TikTok pe Samsung Smart TV – debutează în Marea Britanie

505
TikTok pe Samsung Smart TV debutează in Marea Britanie
Sursa Foto: via hdblog.it

TikTok este una dintre cele mai populare aplicații și este folosită pentru a crea videoclipuri scurte de mai multe genuri, inclusiv adăugarea de efecte speciale și filtre. Acum videoclipurile de aici vor putea fi vizualizate și pe televizoarele inteligente Samsung.

Producătorul sud-coreean și TikTok au anunțat un acord conform căruia toate modelele Samsung Smart TV din 2018-2020 vor putea descărca aplicația din Samsung Smart TV App Store. Aplicația va fi, de asemenea, preinstalată pe toate televizoarele inteligente Samsung noi.

Prin intermediul aplicației va fi posibil să vedeți videoclipurile, să le comentați și să lăsați un like. De asemenea, puteți să blocați sau să marcați conținutul care nu vă place, pentru a vă asigura că vedeți mai puține dintre ele aparținând aceluiași tip. Trebuie remarcat faptul că tot conținutul va fi disponibil pentru toată lumea, nu doar pentru cei cu un cont TikTok.

TikTok debutează în Marea Britanie pe televizoarele Samsung

Marea Britanie este prima piață în care este lansată distribuția aplicațiilor pentru televizoarele inteligente compatibile. Excepția este The Sero caracterizat de ecranul rotativ inconfundabil. Adaptarea aplicației pe The Sero va dura puțin mai mult, Samsung speră că anul viitor va fi disponibilă și pe acest televizor.

Momentan Samsung nu oferă informații mai detaliate cu privire la celelalte piețe pe care aplicația TikTok va fi disponibilă. Dar, conform site-ului italian HDBlog, gigantul tech a afirmat că vor urma și alte țări în lunile următoare. De asemenea, nu suntem siguri dacă disponibilitatea TikTok se va extinde și în afara Europei.

În UK aplicația va fi disponibilă pe toate modelele de televizoare Samsung produse în perioada 2018-2020. Mai puțin The Sero! Va fi disponibil pe televizoare 4K și 8K, Smart Monitor, The Premiere (proiector), The Frame și The Serif. Lista televizoarelor pentru alte țări din Europa va fi anunțată în lunile următoare.

TikTok a fost lansată în China în 2016. Aplicația le permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video între 3 și un minut, ca durată. În august 2020, aplicația a depășit un miliard de utilizatori la nivel mondial.

TikTok rămâne una dintre cele mai populare aplicații pentru smartphone. A pierdut prima poziție a celor mai descărcate aplicații luna trecută când a fost depășită de WhatsApp. Oferirea acestuia către milioane de utilizatori prin Samsung Smart TV este o soluție care beneficiază atât TikTok, cât și Samsung.

Suntem foarte mândri și încântați să putem lansa aplicația TikTok pe televizoarele noastre inteligente. Ne străduim să oferim clienților noștri o ofertă de conținut de neegalat pentru a asigura o distracție nesfârșită. Adăugarea TikTok la gama noastră de aplicații aduce o nouă experiență de divertisment„. A spus Dan Hastings, directorul Samsung Electronics TV / AV.