Top 15 cele mai bune telefoane Samsung din 2021. Alege-ți unul de aici!

Alege cel mai bun smartphone Samsung în funcție de așteptările și nevoile tale dar mai ales în funcție de buget.

6936
Top 15 cele mai bune smartphone-uri Samsung din 2021
Sursa Foto: via Tech ET

Despre toate modelele de telefoane Samsung numai de bine! Sunt cele mai căutate de cumpărători indiferent de seria din care provin. Modelele high-end sunt cele mai tentante și cele mai bune, dar și prețul este pe măsură. Urmează apoi telefoanele din seria mid-range, multe dintre ele, în general cele din partea superioară a gamei, vin cu specificații apropiate de modelele din seria Galaxy S. Seria Galaxy M este cea care duce greul vânzărilor și este foarte apreciată de cumpărători. Nu trebuie să uităm nici cele două pliabile lansate anul acesta, ambele cu vânzări incredibile.

Achiziționarea unui smartphone implică luarea mai multor decizii pentru a vă asigura că obțineți dispozitivul potrivit nevoilor dvs. Trebuie să decideți cu privire la dimensiunea fizică, tipul de ecran, puterea procesorului, memoria și cantitatea de stocare, care este folosită pentru a stoca conținut digital precum aplicații, muzică, fotografii și filme. Nu mai amintim aici culorile și camerele foto, foarte importante pentru unii utilizatori.

Ca în fiecare an facem o selecție a celor mai bune telefoane Samsung, din toate seriile. Am selectat câteva din fiecare gamă, cele pe care le considerăm cu cel mai bun raport specificații preț. Sigur că, dincolo de această selecție, mai intră în calcul ce fel de model dorește fiecare și cât este dispus să plătească pe un smartphone. Sunt întotdeauna și cumpărători mai mofturoși, vor anumite modele în funcție de culoare, poate pliabile sau doar cel mai scump. Avem de toate și pentru toți.

Vom începe cu smartphone-urile emblematice, apoi mid-range, urmate de cele  mai ieftine. Sunt modele de anul acesta dar și unele lansate la sfârșitul anului trecut. Toate au fost prezentate și descrise de noi de-a lungul acestui an. La fiecare model vom face o scurtă descriere și veți avea acolo și un link pentru a vedea cât costă modelul respectiv în România.


Samsung Galaxy S21 Ultra – cel mai bun telefon Samsung din 2021

Samsung Galaxy S21 Ultra. Este vedeta incontestabilă a companiei Samsung. Are camere fenomenale, un software de ultimă generație și face tot ce vreți și ce nu vreți. Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai bun telefon realizat de Samsung și, dacă vă permiteți, cu siguranță nu va dezamăgi. Se mândrește cu un procesor și GPU îmbunătățit pentru performanțe foarte bune, un ecran mare de 6,8 inch cu rata de reîmprospătare de la 10Hz până la 120Hz în funcție de ce apare pe ecran. Are o baterie de 5.000mAh și suport pentru S Pen (disponibil separat).

Smartphone-ul are un ecran Dynamic AMOLED 2x cu diagonala de 6,8 inch (17,27 cm) și rezoluția 1.440 x 3.200 pixeli. La bord pe Samsung Galaxy S21 Ultra este procesorul Exynos 2100 însoțit de 12 / 16GB de RAM și 128 / 256 / 512GB stocare. Are sistemul de operare Android 11 și o baterie de 5.000mAh. Smartphone-ul are dimensiunile 75,6 x 165,1 x 8,9 mm și o greutate de 228 grame. Are o cameră de 108MP, una de 12MP ultra largă și două de 10MP telefoto. Frontal are o cameră de 40 megapixeli.


Samsung Galaxy S21 – un smartphone excelent

Samsung Galaxy S21. Trebuie să menționăm în această selecție și pe Samsung Galaxy S21. Este cel mai mic din seria Galaxy S21, dar este foarte bine vândut peste tot în lume. Este unul dintre cele mai bune telefoane Samsung. Galaxy S21 este un telefon elegant, cu o mare putere în interior, în timp ce camerele sunt în mare parte neschimbate față de modelul Galaxy S20. Dar, software-ul camerei oferă câteva caracteristici noi inteligente, inclusiv o fotografie mai bună în lumină scăzută. Noul procesor oferă o performanțe excelente și grafică foarte bună, precum și o durată de viață mai bună a bateriei. Afișajul său de 120Hz este conceput pentru a oferi mișcare super-lină în video, jocuri și aplicații.

Smartphone-ul are un ecran Dynamic AMOLED 2x cu diagonala de 6,2 inch (15,75 cm) și rezoluția 1.080 x 2.400 pixeli. Același procesor Exynos 2100 este la bord, dar însoțit de 8GB de memorie RAM și 128 / 256GB stocare. Tot Android 11 este pe partea de software. Bateria este de 4.000mAh cu încărcare rapidă de 25W. Smartphone-ul are dimensiunile 71,2 x 151,7 x 7,9 mm și greutatea de 169 grame. Trei camere sunt la spate, cu una principală de 64MP și două de 12MP una wide și una ultra-wide. Frontal, pentru selfie și apeluri video are o cameră de 10MP.


Samsung Galaxy Z Fold 3 – viitorul pliabil sună foarte bine

Samsung Galaxy Z Fold 3. Cu Z Fold 3, Samsung a introdus o cameră selfie ascunsă sub ecranul intern de 7,6 inch (19,30 cm). Nu este o cameră bună în niciun caz, dar este prima in-display de la Samsung. Dar pentru selfie este suplinită cu succes de o cameră foarte bună de 10MP pe ecranul exterior. Este un smartphone de excepție din toate punctele de vedere. Se vinde foarte bine peste tot în lume, chiar dacă este cel mai scump smartphone Samsung. Este clar peste Samsung Galaxy Z Fold 2 din toate punctele de vedere. Este o capodoperă de inginerie și electronică realizată de Samsung.

Cele două ecrane sunt de tip Dynamic AMOLED 2X, la interior are 7,6 inch cu rezoluție 1768 x 2208 pixeli, iar la exterior are 6,2 inch cu rezoluția 832 x 2268 pixeli. Sistemul de operare este Android 11 însoțit de interfața One UI 3.1.1. Camerele spate sunt trei la număr, toate de 12MP. Are dimensiunile: deschis 158,2 x 128,1 x 6,4 mm / pliat: 158,2 x 67,1 x 14,4-16 mm și o greutate de 271 grame.

La fel ca celelalte telefoane Samsung emblematice din 2021, Samsung Galaxy Z Fold 3 are la bord procesorul Snapdragon 888. Acesta este însoțit de 12GB RAM și 256 sau 512GB stocare. Ecranul exterior are diagonala de 6,2 inch (15,75 cm). Ambele afișaje au și o rată de reîmprospătare de 120Hz. O baterie duală de 4.400mAh cu încărcare rapidă de 25W furnizează curentul electric necesar funcționării. Cum Samsung nu a lansat un Galaxy Note anul acesta, Galaxy Z Fold 3 are suport S Pen. Este rezistent la apă IPX8 (până la 1,5 m timp de 30 de minute).


Samsung Galaxy Z Flip 3 – un pliabil care face furori pe toate piețele

Samsung Galaxy Z Flip 3. Calitatea construcției este excelentă, finisajul exterior arată fantastic și primiți un afișaj intern de 6,7 inch (17,02 cm) încântător. Afișajul extern este, de asemenea, mai mare decât la Samsung Galaxy Z Flip. Are o diagonală de 1,9 inch (4,83 cm). Este mai mare, mai viu și facilitează gestionarea notificărilor. Nici performanța nu este o problemă, Snapdragon 888 și 8GB de memorie RAM și 128 sau 256GB de stocare va fi suficient pentru majoritatea utilizatorilor.

La fel ca Galaxy Z Fold 3, camerele foto nu sunt cele mai bune, are două camere de 12MP pe capacul exterior și una de 10MP pentru selfie și apeluri video. Nu veți obține performanțe la nivelul seriei Galaxy S21, dar este o opțiune decentă pe care o aveți la îndemână. Din păcate, bateria de 3.300mAh este de criticat. Dacă este folosit mai lejer, telefonul trece peste o zi, dar asta nu este ceea ce vreți de la un flagship scump.


Samsung Note 20 Ultra – un smarphone foarte puternic

Samsung Note 20 Ultra. Acest smartphone putem spune că este fenomenal! Chiar dacă a fost lansat anul trecut Samsung Galaxy Note 20 Ultra este cel mai bun telefon Samsung pentru productivitate. Samsung a adus o serie de îmbunătățiri semnificative la acest smartphone emblematic, în special cu actualizările S Pen. Latența S Pen-ului a fost scăzută la 9 ms pentru a oferi o experiență mai fluidă și naturală cu stiloul.

Galaxy Note 20 Ultra de 6,9 ​​inch vine cu cele mai recente tehnologii în materie de smartphone, precum și cu suport 5G. Se întâmplă să fie primul smartphone Samsung care prezintă un afișaj Dynamic AMOLED de 120Hz. Este de fapt primul smartphone Samsung cu o rată de reîmprospătare variabilă. Afișajul Galaxy Note 20 comută între 10Hz, 30Hz, 60Hz și 120Hz. Depinde de ce este afișat pe ecran. Acest lucru se face pentru a economisi energie, neutilizând rata maximă de reîmprospătare în circumstanțe în care nu este necesar. Super! Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Note 20 Ultra și iPhone 12 Pro Max!

Cu un ecran Dynamic AMOLED superb de 6,9 inch (17,53 cm), a fost primul telefon Samsung cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Dacă vă permite buzunarul merită cumpărat!


Samsung Galaxy S20 FE – un smartphone high-end cu preț ieftin

Samsung Galaxy S20 FE. Un alt smartphone excelent din toate punctele de vedere. Este unul dintre cele mai apreciate telefoane Samsung de anul trecut și din acest an. Ecranul plat de 6,5 inch (16,51 cm) este excelent pentru cei cărora nu le plac în mod deosebit afișajele curbate. Cele două camere de 12MP oferă rezultate similare cu Galaxy S20+. Are și o cameră cu teleobiectiv de 8 megapixeli care oferă zoom optic de 3x fără pierderi. Samsung a confirmat că S20 FE va primi trei ani de actualizări ale sistemului de operare Android. Pentru toată tehnologia uimitoare pe care o oferă, prețul îl face unul dintre telefoanele Samsung cu cea mai bună valoare pe care le puteți cumpăra anul acesta.

Este o mișcare bună a companiei de a oferi acest Galaxy S20 dedicat fanilor. Acest lucru îi permite să concureze cu rivalii care oferă dispozitive premium, aproape de tip flagship, cu mult mai puțin decât ar costa un flagship tradițional. Galaxy S20 FE este demn de un loc printre cele mai apreciate telefoane Samsung ale anului 2021. A fost foarte bine primit peste tot în lume inclusiv în SUA, o piață extrem de pretențioasă. Îl recomandăm pentru designul excelent, construcția solidă, performanțe excelente, afișaj plat și trei ani de actualizare a sistemului de operare.


Samsung Galaxy A52 5G – cel mai bun din gama medie

În ultimii ani telefoanele Galaxy A5x au fost excelente, cu multe specificații și caracteristici apropiate de modelele din seria Galaxy S, dar la prețuri mult mai mici. Anul acesta Samsung Galaxy A52 5G și Galaxy A52s sunt cele mai bune din gama lor. Diferența între cele două este doar de procesor, Snapdragon 750G 5G (8 nm) vs Snapdragon 778G 5G (6 nm) pentru A52s.

Camera principală este de 64MP și face fotografii foarte bune. Mai are o cameră de 12MP ultra-wide și două de 5 megapixeli, de adâncime și macro. Veți aprecia procesorul Snapdragon, durata de viață a bateriei și faptul că un încărcător de telefon este livrat împreună cu telefonul.

Smartphone-ul un ecran Super AMOLED de 6,5 inch (16,51 cm) cu rata de actualizare de 120Hz. Alături de procesor aveți 6 sau 8GB de RAM și 128 sau 256GB capacitate de stocare. Foarte bine pentru gama mid-range!  Bateria este de 4.500mAh cu încărcare rapidă de 25W. Are certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Este unul dintre cele mai bune telefoane Samsung din seria Galaxy A. Recomandăm acest model prin prisma raportului specificații preț!


Samsung Galaxy A72 – o altă vedetă mid-range Samsung

Un alt smartphone excelent din gama mijlocie a companie. În ultimii ani a fost lansat mereu alături de seria Galaxy A5x și vine cu specificații și caracteristici superioare. Nici acest an nu face excepție. Primiți un telefon foarte bun la un preț rezonabil. Este destul de asemănător cu Galaxy A52 5G. În comparație cu A52 5G, Samsung Galaxy A72 oferă un afișaj Super AMOLED puțin mai mare, de 6,7 inch (17,02 cm), cu rata de refresh de 90Hz.

Procesorul Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm) este la bord însoțit de combinații de 6 / 8GB de RAM și 128 / 256GB stocare. Sistemul de operare Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1 este pe partea de software. Camera principală este de 64MP, însoțită de una de 12MP ultra-wide, una de 8MP telefoto și una macro de 5MP. O baterie de 5.000mAh cu încărcare rapidă de 25W furnizează energia necesară. Cu un design modern Samsung rezistență la apă și praf cu IP67 este un telefon tentant și doar puțin mai scump ca Galaxy A52 5G. Trebuie să menționăm că nu are conectivitate 5G.


Samsung Galaxy A42 5G și Samsung Galaxy A32 5G

Sunt două telefoane Samsung vecine dar ambele foarte bune pentru ce oferă atât la interior cât și la exterior. Mai mult, ambele vin cu o conectivitate 5G și la un preț excelent. Pentru cine nu vrea să cheltuie mult sunt o ofertă de luat în seamă.

Samsung Galaxy A42 5G. De fapt, are un ecran puțin mai mare decât A52, la 6,6 inch (16,76 cm). De asemenea, are o baterie mai mare – 5.000mAh, dar mai puțină memorie RAM la 4GB. Alte specificații includ o cameră principală de 48MP, o cameră ultra-largă de 8MP și două de 5MP, de adâncime și macro. Frontal are o cameră de 20MP. Nu este la fel de impresionant ca ceea ce obțineți de la colegul mai mare Galaxy A52 5G, dar este totuși o configurare a camerei capabilă. Cheia aici este prețul, mult mai ieftin decât A52 5G și cu siguranță merită luat în considerare dacă căutați un telefon 5G ieftin.

Samsung Galaxy A42 5G are un ecran Super AMOLED și procesorul Qualcomm SM7225 Snapdragon 750 5G (8 nm). Are variante de 4 / 6 / 8GB de memorie RAM, dar maximum 128GB stocare. A fost lansat cu Android 10 la bord, dar va primi în curând Android 11 și One UI 3.1. Are un senzor de amprente sub ecran, dar nu are certificare pentru rezistență la apă și praf.


Samsung Galaxy A32 5G cu o durată de viață a bateriei foarte bună

Samsung Galaxy A32 5G. Samsung Galaxy A32 5G este cea mai bună opțiune pentru cumpărătorii care vor să cheltuie puțin. A32 5G oferă tot ce are nevoie utilizatorul pentru o experiență bună cu un smartphone 5G. Are un design modern și ecran mare, conectivitate 5G, un panou de afișare cu o rată de reîmprospătare ridicată (90Hz), patru camere spate, memorie extensibilă și o durată de viață remarcabilă a bateriei.

Galaxy A32 5G are un ecran TFT cu diagonala de 6,5 inch (16,51 cm) cu rata de actualizare de 90Hz. Ecranul TFT are o rezoluție mai mică (720 x 1600 pixeli), nu este la fel de clară și vibrantă ca ecranele AMOLED găsite în telefoanele Galaxy mai scumpe. Procesorul este  MediaTek Dimensity 720 însoțit de 4 /6 /8GB de RAM și 64 / 128GB stocare extensibilă. Patru camere sunt la spate, cu una principală de 48MP + 8 + 5 + 2MP, ultra-wide, macro și de adâncime. Cameră selfie este de 13MP. Are o baterie de 5.000mAh cu încărcare rapidă prin cablu de 15W. Bateria este excelentă, poate oferi cu ușurință câteva zile de utilizare obișnuită între încărcări. Galaxy A32 5G nu are o evaluare pentru rezistența la apă și nici difuzoarele stereo. Din fericire, are o mufă audio standard.


Samsung Galaxy A12 și Samsung Galaxy A02s

Samsung Galaxy A12. Este unul dintre cele mai ieftine și bune telefoane Samsung Galaxy A. Oferă un ecran mare, baterie mare și suport micro-SD pentru extinderea stocării. Designul nu este la nivelul modelelor superioare din seria Galaxy A. Dar, smartphone-ul are quad-camera la spate și un senzor de amprente lateral.

Smartphone-ul are un ecran PLS IPS cu diagonala de 6,5 inch și rezoluția 1.600 x 720 pixeli. Procesorul Mediatek MT6765 Helio P35 este însoțit de variante de 2 / 3 / 4  / și 6GB de RAM și 32 / 64 și 128GB stocare extensibilă. Ca software are Android 11 și One UI 3.1 Core. Camere: 48MP + 5MP + 2MP adâncime + 2MP macro. Frontal are o cameră de 8MP. Telefonul are o baterie de 5.000mAh.

Samsung Galaxy A02s. Acest telefon nu are performanțe extraordinare, dar are câteva avantaje care îl fac să merite să fie luat în considerare pentru oricine are un buget redus. Are un ecran de 6,5 inch (16,51 cm) cu rezoluție HD+. Cele trei camere din spate fac treabă bună și este bine pentru un telefon la acest preț.

Galaxy A02s are un ecran TFT de 6,5 inch (16,51 centimetri), cu o rezoluție HD+ și un design Infinity-V. Are o cameră selfie de 5MP și trei camere la spate. Camera principală are 13MP și încă două camere de 2MP, macro și de adâncime. Procesorul Snapdragon 450 este cuplat cu mai multe configurații de RAM și Stocare, până la 4GB RAM și 64GB stocare.

Are o baterie de 5.000mAh cu încărcare rapidă de 15W. Galaxy A02s nu are un senzor de amprentă. Android 10 cu One UI sunt pe partea de software, dar va fi actualizat la Android 11 și One UI 3.1 Core. Samsung Galaxy A02s este unul dintre cele mai bune telefoane care costă în jur de 150€.


Samsung Galaxy M51 și Samsung Galaxy M32 – două telefoane Samsung excelente

Samsung Galaxy M51. Este echipat cu un display Super AMOLED Infinity-O de 6,7 inch (17,02 cm) cu rezoluție FHD+. Procesorul Snapdragon 730G coordonează totul pe acest smartphone Samsung. Este însoțit de 6 sau 8 GB de memorie RAM și 128 GB stocare internă cu posibilitatea de extindere prin card micro-SD.

Departamentul foto este extrem bogat la Samsung Galaxy M51, la fel ca alte telefoane Samsung. Are patru camere la spate, cu una principală de 64MP și una ultra-wide de 12MP (Sony IMX682 cu unghi de 123°). Mai sunt la spate o cameră de adâncime de 5MP și o cameră macro de 5MP. Are o cameră frontală de 32MP. Are o baterie uriașă: 7.000mAh cu încărcare rapidă de 25W. Este foarte bun în testul bateriei!

Samsung Galaxy M32. Samsung Galaxy M32 este o opțiune de remarcat dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv cu o baterie imensă și performanțe decente. Nu are conectivitate 5G! Funcționează pe sistemul de operare Android 11 cu One UI 3.1. Telefonul are un ecran Full HD+ Super AMOLED de 6,4 inch (16,26 cm) cu rezoluția 1080 x 2400 pixeli și rata de reîmprospătare de 90Hz.

Este alimentat de un cip-set MediaTek Helio G80 cuplat cu 4GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern. Dispune de o configurare quad-camera în spate cu 64 + 8 + 2 + 2 MP și are o cameră selfie de 20MP. Este alimentat de o baterie imensă de 5.000 mAh și vine cu suport de încărcare rapidă de 15W.


Samsung Galaxy M12 – un smartphone foarte bine vândut peste tot în lume

Samsung Galaxy M12. Smartphone-ul are un afișaj HD+ TFT Infinity-V de 6,5 inch (16,51 cm) cu rata de actualizare de 90Hz.  Samsung Galaxy M12 are un procesor Exynos 850 și 3 / 4GB  de RAM cu 32 / 64 / 128GB stocare extensibilă. Spațiul de stocare poate fi extins până la 1 TB de stocare printr-un slot pentru card micro-SD. Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1 Core este pe partea de software.

Telefonul are un modul cu patru camere la spate cu una primară de 48MP, una cu unghi ultra-larg de 5MP și două de 2MP, macro și adâncime. În modulul foto se mai află și un bliț LED. În partea din față, găzduiește o cameră de 8 megapixeli pentru selfie-uri și apeluri video. Pentru securitate are un senzor de amprente montat lateral.

Smartphone-ul are o baterie de 5.000mAh cu încărcare rapidă de 15W. Are dimensiunile 164 x 75,9 x 9,7 mm și o greutate de 212 grame. Samsung Galaxy M12 este disponibil în negru, albastru, verde și alb.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru voi. 🙏🏻