Galaxy S21 Ultra: Imagini oficiale ale noului smartphone de top

508
Samsung Galaxy S21 Ultra Imagini oficiale ale noului smartphone de top
Sursa Foto: winfuture.de

Cu Samsung Galaxy S21 Ultra gigantul high-tech va lansa un nou smartphone de vârf pe piață la mijlocul lunii ianuarie. Acesta va fi apoi vârful de lance al noii serii de modele Galaxy S. Avem acum primele imagini oficiale de marketing. Ca de obicei, în spiritul tradiției Samsung, în momentul lansării noilor smartphone-uri emblematicii știm aproape totul despre ele. La câte știm despre seria Galaxy S21 ar putea fi la fel de bine anunțată astăzi.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G va fi lansat pe piață împreună cu modelele mai mici și mai ieftine ale noii serii S21. Prezentarea oficială va avea loc pe 14 ianuarie, cu o lansare la vânzare pe 29 ianuarie. Este de departe cel mai scump dispozitiv din noua serie și are, printre altele, un afișaj de 6,8 inch (17,27 centimetri). În ciuda diagonalei mai mici a ecranului, față de Note 20 Ultra, nimic nu se schimbă în dimensiunile telefonului.

Galaxy S21 Ultra un smartphone extrem de atrăgător

Galaxy S21 Ultra este singurul model dintre cele trei care va avea un ecran cu margini curbate. Modelele Galaxy S21 și Galaxy S21+ vor avea ecrane plate. Samsung își ia rămas bun de la curbura afișajului pe modelele mai mici din seria S și nu știm cum vor evolua lucrurile cu viitoarele serii.

Un panou dinamic AMOLED 2X de 6,8 inch, cunoscut ca Infinity-O Edge se află pe fața lui Galaxy S21 Ultra. Este impunător! Suportă rata de 120Hz până la rezoluțiile WQHD+ sau 2K (3.200 x 1.440). Vom avea o configurație de 12GB de memorie RAM și la alegere, între 128 / 256 și 512GB de stocare. Din păcate, nu există un slot pentru card Micro-SD.

Selfie este o fotografie autoportret, realizată digital, cel mai des pentru a fi postată pe rețele de socializare. Cuvântul (de origine engleză) selfie a fost declarat de către Oxford English Dictionary, în noiembrie 2013, ca fiind cuvântul anului.

Samsung a plasat camera frontală în centrul marginii superioare, care se află în spatele unei găuri de pe ecran. Va fi amplasată acolo o cameră selfie de 40MP. Pe spate primim un nou design în privința modulului foto. Va fi la fel și pe versiunile mai mici. Rama metalică din jurul modulului carcase din zona camerelor este trasă spre lateral, astfel încât să fie creat un design unic.

Un spectaculos modul foto pe noua vedetă Ultra

Samsung a plasat un total de patru senzori în modulul de cameră extrem de atrăgător. Vedeta aici este camera de 108MP, plus o cameră cu unghi ultra-wide de 12MP și două camere cu teleobiectiv de 10MP. Una va avea zoom de 3x și una de 10x. Conform WinFuture, aceste camere permit un zoom hibrid foarte capabil, care oferă măriri de 3-10x.

Focalizarea automată cu detecție de fază, un sistem de focalizare automată cu laser (acel lucru care arată ca o a cincea cameră din spate) și un bliț cu două LED-uri și dual-ton sunt, de asemenea, la bord. Poate singura obiecție aici este faptul că avem o „cocoașă” destul de proeminentă la spate.

Se pare că dimensiunile finale la S21 Ultra sunt de 165,1 x 75,6 x 8,9 mm cu o greutate de 228 grame. Toate cele de mai sus vor primi curent electric de la o baterie de 5.000mAh cu suport de încărcare de 45W. Pe lângă versiunea „Phantom Silver”, Samsung Galaxy S21 Ultra va fi disponibil și în negru.