Samsung Galaxy A02s, un excelent model ieftin va ajunge și în SUA

694
Samsung Galaxy A02s un excelent model ieftin va ajunge si in SUA
Sursa Foto: Samsung

Samsung Galaxy A02s a fost anunțat de Samsung alături de Samsung Galaxy A12 în noiembrie trecut. Cele două modele Galaxy A12 și Galaxy A02s pentru 2021 au o baterie de lungă durată, mai multe camere și un ecran mare, captivant. În plus față de aceste caracteristici atractive, noile smartphone-uri se caracterizează în special printr-un raport preț-performanță echilibrat. Galaxy A12 va fi disponibil în Europa din ianuarie, Galaxy A02s va veni în Europa în primăvara anului 2021, la un preț de ~150 de euro.

Acum avem informații că modelul Samsung Galaxy A02s va ajunge la vânzare și în Statele Unite. Telefonul mid-range Samsung Galaxy A02s se va vinde probabil cu mai puțin de 200 de dolari în SUA. Documentele de certificare Wi-Fi și Bluetooth par să se refere la versiunile deblocate, precum și versiunile de operator Verizon și AT&T.

Baterie de lungă durată pe Samsung Galaxy A02s

Samsung Galaxy A02s este echipat cu un ecran Infinity-V tip PLS IPS cu o diagonală de 6,5 inch (16,51 centimetri). Ecranul are o rezoluție HD+, 720 x 1600 pixeli cu o densitate a pixelilor de~ 270 ppi și un raport de aspect de  20: 9. Smartphone-ul are procesorul octa-core Snapdragon 450 cuplat cu 3 / 4GB de memorie RAM și 32 / 64GB de stocare. Conform The Verge, stocarea poate fi extinsă prin intermediul unui Micro-SD.

Pentru un model din această categorie Samsung Galaxy A02s stă foarte bine în departamentul foto. Are o cameră principală de 13MP cu diafragma f / 2,2 și auto-focus, și două camere spate de 2MP. Una este de adâncime și un macro, ambele cu diafragma f/ 2,4. În modulul dreptunghiular din spate stânga sus, se mai află și un bliț LED. Notch-ul din ecranul Infinity-V găzduiește o cameră selfie de 5MP. Din aceste specificații rezultă clar că este mai bine dotat decât Samsung Galaxy A01, lansat în urmă cu un an. Vă reamintim că și acest model a ajuns în SUA.

Samsung a lansat ecranul Infinity-V în 2018 la Samsung Developers Conference. Crestătura ecranului Infinity-V pătrunde în panou doar atât cât este necesar pentru camera selfie, permițând astfel afișajului să se întindă până la rama superioară.

Samsung Galaxy A02s are o baterie de 5.000mAh cu încărcare rapidă cu 15W. Galaxy A02s are GPS, GLONASS, GALILEO și BDS pentru orientare iar ca senzori accelerometru și senzor de proximitate. Nu are senzor de amprente pentru deblocare!

Smartphone-ul va fi disponibil în negru, alb și albastru. Dacă în Europa va fi lansat la un preț de ~150€, nu sunt informații când va fi disponibil în SUA. Probabil în America de Nord acest smartphone se va vinde pentru mai puțin de 200 USD.