Samsung Galaxy A02s primește actualizarea Android 12 în SUA

296
Samsung Galaxy A02s primeste actualizarea Android 12 in SUA
Sursa foto: via androidheadlines.com

Într-o perioadă când toată lumea așteaptă Andrid 13 mai sunt și telefoane Samsung care primesc Android 12. Și nu orice telefon, este unul dintre telefoanele Samsung bine vândute și foarte apreciate. Este vorba despre Samsung Galaxy A02s, care primește actualizarea Android 12 și interfața Samsung One UI 4.0 în USA.

Samsung a lansat în sfârșit actualizarea Android 12 pentru Galaxy A02s în SUA. Compania a început lansarea pe piețele internaționale încă din vară. Dar versiunea americană a smartphone-ului ieftin din 2020 a fost ținută în așteptare în tot acest timp. După luni de așteptare, acum primește noua versiune Android împreună cu One UI 4.1 în Statele Unite.

Acest articol, dar nu numai acesta, este cu dedicație pentru cititorii noștri din SUA. Avem foarte mulți cititori din Statele Unite pe I❤️Samsung, cărora pe această cale le mulțumim. God bless America!

Actualizarea la Android 12 One UI 4.1 pentru Samsung Galaxy A02s din SUA vine cu versiunea de firmware A025VSQU2CVJ1. Noul pachet software are o mulțime de modificări, potrivit AndroidHeadlines. Samsung a reînnoit interfața de utilizare a sistemului și a introdus o paletă de culori care vă permite să potriviți schema de culori a elementelor UI cu tapetul dvs. Există, de asemenea, funcții noi pentru cameră, galerie, widget-uri de pe ecranul de pornire, tastatură Samsung, Internet Samsung și alte aplicații și servicii stoc.

Android 12 lansat pentru Samsung Galaxy A02s în SUA

Samsung Galaxy A02s primește și câteva funcții noi de confidențialitate. Telefonul va afișa acum indicatori de afișare ori de câte ori o aplicație primește acces la microfon sau cameră. De asemenea, puteți vedea toate permisiunile aplicației într-un singur loc și puteți revoca acele permisiuni de pe același ecran. Protecția clipboard vă avertizează când o aplicație poate vedea orice informații sensibile pe care le-ați copiat, cum ar fi o parolă.

Parola „123456” a fost cea mai frecvent utilizată parolă din lume, fiind folosită de peste 10 milioane de ori, conform cercetării din 2021 a managerului de parole NordPass. A fost urmată de „123456789”, „12345”, „qwerty”, „parolă”.

Galaxy A02s primește și corecția de securitate din septembrie cu această actualizare. Este o versiune relativ veche, deoarece patch-ul din noiembrie există de ceva timp. Cu toate acestea, utilizatorii primesc remedieri pentru zeci de vulnerabilități ale diferitelor componente și servicii ale dispozitivului, inclusiv sistemul de operare Android însuși.

Galaxy A02s primește actualizarea Android 12 în SUA într-un moment în care majoritatea celorlalte dispozitive Galaxy fac saltul la Android 13. Din păcate, acest telefon nu va primi cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android. Dispozitivul a debutat cu Android 10 din cutie și este eligibil doar pentru două actualizări majore ale sistemului de operare Android de-a lungul vieții sale. A fost actualizat la Android 11 anul trecut și își va încheia viața pe Android 12.

Dacă utilizați telefonul Samsung Galaxy A02s în SUA puteți primi în orice moment notificarea de actualizare. Actualizarea a început să fie lansată recent, dar va ajunge în curând la toate telefoanele la nivel național. Veți fi notificat când noul software ajunge pe smartphone. Puteți verifica și manual dacă a sosit actualizarea prin Setări -> Actualizare software și dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.