Samsung Galaxy A33 va apărea în mai multe opțiuni de culoare

477
Samsung Galaxy A33 va aparea in mai multe optiuni de culoare
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung Galaxy A33 va fi disponibil în curând în aceleași culori ca Samsung Galaxy A53. Sau pentru a fi mai precis: negru, alb, albastru deschis și portocaliu. În plus, aflăm că Galaxy A33 primește aceeași cameră frontală ca modelul Galaxy A32 5G.

În urmă cu aproximativ o lună am scris că gigantul high-tech sud-coreean lucrează la un succesor al telefonului Galaxy A32 – la Samsung Galaxy A33. Nu știam prea multe despre dispozitiv la momentul respectiv, dar și acum detaliile despre acest smartphone sunt destul de rare. Acum, prin intermediul colegilor noștri de la site-ul olandez Galaxy Club, aflăm în ce culori puteți cumpăra pe Galaxy A33.

Samsung Galaxy A33 va fi disponibil și în portocaliu

Galaxy A33 va fi disponibil în: negru, alb, albastru deschis și portocaliu. Primele trei culori au fost văzute pe mai multe modele din seria Galaxy A în ultimul timp. Culoarea portocalie a fost rară în ultimii ani în portofoliul Samsung. Ultima oară am văzut o opțiune de culoare portocalie în 2019, cu Samsung Galaxy A50.

Nu știm încă despre lucruri mult mai importante la Samsung Galaxy A33, cum ar fi procesorul, camerele spate sau bateria. Putem adăuga doar micul detaliu că Galaxy A33 va avea o cameră frontală de 13 megapixeli – la fel ca Galaxy A32 5G. Sigur va moșteni multe specificații și caracteristici de la Galaxy A32 5G, dar deocamdată nu știm nimic concret.

MediaTek Inc. este o companie din Taiwan fondată în 1997. Furnizează cipuri pentru pentru smartphone-uri, tablete, televizoare, routere wireless, dispozitive Bluetooth, etc. MediaTek este o companie fabless, fără unități de producție.

Galaxy A33 va face parte din următoarea generație a seriei Galaxy A în 2022. Acesta va include pe Galaxy A13, Galaxy A53 și Galaxy A73, printre altele. Știm că Samsung Galaxy A13 va fi cel mai ieftin telefon 5G al Samsung de până acum. În acest scop, dispozitivul va fi echipat cu cip-setul MediaTek Dimensity 700 aflat și în Galaxy A22 de anul acesta.

Nu știm momentan când Samsung va dezvălui primele modele din noua serie Galaxy A. Nu este clar în acest moment când Galaxy A33 va ajunge pe piață. Samsung are multe de arătat în primele luni ale noului an – de la noua serie Galaxy A până la seria Galaxy S22. Ordinea în care va lansa diversele telefoane în 2022 încă nu este clară. Până atunci, probabil că vom afla mult mai multe despre toate aceste dispozitive.