conținut, clienții își pot conecta televizoarele încorporate cu Alexa cu peste 100.000 de dispozitive inteligente de acasă, pentru a face sarcinile de zi cu zi mai convenabile”. A declarat Aaron Rubenson, vicepreședinte Alexa Voice Service și Alexa Skills.

De la integrarea Amazon Alexa în televizoarele inteligente Samsung la începutul acestui an, asistența vocală a fost pusă la dispoziția utilizatorilor Samsung Smart TV din 14 țări la nivel global. Asistentul Google este acum disponibil în Marea Britanie, Franța, Germania, Italia. Până la sfârșitul lunii noiembrie va fi disponibil și în Spania, Brazilia, India și Coreea de Sud. Apoi va fi lansat în alte 12 țări până la sfârșitul acestui an.