Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G: 5 funcții despre care probabil nu știi

574
Samsung Galaxy Tab S7 5G 5 functii despre care probabil nu stii
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Dacă ai deja o tableteă Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G sigur ești încântat de ecranul AMOLED de 12,4 inch. Este excelentă pentru streaming fluid și cinematografic, iar stiloul S Pen este ultra-responsiv pentru scris. Atunci când desenezi s-au scrii diferite note pe ecran se simte ca un stilou adevărat.

Dar, această tabletă Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G cu super- specificații este plină de funcții inteligente despre care s-ar putea să nu știi. Și odată ce le vei descoperi, te vei întreba cum te-ai descurcat fără ele. Deși utilizările lor sunt variate, fiecare dintre aceste caracteristici mai puțin cunoscute are un lucru în comun: vă vor face viața mai ușoară atunci când utilizați tableta și nu numai.

De la gesturi pentru scurtături care economisesc timp, până la organizarea zilei și tehnologia încorporată care îi va ajuta pe cei cu dislexie și dispraxie, iată câteva dintre lucrurile pe care poate nu le știați că Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G le poate face. Chiar dacă nu este la nivelul seriei Galaxy Tab S7, modelul Fan Edition are atuurile lui.

Gesturile S Pen pe care trebuie să le știți pe Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G

Unul dintre cele mai interesante lucruri despre Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G este că vine cu stylus-ul S Pen inclus. Acesta este și gata de utilizare și pentru că nu folosește Bluetooth, nici măcar nu ai nevoie de a-l sincroniza. Desigur, utilizatorii existenți ai acestei tablete vor cunoaște deja bucuriile de a folosi tehnologia sa cu latență redusă pentru desen, adnotarea PDF-urilor și notițe pe care le puteți transforma în text tipărit dintr-o apăsare. Dar, știai că oferă mult mai mult decât o scriere realistă?

PDF – Portable Document Format, este un format de fișier dezvoltat de Adobe pentru a prezenta documente, inclusiv formatarea textului și imaginile, într-o manieră independentă de software-ul de aplicație, hardware-ul și sistemele de operare.

Creați rapid note, oricând și în timp ce încă utilizați orice aplicație, atingând pictograma Pen de pe ecran cu S Pen-ul și alegând „Creați notă” pentru a lua note rapide oriunde. Sau selectați „Scriere pe ecran” pentru a face o captură de ecran a ecranului filei curente și notați direct pe ea. Este un lucru ideal pentru a trimite idei înainte și a răspunde înapoi, conform Independent.co.uk.

Puteți personaliza gesturile S Pen-ului și mai mult în setările tabletei. Aveți la dispoziție o selecție de funcții disponibile pentru a le adăuga la meniul Air Command. Acesta este meniul rapid de comenzi rapide care apare atunci când utilizați S Pen. Acestea includ și opțiunea de a traduce cuvinte trecând cu S Pen-ul peste ele și „Bixby Vision” în stil Jetsons, unde puteți căuta produse online, pur și simplu trecând stiloul peste o imagine a acestora. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Tab S7 FE vs Apple iPad Air 4 (2020)!

Automatizați-vă sarcinile de zi cu zi cu Galaxy Tab S7 Fan Edition

Veți fi surprins de cât de departe merge Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G pentru a vă simplifica sarcinile zilnice. Cu mult dincolo de utilizările unei tablete de la care v-ați aștepta să o folosiți pentru muncă și joacă. Tab S7 FE este concepută pentru a se potrivi perfect în rutina dvs. – la propriu. Puteți crea rutine pe dispozitiv și optimiza diferite ecrane de pornire personalizate în funcție de ora din zi și de diferitele utilizări pe care le aduce fiecare.

Dimineața, de exemplu, utilizați-l pentru a porni automat aparatele de uz casnic pe care doriți să le folosiți. De asemenea, puteți seta lista de redare Spotify cu melodiille la care doriți să vă treziți. Apoi, setați rutina specifică întâlnirii pentru a vă asigura că nu sunteți deranjat și notificările sunt dezactivate. Când vă îndreptați spre casă, s-ar putea să doriți ca acesta să vă arate cu ușurință Hărți sau să îl setați la rutina dvs. de condus pentru ca aplicațiile muzicale să fie prioritizate și pentru a vă reda notificările cu voce tare.

Vă puteți crea propriile rutine automatizate personalizate și în acest fel – de exemplu, dacă jucați Fortnite, îl puteți seta astfel încât notificările de apel și text să fie întotdeauna dezactivate în timp ce aveți aplicația deschisă. Ei bine, trebuie să profitați la maximum de afișajul AMOLED captivant și de sunetul Dolby Atmos.

Partajați fișiere într-o clipă cu tableta Samsung FE

Un economisitor serios de timp și de stres, Quick Share este o funcție extrem de ingenioasă. O puteți folosi în fiecare zi, fie că este vorba de a partaja documente sau pentru fotografiile care trebuie văzute cu prietenii. Cu opțiunea Samsung Quick Share, puteți trimite imagini, videoclipuri, fișiere și link-uri într-o clipă între dispozitivele Samsung. Pur și simplu apăsați Accept pe dispozitivul la care doriți să-l trimiteți. Partajarea fișierelor nu a fost niciodată atât de ușoară.

Tehnologie încorporată pentru a ajuta persoanele cu dislexie și dispraxie

Știți deja că această tabletă este plină cu cele mai bune funcții din clasă pentru lucru, streaming și jocuri ultra-line. Dar știați că vine cu tehnologie inovatoare pentru a-i ajuta pe cei cu dislexie, dispraxie și vizibilitate limitată? Cu adevărat personalizabil pentru nevoile dumneavoastră specifice, Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G oferă un set impresionant de setări de accesibilitate.

Dislexia este o tulburare la citit manifestată prin modificarea cuvintelor, prin greșeli de lectură. Dispraxia este o boală neurologică care are impact asupra abilităţii individului de a procesa acţiunile motorii. Dispraxia afectează atât sistemul imunitar, cât şi sistemul nervos. Persoanele care suferă de Dispraxie au probleme cu limbajul, dar şi cu dificultatea de a percepe lucrurile.

Funcția TalkBack pe Samsung Galaxy Tab S7 FE poate fi setată ca o comandă rapidă rapidă. Aceasta va oferi un feedback vocal personalizabil asupra aplicațiilor relevante, citind cu voce tare text-to-speech, fără a fi nevoie să îl vedeți deloc. Alegeți gesturile de pe ecranul tactil care vi se potrivesc. De exemplu, glisarea unui deget la stânga pentru a citi articolul anterior și la dreapta pentru a-l citi pe următorul. În acest fel nu vă veți mai confrunta niciodată cu un text impenetrabil. Fie că citiți pentru muncă, studiați sau navigați pe web pentru distracție, este un instrument de schimbare a jocului.

Între timp, pentru cei cu dexteritate limitată, setările tactile pot fi ajustate pentru a se potrivi fiecărei persoane. De exemplu, pentru a ignora atingerile repetate de pe ecran și pentru a afișa Meniul Asistent, o selecție ușor de accesat de comenzi rapide care nu necesită navigare sau gesturi pentru activare. În același timp, S Pen-ul poate fi un instrument neprețuit pentru către o gamă completă de utilizări în care tastarea pe ecran ar putea fi altfel dificilă.

Creați exact ecranul de pornire dorit

Mulți oameni rămân cu configurația din cutie a ecranului de pornire. Aceasta vine ca standard cu un dispozitiv nou – dar personalizarea este esențială cu Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G. Indiferent cum doriți să utilizați dispozitivul, nu ratați crearea configurației perfecte pentru ecranul de pornire.

Mergeți la Setări și apoi Afișare, unde puteți ajusta elemente precum modul Ecran. De exemplu Vivid permite toate capabilitățile afișajului de înaltă definiție al acestei tablete. S-au puteți comuta pe Natural. Puteți seta timpul dorit de Timeout pentru ecran și Sensibilitatea la atingere a ecranului dvs. Aceasta din urmă este utilă dacă utilizați un protector de ecran.

Totuși, navigarea va fi de vis atunci când, sub Setările de afișare, ajustați bara de navigare la selecțiile dvs. exacte. Aici, puteți alege ca butoanele să atingă sau să gliseze gesturile pentru a vă afișa meniurile, precum și ordinea butoanelor de pe ecranul de pornire, în funcție de plasarea meniului care vi se pare naturală, precum și de pozițiile acestor butoane pe ecran.

Apoi, utilizați meniul Ecran de pornire pentru a menține lucrurile organizate alegând aspectul dorit, poziționarea exactă a grilei pe care doriți să apară aplicațiile, cum doriți să apară pictogramele aplicațiilor și orice aplicație pe care doriți să le ascundeți din Ecranul de start.