Noi canale, filme și conținut premium pe Samsung TV Plus în 2023

387
Samsung TV Plus
Sursa foto: via rapidtvnews.com

După ce a crescut considerabil oferta sa de conținut în ultimul an, platforma video gratuită Samsung TV Plus primește noi programe. Compania a anunțat noi extensii majore în portofoliul său din SUA pentru 2023. Este vorba despre nou canale de filme, știri și conținut premium.

Spre deosebire de majoritatea altor servicii de streaming video, inclusiv Discovery+, Disney+, Netflix, Prime Video și YouTube TV, Samsung TV Plus este complet gratuit. Platforma Samsung oferă peste 100 de canale de conținut live și streaming. Include știri, sport, filme, muzică și multe altele. Există, de asemenea, o secțiune pentru copii cu spectacole și jocuri educaționale.

Samsung TV Plus este disponibil pe anumite televizoare inteligente Samsung și poate fi descărcat din Samsung App Store. Samsung TV Plus este disponibil gratuit pe toate televizoarele inteligente Samsung fabricate după anul 2016. Serviciul de streaming poate fi folosit și ca aplicație pe anumite smartphone-uri și tablete Samsung Galaxy. În ultimii ani, serviciul a atras o mulțime de utilizatori la nivel global.

Noi canale pe Samsung TV Plus în 2023

În fruntea noii oferte se află The Biggest Loser, un reality show american. Acesta se alătură unei game de aproape 250 de canale premium actuale care cuprind știri, sport și divertisment. Acestea sunt disponibile gratuit în SUA prin Samsung TV Plus începând din 2022, pe televizoarele Samsung și aplicația mobilă disponibilă disponibilă pe unele dispozitive Galaxy. La The Biggest Loser concurenții se întrec pentru a pierde în greutate și a câștiga un premiu în bani pe măsură ce se transformă mental și fizic.

În plus, Samsung TV Plus adaugă o varietate de filme, seriale despre care Samsung spune că va fi un alt conținut „de drum lung”. Aceasta include Sezonul 7 de la The Walking Dead de la AMC Networks, potrivit Rapidtvnews. În timp ce serialul popular s-a încheiat anul trecut, fanii pot încă să obțină remedierea acestei serii AMC, ca parte a noului catalog de canale.

AMC (fost American Movie Classics) este un canal american de televiziune prin cablu proprietatea AMC Networks. A debutat în 1984. În 2015 AMC a fost disponibil pentru aproximativ 39 de milioane de abonați în Statele Unite.

De la câștigătorul premiului Emmy Dick Wolf, serialul FBI se lansează pe ION. Programul este o dramă în ritm rapid despre funcționarea interioară a biroului din New York al Biroului Federal de Investigații. Această unitate de elită își pune în aplicare toate talentele, intelectul și expertiza tehnică în cazuri majore pentru a menține New York și SUA în siguranță.

Samsung TV Plus va avea și o selecție organizată de filme clasice, seriale și specialități din seiful Hallmark, inclusiv cele mai bune filme Hallmark Hall of Fame preferate de fani. Nu vor lipsi filme ca Blind Spot, Decoration Day Foxfire, Grace and Glorie, The Love Letter și The Piano Lesson.