Actualizare mare pentru seria Galaxy S22 – îmbunătățiri ale camerelor foto

268
Actualizare uriasa pentru seria Galaxy S22 imbunatatiri ale camerelor foto
Sursa Foto: via phonearena.com

Cu siguranță nu este neobișnuit ca un telefon nou (sau trei – seria Galaxy S22) să aibă probleme software la lansare. Totuși credem că nu este un lucru normal ca modelele emblematice să prezinte un comportament ciudat până la lansarea uneia sau două actualizări de remediere a erorilor. Acest lucru s-a întâmplat cu unele modele din seria Samsung Galaxy S22.

Dar când se întâmplă astfel de lucruri Samsung lucrează din greu pentru a rezolva problema. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul seriei Galaxy S22, cel mai recent trio de telefoane ultra-high-end. Samsung și-a apoi cerut scuze pentru problema GOS, de accelerare a performanței jocurilor. Problema a fost rezolvată și acum Samsung a început livrarea unui nou pachet de bunătăți pentru seria Galaxy S22.

Seria Galaxy S22: actualizare importantă de aproape 1,4GB

Potrivit mai multor utilizatori Reddit, noua actualizare Samsung este deja disponibilă în Coreea precum și în mai multe țări europene. Din primele informații de la colegii noștri de la PhoneArena, jurnalul de modificări pare să varieze de la o regiune la alta.

De exemplu, în Germania, descrierea acestei actualizări mari de aproape 1,4GB menționează doar îmbunătățiri generale ale stabilității și corecția de securitate din 1 aprilie. Poate că descrierea actualizării europene pur și simplu nu a reușit să clarifice aceste îmbunătățiri, deoarece pentru o simplă remediere de securitate, această dimensiune pare inutil de mare. Dar utilizatorii din Coreea de Sud primesc diverse îmbunătățiri în departamentul camerelor foto.

Coreenii beau mai mult alcool de persoană pe an decât cei din Germania, SUA, Irlanda, Canada și Australia. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, coreenii consumă în medie 12,3 litri de alcool pe an și sunt pe locul 17 la nivel global!

Așa cum se întâmplă de obicei cu actualizările și aceasta este lansată în etape în diferite regiuni ale lumii. Știm că a fost lansată deja în Coreea de Sud și Germania. Dar momentan nu sunt foarte multe detalii despre ce aduce noua actualizare software.

Desigur, 1,4 gigabiți de remedieri și optimizări de securitate sună… puțin excesiv. În acest fel considerăm că sunt șanse foarte mari ca Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra să primească și ceva în plus pe bătrânul continent. Există o singură modalitate de a afla cu siguranță, dar pentru acest lucru va trebui să mai așteptăm câteva zile.