Samsung Clock actualizată, design îmbunătățit și remedieri de erori

363
Samsung Clock actualizata
Sursa foto: sammobile.com

Înaintea lansării mari a interfeței One UI 5.0 beta în următoarele zile, Samsung și-a actualizat aplicațiile stoc pentru smartphone-urile și tabletele Galaxy. În urmă cu câteva zile, a lansat o actualizare pentru Samsung Notes. Acum, compania a lansat o actualizare a aplicației Samsung Clock cu elemente de design UI puțin mai bune.

Noua versiune Samsung Clock (12.1.21.1) aduce un design îmbunătățit pentru butoanele Anulare și Salvare de pe ecranul de editare a alarmei. Această modificare le face să pară normale chiar și atunci când utilizați funcția Butoane de evidențiere din setările de accesibilitate. Compania a îmbunătățit și alte funcții și a remediat câteva erori, dar jurnalul de modificări nu detaliază aceste modificări, potrivit SamMobile.

Actualizare pentru aplicația Samsung Clock

Samsung Clock este o aplicație preinstalată care se găsește pe fiecare dispozitiv Galaxy. Aplicația are un ceas cu alarmă, un cronometru și vă oferă ziua și data dacă atingeți widget-ul sau deschideți aplicația. Un ceas mondial vă oferă ora curentă în orașele mari din întreaga lume, împreună cu vremea în aceste orașe.

Samsung Clock are inclus și un cronometru cu numărătoare inversă. De asemenea, oferă modul de culcare și ora de trezire pentru o gestionare mai bună a somnului și se sincronizează cu Galaxy Watch pentru monitorizarea somnului.

La Ploiești în România există un muzeu al ceasului. În muzeu se găsesc ceasuri vechi și foarte scumpe, unele unicat în lume. Sunt făcute din aur, argint și pietre prețioase. Unele din acestea au aparținut regilor Carol I și Carol al II-lea.

Noua actualizare pentru Samsung Clock este acum disponibilă prin Galaxy Store și are o dimensiune de descărcare de aproximativ 25MB. Aplicația nu este disponibilă prin Magazinul Play, deoarece compania și-a eliminat lista de pe piața de aplicații Google.

Actualizarea a fost recent lansată și poate dura câteva zile pentru a ajunge la toate dispozitivele Galaxy eligibile. De menționat, actualizarea este compatibilă cu dispozitivele Galaxy care rulează pe Andorid 12 și Samsung One UI 4.1 / One UI 4.0.