Galaxy Tab S8 Ultra cu Snapdragon 898 observată pe Geekbench

419
Galaxy Tab S8 Ultra cu Android 12 si Snapdragon 898 observata pe Geekbench
Sursa Foto: @ OnLeaks

Samsung lucrează deja la următoarea generație de tablete premium. Gigantul sud-coreean este de așteptat să lanseze mai multe modele cu seria Galaxy Tab S8 anul viitor. Acestea includ Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. După cum spune și numele, Tab S8 Ultra va fi cea mai premium ofertă dintre cele trei tablete Samsung.

Designul tabletei s-a scurs în trecut, dezvăluind revizuirea majoră a designului. Acum, MySmartPrice a descoperit tableta pe site-ul Geekbench înainte de lansare. Dispozitivul listat pe site-ul de referință Geekbench este probabil varianta coreeană a tabletei Tab S8 Ultra. Aflăm din această listare procesorul, GPU-ul și sistemul de operare.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra pe Geekbench cu 8GB de memorie RAM

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra este de așteptat să fie lansată la începutul anului viitor. Tableta a fost testată pe site-ul etalon de referință Geekbench înainte de lansarea oficială. Dispozitivul cu numărul de model SM-X906N va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 898 și procesorul grafic GPU Adreno 730. Varianta listată pe Geekbench are 8GB de memorie RAM. Ne putem aștepta ca mai multe variante de memorie RAM și stocare ale Tab S8 Ultra să fie oferite în diferite regiuni.

Tableta a obținut 1.215 puncte în testul single-core, puțin mai mult decât 1.211 puncte obținute de Tab S8+. În testul multi-core, tableta a obținut 3.159, ceea ce este puțin mai mic decât scorul de 3.193 al Tab S8+. Ultimul detaliu dezvăluit prin listă este despre software-ul de la bord. Tableta va rula pe Android 12 din cutie, cel mai probabil cu interfața Samsung One UI 4.0 deasupra.

Procesoarele au fost dezvoltate, inițial, cu un singur nucleu (single-core). Un procesor multi-core este o componentă de calcul cu două sau mai multe unități centrale de procesare, numite nuclee, care citesc și execută instrucțiunile unui program.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va avea un ecran cu diagonala de 14,6 inch (37,01 cm) cu rame subțiri în jurul ei. Ecranul are o crestătură mică pe marginea dreaptă pentru camera frontală. Pe spate, există un modul de foto în formă de pastilă care găzduiește doi senzori și un blitz LED. Tableta are și o bandă magnetică, sub modulul camerelor, pentru atașarea S Pen-ului. Spatele este apropiat ca design cu Samsung Galaxy S7+. Alte detalii includ patru difuzoare, un port USB Type-C, dau nu are mufă pentru căști de 3,5 mm.