Samsung Galaxy A32 5G lansat, conectivitate 5G la un preț incredibil

1013
Samsung Galaxy A32 5G lansat conectivitate 5G la un pret incredibil
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a dezvăluit ieri noul smartphone Samsung Galaxy A32 5G. Acesta aduce conectivitatea 5G și inovația adevărată la un nivel mult mai accesibil. Dispunând de o baterie de lungă durată pentru performanțe neîntrerupte, camere versatile de înaltă rezoluție și un display captivant, A32 5G este un pas important pentru portofoliul Samsung. Smartphone-ul are conectivitate 5G super-rapidă, camere puternice și un design perfect, toate pe un singur dispozitiv accesibil.

Samsung Galaxy A32 5G demonstrează în continuare ambiția noastră de a le pune la dispoziție tuturor utilizatorilor viteza și performanța 5G de nouă generație. Prin intermediul acestui nou model, Samsung le oferă utilizatorilor încă o altă opțiune capabilă să faciliteze cea mai bună experiență mobilă posibilă. Galaxy A32 5G aduce un plus și mai mare pentru tot ceea ce semnifică deja emblematica serie Galaxy A”. A spus Tiberiu Dobre, șeful Samsung România & Bulgaria.

Putere și divertisment 5G în fiecare zi cu Samsung Galaxy A32 5G

Galaxy A32 5G îmbină funcții inovatoare pentru a oferi o experiență de divertisment de nivel următor. Are un sunet captivant, streaming lin și descărcări super-rapide alimentate de tehnologia 5G, împingând și mai mult limitele a tot ceea ce poate face un smartphone. Indiferent dacă utilizatorii optează să se joace în orice locație s-ar afla sau pur și simplu să-și urmărească programele preferate, conectivitatea de rețea 5G va asigura performanțe de vârf fără întârzieri deranjante, în orice moment, pentru oricine.

Galaxy A32 5G oferă capabilități de vizionare extinse cu un display HD+ Infinity-V de 6,5 inch (16,51 centimetri). Telefonul are o baterie de lungă durată de 5.000 mAh și o încărcare rapidă de 15W. În acest fel utilizatorii pot petrece mai mult timp conectați la conținutul favorit. Samsung Galaxy A32 5G are un procesor MediaTek Dimensity 720G. Acesta este cuplat cu 4GB de memorie RAM și 64 / 128GB de stocare. Aceasta poate fi extinsă până la 1TB prin intermediul unui Micro-SD.

Un nou design pentru camerele foto spate

Galaxy A32 5G vine pregătit pentru contextul actual cu camere puternice care transformă imaginea oricărui moment într-o capodoperă fotografică. Pe spate are un nou design pentru camerele foto. Aceste nu sunt așezate într-un modul, sunt fiecare poziționate separat în partea stângă sus. Camera principală are 48MP și asigură o surprindere a momentelor cotidiene la o calitate incontestabilă. De asemenea, dispozitivul se mândrește cu o cameră Ultra-Wide de 8MP, astfel încât acțiunea nu se va pierde niciodată. Mai sunt acolo două camere de 2 și 5MP, prima de adâncime și cealaltă macro.

Samsung Galaxy A32 5G este primul dispozitiv care prezintă noul design al seriei Galaxy A (2021). Are un design elegant, fără linii vizibile, completat de patru nuanțe atractive, precum Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet și Awesome Blue. Dispozitivul este, de asemenea, protejat de platforma de securitate Samsung Knox, fiind susținut de un senzor de amprentă montat lateral.