Samsung Galaxy A73 va avea același procesor ca Galaxy A52s

367
Samsung Galaxy A73 va avea acelasi procesor ca Galaxy A52s
Sursa Foto: @OnLeaks

Informațiile despre modelul superior mid-range Samsung Galaxy A73 se intensifică. Recent am aflat că acesta va fi lansat alături de Galaxy A53 la jumătatea acestei luni. Acum am aflat că va primi același procesor care se află în Galaxy A52s. Este vorba despre Snapdragon 778G de la Qualcomm.

Chiar cu ultimele informații Samsung Galaxy A73 este telefonul din viitoarea serie Galaxy A despre care știm cel mai puțin. Aproape toate detaliile dispozitivelor precum Galaxy A33 și Galaxy A53 s-au scurs deja. Dar acum apariția pe site-ul de referință Geekbench dezvăluie câteva specificații importante ale lui Galaxy A73.

Snapdragon 778G și 8GB de RAM pe Samsung Galaxy A73

Conform GalaxyClub, o apariție ieri pe Geekbench arată că Samsung Galaxy A73 – numărul de model SM-A736B – este echipat cu un procesor de la Qualcomm. Mai exact, acesta este Snapdragon 778G pe care îl cunoaștem deja de pe Samsung Galaxy A52s. Cipul s-a remarcat deja prin performanța sa excelentă, iar procesorul pare să funcționeze bine și pe A73.

În plus, vedem că Galaxy A73 are 8GB de memorie RAM, dar ne așteptam la acest lucru. Dispozitivul rulează pe sistemul de operare Android 12 și presupunem, însoțit de interfața Samsung One UI 4.1. Am aflat mai devreme că Galaxy A73 are o cameră principală de 108 megapixeli. În ce privește designul se pare că modificările față de Galaxy A72 sunt minime, cel puțin va avea același ecran de 6,7 inch (17,02 cm).

Snapdragon este numele unei flori, cunoscută sub numele de floare de dragon. În România este cunoscută ca gura leului, din cauza asemănării imaginare cu gura deschisă a unui leu. Aceste flori sunt specifice zonelor stâncoase.

Cu Snapdragon 778G, Galaxy A73 va fi probabil cel mai rapid telefon din seria Galaxy A din 2022. Noul cip Exynos de gamă medie care se află în Galaxy A53 stabilește scoruri mai mici la testele de referință. De asemenea, subliniază cât de rapid este de fapt Samsung Galaxy A52s. Acel dispozitiv, care a apărut în toamna lui 2021, va rămâne deocamdată cel mai rapid telefon pe care îl puteți cumpăra din gama medie Samsung.

Cele mai recente informații sunt despre o lansare în această lună, după jumătatea lunii. Cel mai probabil vom primi inițial pe Galaxy A33 și Galaxy A53, apoi pe Samsung Galaxy A73.