Samsung detaliază caracteristicile One UI 4.1 într-un videoclip

533

Samsung a lansat la Galaxy Unpacked mai multe dispozitive emblematice. Am primit seria Galaxy S22 cu Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra. În același timp a fost lansată și seria Galaxy Tab S8. Aceasta este compusă pentru prima dată din trei modele: Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Și smartphone-urile și tabletele vin cu interfața Samsung One UI 4.1.

În acest moment știm totul despre cele șase dispozitive lansate de Samsung. Sigur că în perioada următoare, în folosirea zilnică, vom descoperii mai multe noutăți aduse de Samsung cu noile dispozitive emblematice. Toate aceste noi dispozitive vin cu sistemul de operare Android 12 din cutie. De asemenea, noile modele rulează interfața Samsung One UI 4.1, conform SamMobile. Această interfață este cea mai recentă iterație a software-ului personalizat Samsung. Samsung a lansat acum un videoclip care evidențiază toate noile funcții One UI.

Interfața Samsung One UI 4.1 aduce mai multe funcții noi

One UI 4.0, bazată pe Android 12, a fost o actualizare majoră care a adus o mulțime de schimbări semnificative. Versiunea One UI 4.1 este o versiune minoră, nu este de anvergura One UI 4.0. Samsung își livrează în mod normal noile sale modele cu o actualizare minoră a software-ului One UI. Acest lucru permite companiei să ofere noi funcții cu cele mai recente dispozitive.

Seria Galaxy S22 și Galaxy Tab S8 se livrează cu noua interfață din cutie. Am evidențiat deja o nouă îmbunătățire One UI 4.1 în caracteristica RAM Plus. Samsung a lansat RAM Plus anul trecut. De atunci, Samsung a pus funcția RAM Plus pe mai multe dintre dispozitivele sale. Cu toate acestea, cu noua variantă One UI, Samsung a făcut o schimbare majoră la RAM Plus. RAM Plus vă permite acum să creșteți memoria RAM virtuală și mai mult, chiar la 8GB de stocare la bord. Acest lucru pune mai multă putere în mâinile utilizatorilor, ceea ce este de apreciat întotdeauna.

RAM – Random Access Memory. Memoria poate fi accesată aleator, oferind acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare. Aplicațiile standard folosesc între 130 și 400MB de RAM. Google Foto folosește 700MB din RAM.

Videoclipul Samsung despre caracteristicile One UI evidențiază îmbunătățirile aduse aplicației pentru cameră, inclusiv capacitatea modului Pro de a funcționa cu fiecare obiectiv de pe dispozitiv. Noua iterație ajută, de asemenea, la îmbunătățirea productivității cu un calendar inteligent și cu funcții precum conectivitate multiplatformă și ferestre multiple pe seria Galaxy Tab S8.

Urmăriți videoclipul de mai sus pentru mai multe detalii despre toate noile funcții One UI 4.1. Samsung va lansa One UI 4.1 pentru mai multe din dispozitivele compatibile în lunile următoare.