One UI 4 provoacă probleme pe unele modele Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3

650
One UI 4.0 provoaca probleme pe unele modele Galaxy Z Fold 3 si Z Flip 3
Sursa Foto: SamMobile.com

În urmă cu câteva zile, Samsung a lansat actualizarea stabilă One UI 4 bazată pe Android 12 pentru Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 în câteva țări. Cu toate acestea, se pare că actualizarea nu este foarte stabilă până la urmă. Mulți dintre utilizatorii celor două pliabile s-au plâns de diverse probleme de când au instalat actualizarea One UI 4.

Utilizatorii sud-coreeni se confruntă cu multe probleme cu cele mai recente telefoane pliabile după actualizarea One UI 4, conform SamMobile. Pe forumurile oficiale ale Samsung, unii utilizatori au susținut că dispozitivul lor s-a blocat după instalarea actualizării. Alții au spus că dispozitivul lor a intrat în modul de recuperare după instalarea noului firmware. Unii utilizatori s-au confruntat cu pâlpâirea ecranului, modul întunecat, performanță lentă și caracteristica Dual Messenger care nu funcționează cu unele aplicații.

Samsung a oprit temporar actualizarea stabilă One UI 4.0 pe telefoanele pliabile

Unii utilizatori de Flip 3 și Fold 3 nu pot să facă capturi de ecran sau să folosească aplicații de streaming video precum Netflix și YouTube. Alții s-au confruntat chiar și cu probleme legate de camere și imaginile șterse automat din Galerie. Unele telefoane au rămas blocate la o rată de reîmprospătare a ecranului de 60Hz sau au o calitate audio proastă. Un utilizator a susținut că aplicația pentru cameră nu funcționează după instalarea actualizării One UI 4.

În 7 decembrie Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 au primit actualizarea stabilă cu noua interfață. Primele telefoane care au primit actualizarea stabilă au fost cele din seria Galaxy S21. Actualizarea lui Galaxy Z Fold 3 a fost lansată inițial în Coreea de Sud, iar a Flip-ului în Serbia. Versiunile beta pentru cele două modele au decurs foarte bine, iar Samsung a lansat relative repede versiunea stabilă. Apoi au început problemele.

Marea contribuție a Serbiei la lumea științei a fost fizicianul, matematicianul, inginerul electrician și inventatorul Nikola Tesla (1856-1943). Când a murit la New York, sicriul său a fost drapat cu steaguri ale Iugoslaviei și ale SUA.

Conform informațiilor, Samsung a decis să oprească temporar lansarea stabilă One UI 4 pentru Z Flip 3 și Z Fold 3. După remedierea erorilor critice, firma sud-coreeană ar putea relua actualizarea One UI bazată pe Android 12 în Coreea de Sud și apoi în mai multe țări.