Samsung Galaxy M12 lansat în Europa, are o baterie de 5.000mAh

595
Samsung Galaxy M12 lansat in Europa are o baterie de 5000mAh
Sursa Foto: Samsung Global Newroom

Samsung Electronics Co., Ltd a anunțat lansarea noului model Samsung Galaxy M12 în Europa. După succesul pe care l-au avut cu Galaxy M11 și Galaxy M21 în 2020, Samsung continuă să ofere specificații de top la un preț accesibil, punând la dispoziție unele dintre cele mai mari upgrade-uri disponibile în acest moment în oferta de produse a seriei Galaxy M din acest an.

Samsung Galaxy M12 vine echipat cu un display Infinity-V uimitor și o rată de refresh de 90Hz. Smartphone-ul are un procesor puternic susținut de o baterie masivă de 5.000mAh pentru o durată mare de viață a bateriei.

De la lansarea sa în 2019, seria Galaxy M a fost concepută pentru a susține nevoile utilizatorilor de pretutindeni. Cea mai nouă completare a acestei serii, Galaxy M12, este concepută pentru a inspira viața tinerilor noștri utilizatori. Bateria mare de 5.000mAh dispune de o tehnologie de încărcare rapidă adaptivă pentru a oferi o durată de viață extinsă a bateriei. Galaxy M12 va stabili cu adevărat un etalon în această categorie de prețuri la nivel de experiențe puternice”. A declarat Tiberiu Dobre, head of IM Division Samsung Electronics România şi Bulgaria.

Performanță pentru întreaga zi cu Samsung Galaxy M12

Alimentat de un procesor Exynos 850 Octa-core de 2.0 GHz, Galaxy M12 asigură performanțe optimizate. Procesorul eficient din punct de vedere energetic oferă o utilizare rapidă, multitasking fluid și un consum redus de energie în timpul navigării sau utilizării mai multor aplicații. Galaxy M12 vine cu o baterie masivă de 5.000mAh cu încărcare rapidă de 15W. Alături de tehnologia Adaptive Fast Charging, bateria lui M12 se va încărca până la 100% în cel mai scurt timp.

Display conceput după nevoile utilizatorilor pe noul smartphone Samsung. Samsung Galaxy M12 aduce o îmbunătățire semnificativă a display-ului, printr-o rată de refresh ridicată de 90Hz. Odată cu noul display HD+ Infinity-V de 6,5 (16,51 cm), pasionații maratoanelor de filme și seriale se pot bucura acum de conținutul preferat chiar și în deplasare. Modelul precedent Samsung Galaxy M11 are un ecran Infinity-O de 6,4 inch. Indiferent dacă vorbim de jocuri, filme, seriale sau social media, raportul de aspect 20: 9 pe Galaxy A12, împreună cu suportul Dolby Atmos integrat pe căștile cu fir oferă un sunet incredibil și o experiență de vizionare cinematografică.

Design unic și camere foarte bune pe M12

Galaxy M12 a fost lansat în nuanțe atractive, un finisaj mat și curbe netede. Telefonul este disponibil în culorile Attractive Black, Elegant Blue și Trendy Emerald Green. Finisajul oferă o aderență confortabilă în timpul vizionării filmelor sau emisiunilor preferate.

Samsung Galaxy M12 dispune de patru camere la spate pentru a răspunde nevoii utilizatorilor de a surprinde momente importante. Smartphone-ul are o cameră principală cu o rezoluție înaltă de 48MP. Obiectivul ultra-wide de 5MP prezintă un câmp vizual ultra-larg de 123° care adaugă mai multă perspectivă imaginilor, în timp ce obiectivul macro de 2MP realizează fotografii detaliate în prim-plan. Camera de adâncime de 2MP oferă fotografii uimitoare de tip portret, astfel încât utilizatorii să poată surprinde momente frumoase în doar câteva secunde.

Smartphone-ul vine din cutie cu Android 11 și interfața One UI Core pentru o vizualizare și o interacțiune fără probleme. Galaxy M12 permite, de asemenea, servicii premium Samsung, precum: Samsung Health, aplicațiile Galaxy și Smart Switch pentru o experiență Galaxy completă.

Noul Galaxy M12 va fi disponibil de la sfârșitul lunii aprilie. Pentru mai multe informații despre M12 vizitați www.samsung.com/ro/smartphones/all-smartphones/?galaxy-m.