Samsung nu va lansa pe Galaxy Z Flip 2 la următorul eveniment Unpacked

850
Sursa Foto: techradar.com

Nu au existat prea multe zvonuri despre viitorul Samsung Galaxy Z Flip 2. Era de așteptat ca gigantul tech să lanseze acest smartphone pliabil la următorul său eveniment Galaxy Unpacked. Telefonul ar fi fost dezvăluit alături de seria Galaxy S21 și lansat la vânzare în același timp cu această serie. Se pare că nu este cazul. Noi informații sugerează că Galaxy Z Flip 2 a fost eliminat de pe agenda următorului eveniment Galaxy Unpacked al Samsung. În acest caz, seria emblematică Galaxy S21 va fi singură sub lumina reflectoarelor anul viitor în ianuarie/februarie.

Samsung a anunțat Galaxy Z Flip la același eveniment Unpacked din San Francisco cu Galaxy S20 în februarie anul acesta. Modelul original Flip a fost lansat de Ziua Îndrăgostiților (14 februarie) anul acesta, cu o versiune 5G lansată pe 7 august. Ultima variantă a Flip-ului a venit cu Snapdragon 865+.

Pliabilul a fost lansat chiar înainte de gama Galaxy S20. Este posibil ca Samsung să nu facă acest lucru anul acesta pentru a împiedica cele două dispozitive să concureze unul împotriva celuilalt.

Galaxy Z Flip 2 poate ajunge mai târziu în aprilie

Presa sud-coreeană scrie, conform Universmartphone, că Galaxy Z Flip 2 nu va fi dezvăluit în primul trimestru al anului 2021. Dacă predicția lor este corectă, este posibil să nu vedem noul pliabil până cel puțin în martie/aprilie. Acest lucru ar permite Samsung să valorifice hype-ul inițial pentru seria Galaxy S21 fără nicio concurență din partea pliantului Flip.

Poate că acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care anunțul seriei Galaxy S21 are loc la începutul lunii ianuarie, așa cum sunt zvonuri. Samsung ar putea pune o anumită distanță între toate telefoanele de ultimă generație pe care urmează să le lanseze anul viitor. Începe mai întâi cu lansarea Galaxy S21 și va limita posibilitatea ca Galaxy Z Flip 2 ia din unele vânzări de la modelul Ultra de top.

VRR – Variable Refresh Rate. O rată de actualizare variabilă (VRR) este termenul general pentru o rată de reîmprospătare dinamică a afișajului. Aceasta poate varia în mod continuu și perfect, pe afișele care acceptă tehnologii cu rata de actualizare variabilă.

Lansarea ulterioară a lui Z Flip 2 este probabil motivul pentru care nu am văzut prea multe zvonuri despre dispozitiv până acum. Poate îl vom vedea Galaxy Z Flip 2 în aprilie, când începe al doilea trimestru al anului. Pe de altă parte, au existat deja câteva scurgeri majore despre Galaxy S21. Printre altele ecranul OLED VRR Samsung de pe Galaxy Note 20 Ultra va ajunge cel puțin pe S21 Ultra.

Samsung încă nu și-a confirmat planurile pentru lansările emblematice din 2021. Din fericire, ianuarie nu este atât de departe, așa că nu va trebui să așteptăm prea mult.