Încărcător Samsung de 65W, posibil pentru Galaxy Note 21 Ultra

533
Incarcator Samsung de 65W posibil pentru Galaxy Note 21 Ultra
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

În această săptămână, Samsung va prezenta gama de smartphone-uri Galaxy S21 la evenimentul Galaxy Unpacked 2021. Se așteaptă ca Samsung să nu mai furnizeze un încărcător și căști pentru urechi cu cele trei noi modele. Aprobarea FCC a arătat că modelul de bază va suporta încărcarea rapidă cu o putere maximă de încărcare de 25W. Se așteaptă ca acest lucru să se aplice și pentru Galaxy S21 Plus și S21 Ultra. Dar, acum avem informații despre un încărcător Samsung de 65W.

Anul trecut, Samsung a ales să echipeze Galaxy S20 Ultra cu încărcare rapidă de 45W. Cu Note 20 Ultra, totuși, acest lucru a fost limitat la 25W. Astfel, s-a părut pentru o vreme că Samsung nu vrea să acorde prioritate tehnologiilor de încărcare rapidă. Acum am aflat despre un încărcător Samsung de 65W (model: EP-TA865), cu tehnologie de încărcare rapidă. Va fi acesta destinat pentru Galaxy S21 Ultra sau Note 21 Ultra?

Încărcător Samsung de 65W pentru S21 Ultra sau Note 21 Ultra?

Cu toate acestea, o nouă fotografie a apărut via LetsGoDigital, arată că Samsung lucrează într-adevăr la un încărcător mai rapid. Revenind puțin la Galaxy S21 Ultra, este posibil ca acesta să suporte încărcarea rapidă de 65W. Nu sunt informații în acest sens, este o pură speculație a noastră! În același timp acest încărcător Samsung de 65W poate fi destinat pentru Galaxy Note 21 Ultra sau altor smartphone-uri viitoare high-end. Totuși, mai sperăm că Samsung are și ceva surprize pentru Galaxy S21 Ultra.

Este un încărcător Samsung de 65W, pentru încărcare rapidă, cu numărul de model EP-TA865. Același număr de model a trecut deja de organismul de certificare coreean în septembrie 2020. Adaptorul de călătorie cu numărul de model EP-TA865 vine de la producătorul Solum, un cunoscut furnizor de încărcătoare pentru Samsung. Certificarea a arătat deja că este un încărcător rapid de 65W. Acum a apărut și prima fotografie reală, confirmând că acest adaptor este într-adevăr destinat telefoanelor Samsung.

Solum este un spin-off al Samsung Electro-Mechnics fondat în 2015. Are sedii secundare în New York și Frankfurt pe Main. Principalele produse sunt dispozitive pentru furnizarea energiei electrice, tunere și etichete electronice pentru rafturi.

Cu toate acestea, rămâne de văzut când Samsung va anunța acest încărcător. Toate detaliile despre Samsung S21 Ultra par a fi cunoscute până acum. Speculații că va fi pe seria Galaxy S21 au fost. Prin urmare, este puțin probabil ca acest încărcător Samsung de 65W să fie destinat noului flag-ship.

Samsung nu este prima companie cu un astfel de încărcător

Este posibil ca acesta să fie predestinat pentru Note 21 Ultra – care va fi cel mai probabil ultimul smartphone Note pe care Samsung îl va introduce, înainte ca producătorul sud-coreean să-și ia rămas bun de la această serie de smartphone-uri high-end de acum 10 ani.

În orice caz, Samsung nu va fi primul producător cu un încărcător de 65W în portofoliu. Oppo Find X2 Pro, Oppo Reno 4 Pro și OnePlus 8T au venit cu un încărcător de 65W. Cu un încărcător atât de rapid, puteți încărca complet o baterie de 4.000 mAh în jumătate de oră. Câteva minute pe încărcător sunt suficiente pentru a trece peste zi – ideal!

SURSĂLetsgoDigital