Cele mai recente tehnologii AI Samsung prezentate la RSNA 2022

200
Samsung RSNA 2022
Sursă foto: Samsung Global newsroom

Samsung Electronics va dezvălui cele mai recente tehnologii de inteligență artificială (AI) și va prezenta soluțiile sale de diagnostic premium în ultrasunete, radiografie digitală (DR) și tomografie computerizată mobilă (CT) la a 108-a Adunare Științifică și Reuniunea Anuală a Societății de Radiologie din America de Nord (RSNA). Radiological Society of North America (RSNA 2022) are loc între 27 noiembrie și 1 decembrie la Chicago, Illinois, SUA.

Samsung are o istorie de lungă durată în conducerea tehnologiilor avansate. Anul 2022 a fost o dovadă a acestui lucru. Acum implementăm tehnologia IA în timp real pe dispozitive pentru a ajuta profesioniștii din domeniul sănătății să examineze și să diagnosticheze pacienții cu ușurință și acuratețe.” A declarat David Legg, vicepreședinte, șef de afaceri, Boston Imaging, o subsidiară a Samsung, potrivit Samsung Newsroom.

Samsung a rămas concentrat pe nevoile clinice critice care îmbunătățesc experiența clienților atunci când dezvoltă noi produse. În timpul evenimentului RSNA 2022 compania va evidenția realizările din acest an. Acestea au contribuit la transformarea lumii într-un loc mai sănătos, dând putere clinicienilor să-și diagnosticheze pacienții cu mai multă încredere.

Inovația se află în centrul afacerii Samsung. Suntem foarte mândri să oferim clienților noștri tehnologia de vârf pe toate dispozitivele Samsung”. A declarat Kyu Tae Yoo, Senior Vice President, Global Head of Sales and Marketing, Samsung Medison. „Căutăm să extindem posibilitățile de diagnostic și să îmbunătățim experiența clinică de care au nevoie clienții noștri. Vom păstra în fruntea atenției profesioniștii din domeniul sănătății și pacienții pe care îi tratează.”

RSNA 2022: Ecografe cu ultrasunete de ultimă generație bazate pe AI

La RSNA 2022, Samsung va prezenta ultimele actualizări ale produselor, inclusiv sistemul de ultrasunete V7, un nou traductor de endocavitate și noi soluții AI în timp real pe dispozitiv.

Samsung V7. Noul ecograf AI cu ultrasunete care poate îmbunătăți procesul de diagnostic și examinare, va fi expus la RSNA 2022. Are o funcție bazată pe învățarea profundă care găsește automat secțiunea transversală a inimii și măsoară diferite puncte necesare pentru un diagnostic precis. Natura automatizată permite un flux de lucru simplificat datorită unor mai puține apăsări de taste. Funcția poate fi găsită pe sistemele cu ultrasunete Samsung V8 și V7.

Samsung a lansat recent noul ecograf cu ultrasunete V7, care oferă o gamă largă de aplicații clinice. Are o gamă largă de funcții Intelligent Assist pe dispozitiv, cum ar fi BiometryAssist și UterineAssist. Ambele îmbunătățesc atât experiența pacientului, cât și a utilizatorului.

De la imagistica generală la sănătatea femeilor, ecograful Samsung V7 a fost conceput pentru o experiență de diagnosticare completă. Crystal Architecture este nucleul clarității și pătrunderii îmbunătățite a imaginii ecografului Samsung V7. Este conceput și construit pe combinația de formare a fasciculului inovator (CrystalBeam), procesare sofisticată a imaginii (CrystalLive) și S-Vue Single Crystal Transducers pentru a produce claritate, uniformitate și imagini de înaltă rezoluție.

Samsung MiniER7. Este un nou traductor de endocavitate, care va fi prezentat alături de ecograful Samsung V7 la RSNA 2022. Cu o rază de 7 mm – cu 3 mm mai mică decât sonda existentă – noua sondă a fost proiectată pentru a ușura povara resimțită de profesioniștii din domeniul sănătății, precum și disconfortul pe care pacienții îl experimentează adesea în timpul scanării cu ultrasunete de prostată. MiniER7 a fost creat cu tehnologie de microprocesare de ultimă generație pentru a înregistra imagini clare la o dimensiune redusă a fișierului.

Radiografie digitală Samsung la RSNA 2022

Samsung își prezintă, de asemenea, soluțiile premium de radiografie digitală, inclusiv noua soluție „Vision Assist” și detectorul AccE Glass Free.

AccE GC85A Vision. Sistemul de radiografie digitală de plafon premium AccE GC85A Vision cu „Vision Assist” oferă o îngrijire sporită a pacientului și o eficiență a fluxului de lucru, menținând o experiență avansată de imagistică cu doze mici. Mai exact, AccE GC85A Vision se concentrează pe noi modalități de a crește eficiența. În acest fel profesioniștii din domeniul sănătății să poată eficientiza fără compromisuri tot ce ține de diagnosticare. Este vorba despre:

  • Timp de operare redus. Funcțiile de planificare automată a colimării și cusăturii inteligente oferă automat zona de colimare optimă cu un singur clic folosind tehnologia de învățare profundă. În timp ce Ghidul pentru mărimea pacientului recomandă dimensiunea pacientului și parametri optimi bazați pe grosimea corpului pacientului pentru a economisi timp.
  • Scăderea erorii de reluare. Caracteristica Virtual Overlay afișează un desen virtual al limitei receptorului și al camerei AEC pe pacient. În acest fel ajută operatorul în poziționarea pacientului. Alarma de mișcare bazată pe tehnologia de învățare automată poate informa operatorul despre mișcările și căderile pacientului. Colimarea virtuală permite apoi operatorului să facă ajustări în zona colimată din camera de control cu ​​ușurință.
  • Îngrijirea continuă a pacientului. Operatorul poate monitoriza în mod continuu pacientul prin Vision Live, care este o cameră live în unitatea cu capul tubului.

Detectorul Samsung AccE Glass Free

Samsung AccE Glass-Free Detector. Având un accent strategic pe optimizarea fluxului de lucru, Samsung a lansat recent și un nou detector emblematic. Este vorba despre AccE Glass-Free Detector, care oferă o experiență de imagine mai confortabilă, fără a compromite calitatea imaginii. Conceput pentru a oferi imagini de înaltă rezoluție ale unui detector digital ușor, oferă beneficii suplimentare utilizatorilor și pacientului, inclusiv:

  • Funcționalitate. Samsung AccE Glass Free se mândrește cu un panou flexibil fără sticlă, cu gravare centrală pentru a poziționa pacientul, o teșitură laterală pentru a ușura ridicarea și o prindere din spate pentru a sprijini transportul. De asemenea, cântărește cu 27% mai ușor decât modelul convențional (~4,5 kilograme).
  • Fiabilitate. Capacitatea sa mare de încărcare (până la 400 kg de încărcare pe suprafață și 200 kg de încărcare pacient) și designul rezistent la praf și apă permite reducerea îngrijorării utilizatorului în medii complexe precum ER și OR.
  • Vizibilitate clară. Prezintă un DQE (detective quantum efficiency) de 76%, lider pe piața tehnologiei panourilor fără sticlă.

Noi tomografe Samsung prezentate la RSNA 2022

De asemenea, la RSNA 2022 Samsung a prezentat tomografele OmniTom Elite cu Photon Counting Detector și BodyTom 64.

OmniTom Elite. Este un computer tomograf (CT) fabricat de NeuroLogica Corp., filiala de asistență medicală a Samsung Electronics. OmniTom Elite de ultimă generație are capacitatea de a oferi imagini mobile versatile, în timp real. În acest fel aparatul poate fi dus la punctul de îngrijire a pacienților critici, fără a fi nevoie să-i transportați la un departament de imagistică separat. Prin adăugarea tehnologiei PCD (Photon Counting Detector – Detector de numărare a fotonilor), sistemul oferă capacitatea de a capta date CT în mai multe benzi de energie. Seturile multiple de date CT sunt achiziționate în același timp cu praguri de energie configurabile fără nicio interacțiune între imagini. Sistemul PCD aduce funcționalitate CT multi-energie cu capacitate spectrală pentru descompunerea materialului, imagini monoenergetice virtuale și identificarea țesuturilor moi.

BodyTom 64. Este o versiune îmbunătățită a scanerului CT BodyTom Elite. BodyTom 64 oferă funcționalitate îmbunătățită cu capacități de imagistică de înaltă rezoluție. Soluția de imagistică a traumei de la cap până la picioare se mândrește cu revizuiri bazate pe feedback-ul clienților, cu indicații atât pentru imagistica pediatrică, cât și pentru adulți și poate fi utilizată pentru screening-ul cu doze mici de cancer pulmonar. BodyTom 64 este o soluție de imagistică multi-departamentală care poate fi utilizată în neurochirurgie, radiologie intervențională, brahiterapie, traumă, examen medical și multe altele.

Reciclare și grija față de mediu

Samsung nu se concentrează doar pe promovarea soluțiilor și tehnologiilor sale de diagnosticare. Compania participă și la protejarea mediului prin dezvoltarea de pachete ecologice, ca parte a managementului său de mediu, social și de guvernanță. Același lucru se întâmplă pentru smartphone-urile și televizoarele Samsung, dar și pentru alte dispozitive ale companiei.

Materialele din spumă de polietilenă expandată (EPE) care erau utilizate anterior în pachetele cu ultrasunete au fost înlocuite cu hârtie reciclată. Acest lucru la reducerea cu 15 tone de spumă EPE în 2022. Scopul Samsung este utilizarea „Zero” a spumei EPE până în 2023. În plus, materialele poliuretanice care au fost folosite pentru pachetele de traductoare sunt, de asemenea, înlocuite cu hârtie reciclată, așteptându-se să reducă utilizarea poliuretanului la 8 tone.

La Radiological Society of North America (RSNA 2022) Samsung are Standul #2165. Pentru mai multe despre produsele expuse de Samsung și despre alte evenimente vizitați: https://samsunghealthcare.com/en/rsna2022.