Acasă Audio Casti Audio Samsung Level On Wireless Pro

Casti Audio Samsung Level On Wireless Pro

Samsung Level On Pro sunt căști tip on-ear create în principal pentru utilizarea cu telefonul. Ideal, telefoane Samsung, cel puțin din punct de vedere al producătorului.

 

Design și specificații

Samsung Level On Wireless Pro sunt căști bluetooth, unele pe care le-ai purtea în drum spre muncă.

Au un design interesant. Sunt puțin mai mari decât un set on-ear obișnuit, cu pad-uri ce se așează pe cât și în jurul urechilor. Pad-urile sunt mai mari decât cele ale lui Sennheiser Momentum On-ear Wireless, rivalul cel mai apropiat al acesor căști.

Casti Audio Samsung Level On Wireless Pro - Poze

Pad-urile sunt foarte moi, din spumă acoperită cu piele falsă, atașate unei benzi în tensiune ușoară spre medie. Purtătorii de ochelari le vor găsi incomfortabile de purtat pentru perioade lungi, însă acest aspect este prezent la toate căștile de acest gen.

Din punctul nostru de vedere, sunt printre cele mai comfortabile căști din clasa lor – deși banda lor este prea puțin strânsă pentru a le folosi atunci când alergi. Aspectul lor este unul mai matur decât cele Beats. Nu sunt frumoase, dar nici deranjante vizual.

Nu este nimic strălucitor în construcția lor. Partea exterioară este din plastic, pad-urile după cum am menționat sunt din piele falsă, și chiar și porțiunile metalice au un finisaj mat astfel încăt să le lipsească orice strălucire.

Gata de drum, Samsung Level On Wireless Pro se pliază, vin împreună cu un geantă și oferă o izolare decentă pentru o pereche de căști on-ear – chiar și fără funcția de anulare a zgomotelor activată.

Casti Audio Samsung Level On Wireless Pro - Pliare

Aceste căști sunt unele dintre cele mai complexe căști pe care le-am folosit în ultimele 12 luni. Wireless-ul este funcția principală, însă deoarece sunt prezente un microfon pentru a prelua apeluri și o baterie pentru a alimenta conexiunea bluetooth, Samsung a adăugat și o funcție de anularea a zgomotului. Nu e de nivelul celei a lui Bose QC25, în schimb e creată pentru a elimina o parte din zgomotul de ambient și nu de a-l elimina complet.

Are avantajul de a evita senzația ciudată de presiune pe care o dau modele mai cu o funcție de anulare a zgomotolui mai intensă a căștilor in-ear. Se poate asemenea dezactiva anularea zgomotelor deoarece afectează sunetul ușor. Și mai ales scurtează viața bateriei de la 20-23 ore la doar 11 ore.

Există și funcții exclusive Samsung, însă funcționează și cu alte telefoane. Din punct de vedere al conexiunii wireless, aceste căști, funcționează cu aproape orice dispozitiv Bluetooth: iPhone-uri, telefoane Android și laptop-uri.

Samsung Level On Wireless Pro pot fi folosite și după terminarea bateriei, la fel ca majoritatea căștilor wireless având socket-uri de 3.5 mm și cablul inclus în cutie.

Mișcarea cea mai inteligentă a acestor căști este transmisia wireless ultra-high-quality, codec-urile Samsung promițând transmisii la 24-bit 192 KHz. Se numște UHQ și probabil vom auzi mai des despre ea în viitor. Deocamdată funcționează doar cu cele mai recente telefoane, Galaxy Note 5, Galaxy S6 & S6 Edge si Galaxy S7 & S7 Edge.

 

Calitatea sunetului

La fel ca primele căști Level pe care le-am testat, Level On oferă un sunet bogat și fluent, și deși poate nu la fel de entuziasmant ca altele, totuși destul de bun.

Bass-ul este mai fluent și mai natural decât cel oferit de Sennheiser Momentum On-ear. Sunt căști cu care se ascultă ușor, fără distorsiuni, sau sunet răgușit. Comparate cu agresivele Beats Solo 2, fluența sunetului este net superioară.

Casti Audio Samsung Level On Wireless Pro - Negre

Cu toate acestea, o serie de limitări audio le fac să pare nedinamice comparate cu alte căști la acest preț. În primul rând, mediile sunt moi, și se aud în spatele înaltelor și bass-ului. Împreună cu restul sunetelor sunt fluente dar totuși nu sunt complet definite.

Din punct de vedere al rivalilor la preț similar, concurează cu Beats Solo 2 Wireless și Sennheiser Momentum On-ear Wireless. Cu toate acestea, din punct de vedere al fidelității tonurilor și al controlului, aceste căști sunt cele mai apropiate de varianta non-wireless, non-ANC (anularea zgomotelor).

Dezavantajele sunt mediile prost definite și sunetul de fundal rezultând un sunet general plat și fără energie, în din punct de vedere al altor aspect mai rafinat decât alternativele.

Samsung Level On Wireless Pro

CUPRINS

Mulțumită tehnologiei inteligente Samsung, oferă o calitate audio wireless mult mai bună decât a rivalilor de la Beats sau Sennheiser. Sunetul nu este perfect, însă caștile sunt accesibile și foarte plăcute.

Stiri

Samsung va produce afișaje pliabile pentru Google, Oppo și Xiaomi

Piața smartphone-urilor pliabile are un potențial imens, momentan suntem încă la debutul acestor telefoane. Compania este și aici un deschizător de drumuri,...

Prețurile pentru televizoarele Samsung The Frame și QLED 4K din 2021

Samsung a anunțat o gamă actualizată a televizorului The Frame, precum și noi modele de televizoare Neo QLED în ianuarie. Unele dintre...

Samsung Health nu va mai fi actualizat pe dispozitivele Galaxy mai vechi

Samsung și-a dezvoltat aplicația Samsung Health ca o soluție unică pentru proprietarii de dispozitive Galaxy. Oferă o mare varietate de funcții legate...

Samsung duce Galaxy Security la nivelul următor prin extinderea securității

Samsung Electronics a anunțat că dispozitivele Galaxy vor primi acum actualizări regulate de securitate timp de cel puțin patru ani de la...

Dual Pixel Pro: Focalizare automată pentru fotografii excelente

Samsung Electronics a anunțat marți că lansează senzorul de imagine avansat ISOCELL GN2 cu o funcție de auto-focus mai realistă. Noua funcție...

Patru ani de actualizări pentru telefoanele Samsung din 2019 și mai noi

Samsung a adoptat, deloc surprinzător, o poziție puternică în ceea ce privește securitatea. De acum gigantul tech va oferi un suport extins...

Samsung ISOCELL GN2 de 50MP cu focalizare automată mai rapidă

Samsung Electronics, lider mondial în tehnologia avansată a semiconductorilor, a prezentat ieri Samsung ISOCELL GN2. Este un nou senzor de imagine de...