Samsung și IBM anunță provocarea Call for Code Honoring Everyday Heroes

358
Samsung si IBM anunta provocarea Call for Code Honoring Everyday Heroes
Samsung și IBM anunță provocarea Call for Code Honoring Everyday Heroes

Samsung și IBM au anunțat provocarea Call for Code Honoring Everyday Heroes. Provocarea este pentru dezvoltatorii din întreprinderi, încurajând dezvoltarea de soluții tehnologice noi pentru a ajuta eroii din viața zilnică. Provocarea, prezentată în cadrul Samsung Developer Conference (SDC), va aborda dificultățile cu care se confruntă transportatorii, bonele, angajații din domeniul de asistență medicală, profesorii și mulți alții care au fost un sprijin de neprețuit pentru societate în timpul pandemiei Covid-19. Înscrierile vor fi evaluate de un juriu de la IBM și de la Samsung, iar câștigătorul va primi un premiu în bani, dispozitive Samsung și suport de implementare a propriei soluții.

Provocarea Samsung și IBM pentru dezvoltatorii care folosesc tehnologia Samsung și IBM face parte din programul global Call for Code. Acesta invită atât dezvoltatorii, cât și pe toți cei care găsesc soluții la orice problemă să contribuie la proiecte care abordează cele mai presante probleme globale.

Eroii noștri din viața de zi cu zi ne-au servit neobosit de-a lungul pandemiei. Acum vrem să le facem viața mai ușoară și mai productivă, cu noi niveluri de conectivitate și insights din tehnologie. Pentru a realiza acest lucru, inovația trebuie să fie deschisă. De aceea, am lucrat îndeaproape cu IBM, precum și cu comunitățile noastre de dezvoltatori, care utilizează platforme open source”. A declarat KC Choi, EVP and Head of Global Mobile B2B Team, Samsung Electronics, conform SamsungNewsroom.

Colaborare Samsung și IBM pentru Call for Code Honoring Everyday Heroes

Soluțiile pentru Call for Code Honoring Everyday Heroes trebuie să poată rula pe o tabletă, smartphone și/sau dispozitiv portabil Samsung. În același timp trebuie să utilizeze una sau mai multe tehnologii IBM cloud hibrid, precum IBM Cloud sau IBM Watson. Participanții vor avea, de asemenea, acces la seturile de instrumente Samsung, precum și la datele de la The Weather Company. Termenul limită pentru depuneri este 20 noiembrie, câștigătorul fiind anunțat pe 9 decembrie. Samsung va oferi câștigătorului dispozitive portabile iar IBM un premiu în bani. Câștigătorul va primi sprijin de la ambele companii pentru a-și aduce soluția la viață.

Samsung și IBM se bucură de o lungă istorie în privința colaborării pentru clienți și pentru binele social. La începutul anului, cele două companii au lucrat împreună pentru a implementa soluția câștigătoare Call for Code Global Challenge 2019, Prometeo. Aștept cu nerăbdare să văd cum dezvoltatorii pot folosi acum tehnologiile noastre pentru eroii noștri de zi cu zi”. A spus Bob Lord, Senior Vice President, Worldwide Ecosystems, IBM.

Parteneriatul dintre cele două companii se extinde pe o perioadă 30 de ani. A început cu munca în domeniul semiconductorilor și a ajuns acum și în zona de mobilitate, AI, 5G. La SDC, Samsung și IBM Consulting anunță o colaborare pentru modernizarea mediilor de lucru hibride cu experiențe mobile optimizate cu instituțiile majore de servicii financiare.

Samsung împreună cu IBM continuă să lucreze împreună pentru a crea servicii care să le permită companiilor și dezvoltatorilor de întreprinderi să profite din plin de rețelele de vârf, de mobilitate și de analiză.

Provocarea The Call for Code Honoring Everyday Heroes a început. Informațiile privind eligibilitatea și modul de înregistrare sunt disponibile pe ibm.biz/CallforCode-Samsung.