Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Flip 4 – capacitatea de stocare confirmată

230
Galaxy Z Fold 4 si Galaxy Flip 4 capacitatea de stocare confirmata
Sursa foto: androidheadlines.com

Cu mai multe săptămâni în urmă, au apărut informații conform cărora Samsung ar putea dubla capacitatea maximă de stocare la Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 anul acesta la 1TB și, respectiv, 512GB. Această creștere a spațiului de stocare pentru viitoarele piese pliabile este acum aproape confirmată.

Cele două pliabile au fost listate cu stocarea lor maximă pe site-ul oficial al unei organizații din Coreea. Este vorba despre Asociația Coreeană pentru Promovarea ITC – Korea Association for ITC Promotion, o organizație non-profit, afiliată guvernului care gestionează informații despre telefoanele mobile pierdute în țară. Conform AndroidHeadlines, asociația are o listă a tuturor dispozitivelor lansate și viitoare din Coreea de Sud.

Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 listate pe acest site sunt versiunile sud-coreene cu numerele de model SM-F936N și, respectiv, SM-F721N. O informație anterioară tot de acolo susținea că numerele de model SM-F936J și SM-F936W ale primului model ar avea până la 1TB de stocare internă. În plus, modelele SM-F7210 și SM-F721U1 aferente lui Flip 4 vor primi o opțiune de stocare de 512GB.

Stocare de 1TB pe Galaxy Z Fold 4 și 512GB pe Galaxy Z Flip 4

Pe baza acestui fapt, viitorul duo pliabil ar trebui să fie disponibil cu o capacitate de stocare mai mare în majoritatea regiunilor din lume. Dar, pe unele piețe, Fold 4 și Flip 4 ar putea porni la 512GB și 256GB spațiu de stocare. Această capacitate de stocare este maximul avut de Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Ne așteptăm ca noile dispozitive pliabile să înceapă de la 256GB și, respectiv, 128GB. Modelele din 2021 au venit cu aceeași cantitate de spațiu de stocare pe varianta de bază. Doar capacitatea maximă se dublează în acest an.

O multitudine de scurgeri de informații din ultimele două luni au dezvăluit multe despre Fold 4 și Flip 4. Noile dispozitive pliabile vin cu o mulțime de upgrade-uri față de ofertele de anul trecut. Dar, în ciuda upgrade-urilor, zvonurile sugerează că Samsung ar putea reuși să reducă prețul dispozitivelor sale pliabile din 2022.

Bancnota de 10.000$ a fost cea mai mare emisă de SUA care a circulat vreodată în mod public. A fost emisă și o bancnotă de 100.000 de dolari, dar doar pentru transfer de fonduri între băncile din Rezerva Federală și nu pentru tranzacții cu amănuntul.

Galaxy Z Flip 4 ar putea veni cu o reducere de preț cu 100€ (100$ în SUA), începând de la 1.000 euro. Galaxy Z Fold 4, pe de altă parte, ar putea primi o reducere de 200€ la prețul său de pornire. Ar putea începe de la 1.600€ anul acesta. Din păcate, până acum nu putem confirma aceste zvonuri, dar ele există și le dăm credit în continuare. Ne așteptăm să auzim mai multe despre noile dispozitive pliabile Samsung în următoarele săptămâni. Vă reamintim că data de lansare este 10 august.