Un nou capitol din inovația mobilă: Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G

944
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a deschis astăzi următorul capitol din inovația pliabilă cu două smartphone-uri noi. Compania a lansat pe Samsung Galaxy Z Fold3 5G și Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Ambele dispozitive sunt smartphone-uri pliabile premium construite cu ultimele tehnologii pe care utilizatorii Samsung au ajuns să le iubească și să le aștepte. A treia generație a acestor dispozitive încorporează îmbunătățiri esențiale pe care utilizatorii pliabili Samsung le-au cerut. De la design iconic la divertisment captivant, Flip3 și Fold3 oferă utilizatorilor modalități unice de a lucra, viziona și juca.

Pentru cei care au nevoie de dispozitivul final pentru productivitate și divertisment captivant, Z Fold 3 este un centru de putere. Are un ecran de 7,6 inch, Infinity Flex Display și pentru prima data suport S Pen pe un dispozitiv pliabil. Pentru cei care doresc stil, Z Flip 3 este dispozitivul ideal. Acesta vine cu un design elegant, compact, caracteristici îmbunătățite ale camerei și un ecran exterior mai mare.

Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G, construite pentru durabilitate

Această generație de dispozitive Galaxy Z este construită cu măiestrie de neegalat. Pentru prima dată pe un smartphone pliabil, Z Fold3 și Z Flip3 sunt echipate cu rezistență la apă IPX8. Ambele dispozitive sunt construite cu un cadru din aluminiu, cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată pe un smartphone Galaxy. Conform SamsungNewsroom, ambele pliabile au cea mai rezistentă sticlă de pe piață – Corning Gorilla Glass Victus.

Samsung își continuă moștenirea de leadership pliabil cu procese riguroase pentru a crea dispozitive care rămân fiabile în timp. Balamaua revoluționară Hideaway permite dispozitivelor să rămână în poziție în orice unghi pentru experiențe inovatoare ale utilizatorului cu modul Flex. Și datorită tehnologiei Sweeper îmbunătățite, perii din interiorul balamalei sunt acum mai scurți, ajutând la respingerea prafului și a altor particule și la menținerea durabilității dispozitivelor și a experiențelor utilizatorului. Cele două pliabile au fost supuse unui test de pliere intens și rezistă la pliere de 200.000 de ori.

Galaxy Z Fold3 5G: Productivitate și divertisment final

Desfășurați pe Samsung Galaxy Z Fold3 pentru a vă scufunda în experiențe de vizionare de tip cinema. Puteți rămâne implicat în conținutul preferat de pe afișajul de 7,6 inch (19,30 cm) datorită noii tehnologii de camera sub ecran. Cu pixeli minimi deasupra orificiului camerei, Z Fold3 are o zonă vizibilă sporită, astfel încât utilizatorii să obțină o pânză neîntreruptă pentru aplicațiile lor preferate. Cu noua tehnologie de afișare Eco aplicată pe ecran, acesta este cu 29% 10 mai luminos în timp ce consumă mai puțină energie. Ecranul are o rată de actualizare adaptivă Super Smooth de 120Hz, atât pe ecranul principal, cât și pe ecranul exterior.

Pentru prima dată pe seria Galaxy Z, Samsung aduce funcționalitatea S Pen. Utilizatorii pot profita de funcțiile S Pen optimizate pentru ecranul pliabil. Pe ecranul principal masiv puteți nota în timpul unui apel video sau verifica o listă de sarcini în timp ce citiți e-mailurile. S Pen-ul pentru Galaxy Z Fold3 vine în două opțiuni: S Pen Fold Edition și S Pen Pro. Ambele dispun de un vârf Pro retractabil special conceput pentru a proteja ecranul principal al telefonului. Aceasta este cea mai bună experiență Samsung S Pen de până acum, cu o latență mai mică – asigurându-vă că notarea și trimiterea de mesaje sunt intuitive și fără probleme.

Samsung Galaxy Z Fold3 are un design mai elegant, este mai subțire și mai ușor decât Samsung Galaxy Z Fold 2. Acesta vine cu o gamă de trei culori atemporale: Phantom Black, Phantom Green și Phantom Silver.

Galaxy Z Flip3 5G: Echilibrul ideal de stil, funcție și distracție

Samsung Z Flip3 vine cu opțiuni de culoare îndrăznețe, un design elegant și caracteristici premium. Cu patru culori la modă – Crem, Verde, Lavandă și Negru fantomă, Z Flip3 este un dispozitiv pentru auto-exprimare. Pentru cei care caută mai multe opțiuni de culoare care să se potrivească stilului lor, Samsung.com are și culori exclusive, precum Gri, Roz și Alb.

Ecranul exterior reproiectat este acum de patru ori mai mare față de Galaxy Z Flip original. Astfel facilitează vizualizarea notificărilor și a mesajelor fără a fi nevoie să deschideți telefonul. Utilizatorii pot verifica vremea și își pot monitoriza numărul zilnic de pași cu widget-uri noi de pe ecranul exterior sau pot coordona imaginea de fundal a ecranului de acoperire cu noile lor Galaxy Watch 4 sau Watch 4 Classic pentru un aspect asortat. Cu Samsung Pay încorporat direct în ecranul exterior este mai ușor ca niciodată vă faceți cumpărături.

Z Flip3 vine cu unele dintre cele mai noi funcții ale camerei. Utilizatorii pot face și mai multe selfie-uri uimitoare fără mâini cu modul Flex. Sau pot păstra dispozitivul pliat și captura o fotografie rapidă – și acum, chiar și video – de pe ecranul exterior folosind Quick Shot îmbunătățit. Trebuie doar să faceți dublu clic pe tasta de pornire a lui Z Flip3. În plus, derularea și partajarea sunt super netede, datorită noii rate de reîmprospătare adaptive de 120Hz.

Samsung Galaxy Z Flip3 este excelent pentru relaxare și vizionarea pe YouTube sau a unei emisiuni TV fără mâini. Datorită noilor boxe stereo îmbunătățite cu Dolby Atmos, obțineți un sunet captivant, profund și efecte spațiale incredibile. Noua funcție Flex Mode Panel face aplicațiile să arate mai bine și mai ușor de utilizat. Când dispozitivul este parțial pliat, panoul Mod Flex vă oferă noi modalități de a interacționa cu Z Flip3.

Experiențele pliabile optimizate deschid noi posibilități

Cu seria Galaxy Z, utilizatorii vor avea acces la mai multe aplicații care profită din plin de ecranul pliabil. Samsung extinde parteneriatele cu companii de renume precum Google, Microsoft și multe altele. Astfel utilizatorii se pot bucura de mai multe aplicații de acces, adaptate nevoilor lor unice. Microsoft Teams, Office și Microsoft Outlook sunt la dispoziție pentru pentru pliabilele Samsung. Pentru a aduce utilizatorilor și mai multe opțiuni, noua caracteristică Samsung Labs le oferă utilizatorilor posibilitatea de a optimiza și mai multe aplicații pe ecranul pliabil atunci când au nevoie.

În plus, Samsung continuă să regândească modul în care dezvoltatorii de aplicații pot crea experiențe uimitoare de utilizator. Pentru a le oferi mai multe opțiuni, asigurând în același timp o optimizare de înaltă calitate, Samsung acceptă Remote Test Lab, oferind dezvoltatorilor de aplicații posibilitatea de a instala și testa direct aplicațiile lor în timp real, de oriunde s-ar afla.

Prețuri și disponibilitate

Ambele telefoane Samsung vin la cele mai bune prețuri. Samsung Galaxy Z Fold3 are un preț de de 1.799,99 USD. Samsung Galaxy Z Flip3 costă 999,99 USD. Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 vor fi disponibile pentru precomandă începând cu 11 august și vor fi lansate pe 27 august începând cu anumite piețe, inclusiv SUA, Europa și Coreea.

Vom reveni cu mai multe detalii despre fiecare model în parte în zilele următoare.