Un model mid-range Samsung Galaxy A52s este în pregătire!

447
Un nou model Samsung Galaxy A52 este in pregatire
Sursa Foto: SamMobile.com

Se pare că fabricarea variantelor de dispozitive lansate în urmă cu doar câteva luni este încă o problemă la Samsung. Galaxy A52 și Galaxy A52 5G au fost lansate la începutul acestui an în martie și sunt în prezent printre cele mai bune telefoane mid-range de pe piață. Dar, Samsung pare deja să facă o versiune ușor actualizată a lui A52 5G, numită probabil Samsung Galaxy A52s 5G.

Galaxy A50 din 2019 a fost succedat de un Galaxy A50s câteva luni mai apoi. Nu este prima data când Samsung lansează variante ale unora dintre telefoanele sale mai accesibile din seria A și M în ultimii doi ani. Și, deși nu există un Galaxy A51s, modelul Samsung Galaxy A52s ar putea exista. Un dispozitiv cu numărul de model SM-A528B a primit certificarea în India și este, de asemenea, dezvoltat pentru piața sud-coreeană. Dar, nu există informații despre modificările sau actualizările pe care acest nou model le va aduce la masă.

Dacă Galaxy A50s este ceva de urmat, ne putem aștepta la camere mai bune – poate că o cameră cu zoom de 3x va înlocui senzorul de adâncime găsit pe Galaxy A52 și A52 5G, făcând configurarea camerei similară cu Galaxy A72? Dacă se dovedește acest lucru, este posibil ca Galaxy A72 să nu mai aibă niciun motiv să existe. Este deja destul de similar cu varianta 4G a lui Galaxy A52 și inferior în unele privințe lui A52 5G. Este, de asemenea, posibil ca Galaxy A52 să fie singurul model vândut în Coreea, unde variantele LTE și 5G de Galaxy A52 nu sunt disponibile în acest moment.

Samsung Galaxy A52s certificat de BIS India

Acest posibil Samsung Galaxy A52s 5G a primit certificarea BIS în India, conform Universmartphone. Dispozitivul listat pe site-ul BIS are numărul de model SM-A528B / DS. Este probabil o versiune actualizată a modelului Galaxy A52 5G, cel mai probabil Samsung Galaxy A52s. Listarea pe site-ul BIS nu dezvăluie alte detalii despre acest dispozitiv. Cu toate acestea, sugerează posibilitatea lansării în scurt timp a lui Galaxy A52s în India. Samsung nu a confirmat niciun detaliu despre dispozitiv până acum.

AMOLED – active-matrix organic light-emitting diode sau diodă organică emițătoare de lumină cu matrice active. Din 2007, tehnologia AMOLED a fost utilizată la telefoanele mobile, playere media, televizoare și camere digitale.

Vă reamintim că Samsung Galaxy A52 5G are un ecran AMOLED Full HD+ de 6,5 inch cu rata de actualizare 120Hz. Are patru camere la spate, o cameră principală de 64MP și una ultra-wide de 12MP. Are, de asemenea, o cameră de adâncime de 5MP și una macro de 5MP. Frontal are o camera de 32MP. Telefonul are un procesor Snapdragon 750G și 8GB RAM și 128 GB memorie internă. Are o baterie de 4.500mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 25W. Vine cu difuzoare stereo și o clasificare IP67 pentru rezistența la apă și praf. Dispozitivul pornește din cutie cu Android 11 și One UI 3.0.

Nu există nicio modalitate de a fi siguri în acest moment, dar ar trebui să vedem mai multe informații despre acest nou model Galaxy A52s în următoarele săptămâni.