Samsung și-a lansat cea mai recentă serie emblematică Galaxy S22, anul acesta. Galaxy S22 Ultra a fost vedeta evenimentului Galaxy Unpacked din februarie, alături de Galaxy S22 și Galaxy S22+. Dacă sunteți fan Samsung Galaxy și ați așteptat noua serie, acum puteți cumpăra unul dintre cele trei modele. Dacă vrei să-ți vinzi vechiul model acesta ar trebui resetat la setările din fabrică. Este chiar indicat acest lucru pentru a elimina toate datele personale din telefon.
Indiferent de ce alegeți să faceți cu vechiul telefon, este important să resetați dispozitivul din fabrică înainte de vânzare sau un eventual schimb. În acest fel vă veți asigura că datele dumneavoastră rămân în siguranță și departe de privirile indiscrete. O resetare din fabrică va elimina toate informațiile personale, modificările și datele stocate pe dispozitivul dvs. Telefonul Samsung va reveni la cum arăta când l-ați scos prima dată din cutie. În acest fel este necesar și important să faceți o copie de rezervă înainte de a-l reseta.
Mai jos, prin intermediul Trustedreviews, vă arătăm cum să resetați din fabrică un telefon Samsung, fie că este din seria Galaxy S21, seria Galaxy S20, Note 20, un Samsung Galaxy pliabil sau un model mai vechi.
Cum să resetați din fabrică telefonul Samsung Galaxy
Tot ce aveți nevoie pentru a reseta telefonul Samsung Galaxy din fabrică pe care doriți să îl resetați este parola pentru contul dvs. Samsung (acest lucru este în cazul în care vi se cere să îl introduceți pentru a vă reseta datele). Apoi, pur și simplu urmați pașii din acest ghid. De ce ai nevoie: un telefon Samsung cu backup.
Cum să resetați din fabrică telefonul Samsung:
- Deschide Setări pe telefon. Aici veți găsi o mulțime de comenzi diferite pentru telefonul dvs., inclusiv opțiunea de a-l reseta din fabrică.
- Atingeți Gestionare generală. Aici veți găsi mai multe setări generale, inclusiv data și ora, limba și, bineînțeles, opțiunile de resetare din fabrică.
- Atingeți Resetare. Acest lucru nu va reseta imediat dispozitivul dvs. Samsung.
- Atingeți Revenire la setările din fabrică. Resetarea din fabrică vă va șterge complet telefonul, motiv pentru care este important să faceți o copie de rezervă a telefonului înainte de a urma acești pași dacă doriți să păstrați datele dvs.
- Atingeți Resetare pentru a restabili telefonul la setările din fabrică.
Asta e, a fost simplu! Telefonul dvs. a fost resetat.

