Actualizarea Android 13 lansată pentru Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4

238
Galaxy Z Fold 4 si Galaxy Z Flip 4 Android 13
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Săptămâna trecută, Samsung a lansat actualizarea stabilă Android 13 pentru Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4. Dar, aceasta a fost limitată la telefoanele înscrise în programul One UI 5.0 beta. Acum, compania Samsung a început să lanseze actualizarea stabilă Android 13 și One UI 5.0 pentru Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 pentru toată lumea.

Actualizarea stabilă Android 13 pentru Galaxy Z Flip 4 este disponibilă cu versiunea de firmware F721NKSU1BVK5 în Coreea de Sud. Galaxy Z Fold 4 primește o actualizare stabilă pentru Android 13 în Coreea cu versiunea de firmware F936NKSU1BVK5, potrivit SamMobile. Aceste noi actualizări aduc și patch-ul de securitate din noiembrie 2022. Actualizarea de securitate din noiembrie remediază aproape patru duzini de vulnerabilități de securitate.

Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 primesc Android 13 și One UI 5.0

După lansarea actualizării Android 13 pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 în Coreea de Sud, aproape imediat și utilizatorii din Vietnam, Filipine și alte câteva țări asiatice primesc același tratament. Sperăm ca în scurt timp actualizarea să ajungă și în Europa și România. Revenim, până acum au beneficiat de noul sistem de operare și One UI 5.0 pe Fold 4 și Flip 4 doar cei înscriși în programul beta.

Samsung a lansat pe Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 în urmă cu câteva luni cu Android 12 (Android 12L pe Z Fold 4) bazat pe One UI 4.1.1 la bord. Ambele dispozitivele vin cu promisiunea a patru actualizări majore ale sistemului de operare Android. Acum au primit deja o actualizare majoră. Deci, sunt eligibile pentru încă trei actualizări ale sistemului de operare Android în viitor. La actualizări de securitate sunt planificate timp de cinci ani.

Material You permite dispozitivelor cu Android 12 sau o versiune ulterioară să folosească culorile preferate în întreaga interfață cu utilizatorul. Seriile Galaxy S22 și Galaxy Tab S8 au fost primele de la Samsung care au primit Material You.

Android 13 și One UI 5.0 pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 aduc o integrare mai profundă a Material You cu suport pentru tematică dinamică pentru pictogramele stoc. Alte modificări includ un mod Pro îmbunătățit în aplicația Cameră și recunoașterea îmbunătățită a caracterelor (OCR) în aplicația Galerie, care nu mai necesită lansarea Bixby Vision.

Utilizatorii de Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 din țările mai sus menționate pot acum descărca actualizarea Android 13. Trebuie să meargă la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.