WhatsApp vă va permite să vă alegeți avatarul pentru apelurile video

264
WhatsApp va va permite sa va alegeti avatarul pentru apelurile video

Se pare că WhatsApp este destul de ocupat să dezvolte câteva funcții noi pentru platforma sa de chat. Recent, am aflat și am scris că WhatsApp lucrează la emoji-uri animate de inimă pentru Android. Acum, noi informații arată că WhatsApp dezvoltă câteva funcții distractive pentru aplicația de chat. În special, WhatsApp lucrează pentru a permite utilizatorilor să folosească avatarurile în timpul apelurilor video.

WhatsApp Messenger, sau pur și simplu WhatsApp, este una dintre cele mai folosite aplicații mobile și pe PC. Permite utilizatorilor să trimită mesaje text și mesaje vocale, să efectueze apeluri vocale și video și să partajeze imagini, documente, locații ale utilizatorilor și alt conținut. Aplicația de mesagerie este dipsonibilă în 40 de limbi pe iOS și 60 de limbi pe Android. India este de departe cea mai mare piață a WhatsApp în ceea ce privește numărul total de utilizatori.

Editor de avatar pe WhatsApp

Mai mult, utilizatorii vor putea trimite și avatare sub formă de autocolante în grupuri sau chat-uri individuale. Se pare că WhatsApp a lucrat la dezvoltarea propriului concurent Memoji sau Bitmoji din martie, iar acum, potrivit SamMobile, sunt unele progrese în această direcție. De acum vă puteți folosi avatarul în timpul apelurilor video și ca stickere.

Trebuie să mergeți la „Avatar Editor – Editor de avatar” pentru a vă crea propriul avatar și a-l folosi. Folosirea avatarurilor ca autocolant este o modalitate excelentă de a adăuga distracție conversației tale. În ceea ce privește crearea unui avatar, popularul serviciu de mesagerie va avea o secțiune dedicată numită „Editor de avatar” în cadrul aplicației. Este ca o alternativă la Memoji/Bitmoji.

Bitmoji a fost creat inițial de compania Bitstrips din Toronto. Bitmoji este o aplicație care permite utilizatorilor să personalizeze emoji-urile și să le partajeze altor persoane prin mesaje text și rețele sociale precum Facebook, Messenger și Slack.

Captura de ecran partajată de WABetaInfo arată un buton „Comutați la avatar- Switch to avatar” în timpul apelului video. Cu toate acestea, rețineți că această funcție este în curs de dezvoltare și nu este disponibilă în versiunea beta. De asemenea, nu există informații concrete disponibile cu privire la faptul dacă această funcție ar vedea lumina zilei, cu atât mai puțin data lansării sale. Înainte de a lansa funcția pentru toți utilizatorii (Android și iOS), WhatsApp își va rezerva timp pentru a testa noua funcție.

Probabil vom vedea noua funcție WhatsApp, cu alegerea avatarului pentru apeluri video, în această vară/toamnă pe telefoanele Galaxy. Este posibil ca Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Fold 4 să fie printre primele telefoane care vor veni direct cu avataruri pentru apelurile video pe aplicația de mesagerie.