Galaxy S8+ și Note 8, cele mai bune smartphone-uri ale anului în Rusia

2506
Samsung Galaxy S8+ și Galaxy Note 8 au fost alese cele mai bune smartphone-uri ale anului 2017, într-un clasament alcătuit de revistele cu profil IT Hi-Tech.Mail.Ru și CHIP. Rezumând rezultatele anului trecut, aceste două cele mai cunoscute reviste de specialitate au revăzut telefoanele reprezentative apărute în 2017, inovațiile tehnologice care au apărut pe aceste telefoane și au făcut o selecție dintre cele mai reprezentative.
Acestea au fost testate și au primit punctaje în funcție de mai mulți parametri. A fost luat în calcul designul, performanța, sunetul, durata de viață a bateriei, camerele foto principale și cele frontale. Clasamentul întocmit a ținut cont de toți acești parametri. Cel mai bun smartphone în opinia celor de la Hi-Tech.Mail.Ru a fost Samsung Galaxy S8+ cu un rating mediu de 8,6 puncte. Designul și ecranul dispozitivului au primit cele mai mari note de la analiștii care au testat acest smartphone, au primit câte 10 puncte. Cel de-al doilea loc în clasamentul publicației, cu 8,5 puncte, a fost ocupat de un alt super-telefon al firmei Samsung, Galaxy Note 8, care a primit și el câte 10 puncte pentru designul său elegant și afișajul excelent. HTC U11, LG V30+ și Huawei Mate 10 Pro au primit câte 8 puncte și s-au clasat pe locurile următoare. În clasamentul întocmit de revista CHIP, primul loc a fost ocupat de Samsung Galaxy Note 8, care a obținut 95,1 puncte din 100 de posibile. Majoritatea celor care au votat au fost impresionați de superbul Infinity Display fără margini al telefonului smartphone, precum și de camera cu două obiective și zoom 2x. Samsung Galaxy S8+ a fost clasat pe locul trei cu 94,2 puncte. Huawei Mate 10 Pro a fost clasat pe locul doi cu 94,3 puncte.

Huawei în limba chineză înseamnă floare. Firma Huawei a fost fondată în 1987. Huawei are peste 180.000 de angajați (2016). Are 21 de instituții de cercetare și dezvoltare în țări precum China, Statele Unite ale Americii, Canada, Regatul Unit, Finlanda, Franța, Belgia, Rusia, Israel și Turcia.

Suntem mândri că cele mai reprezentative reviste de IT din Rusia au clasat aceste telefoane pe primul loc în clasamentele lor. Prezentările lui Galaxy S8 / S8+ și Galaxy Note 8 au fost principalele evenimente ale anului pentru echipa noastră și suntem foarte mândri de aceste dispozitive emblematice” – a declarat șeful Samsung Mobile din Rusia Dmitri Gostev.
SURSĂSamsung News