Acasă Audio Casti Audio Samsung Level On Wireless Pro

Casti Audio Samsung Level On Wireless Pro

Samsung Level On Pro sunt căști tip on-ear create în principal pentru utilizarea cu telefonul. Ideal, telefoane Samsung, cel puțin din punct de vedere al producătorului.

 

Design și specificații

Samsung Level On Wireless Pro sunt căști bluetooth, unele pe care le-ai purtea în drum spre muncă.

Au un design interesant. Sunt puțin mai mari decât un set on-ear obișnuit, cu pad-uri ce se așează pe cât și în jurul urechilor. Pad-urile sunt mai mari decât cele ale lui Sennheiser Momentum On-ear Wireless, rivalul cel mai apropiat al acesor căști.

Casti Audio Samsung Level On Wireless Pro - Poze

Pad-urile sunt foarte moi, din spumă acoperită cu piele falsă, atașate unei benzi în tensiune ușoară spre medie. Purtătorii de ochelari le vor găsi incomfortabile de purtat pentru perioade lungi, însă acest aspect este prezent la toate căștile de acest gen.

Din punctul nostru de vedere, sunt printre cele mai comfortabile căști din clasa lor – deși banda lor este prea puțin strânsă pentru a le folosi atunci când alergi. Aspectul lor este unul mai matur decât cele Beats. Nu sunt frumoase, dar nici deranjante vizual.

Nu este nimic strălucitor în construcția lor. Partea exterioară este din plastic, pad-urile după cum am menționat sunt din piele falsă, și chiar și porțiunile metalice au un finisaj mat astfel încăt să le lipsească orice strălucire.

Gata de drum, Samsung Level On Wireless Pro se pliază, vin împreună cu un geantă și oferă o izolare decentă pentru o pereche de căști on-ear – chiar și fără funcția de anulare a zgomotelor activată.

Casti Audio Samsung Level On Wireless Pro - Pliare

Aceste căști sunt unele dintre cele mai complexe căști pe care le-am folosit în ultimele 12 luni. Wireless-ul este funcția principală, însă deoarece sunt prezente un microfon pentru a prelua apeluri și o baterie pentru a alimenta conexiunea bluetooth, Samsung a adăugat și o funcție de anularea a zgomotului. Nu e de nivelul celei a lui Bose QC25, în schimb e creată pentru a elimina o parte din zgomotul de ambient și nu de a-l elimina complet.

Are avantajul de a evita senzația ciudată de presiune pe care o dau modele mai cu o funcție de anulare a zgomotolui mai intensă a căștilor in-ear. Se poate asemenea dezactiva anularea zgomotelor deoarece afectează sunetul ușor. Și mai ales scurtează viața bateriei de la 20-23 ore la doar 11 ore.

Există și funcții exclusive Samsung, însă funcționează și cu alte telefoane. Din punct de vedere al conexiunii wireless, aceste căști, funcționează cu aproape orice dispozitiv Bluetooth: iPhone-uri, telefoane Android și laptop-uri.

Samsung Level On Wireless Pro pot fi folosite și după terminarea bateriei, la fel ca majoritatea căștilor wireless având socket-uri de 3.5 mm și cablul inclus în cutie.

Mișcarea cea mai inteligentă a acestor căști este transmisia wireless ultra-high-quality, codec-urile Samsung promițând transmisii la 24-bit 192 KHz. Se numște UHQ și probabil vom auzi mai des despre ea în viitor. Deocamdată funcționează doar cu cele mai recente telefoane, Galaxy Note 5, Galaxy S6 & S6 Edge si Galaxy S7 & S7 Edge.

 

Calitatea sunetului

La fel ca primele căști Level pe care le-am testat, Level On oferă un sunet bogat și fluent, și deși poate nu la fel de entuziasmant ca altele, totuși destul de bun.

Bass-ul este mai fluent și mai natural decât cel oferit de Sennheiser Momentum On-ear. Sunt căști cu care se ascultă ușor, fără distorsiuni, sau sunet răgușit. Comparate cu agresivele Beats Solo 2, fluența sunetului este net superioară.

Casti Audio Samsung Level On Wireless Pro - Negre

Cu toate acestea, o serie de limitări audio le fac să pare nedinamice comparate cu alte căști la acest preț. În primul rând, mediile sunt moi, și se aud în spatele înaltelor și bass-ului. Împreună cu restul sunetelor sunt fluente dar totuși nu sunt complet definite.

Din punct de vedere al rivalilor la preț similar, concurează cu Beats Solo 2 Wireless și Sennheiser Momentum On-ear Wireless. Cu toate acestea, din punct de vedere al fidelității tonurilor și al controlului, aceste căști sunt cele mai apropiate de varianta non-wireless, non-ANC (anularea zgomotelor).

Dezavantajele sunt mediile prost definite și sunetul de fundal rezultând un sunet general plat și fără energie, în din punct de vedere al altor aspect mai rafinat decât alternativele.

Samsung Level On Wireless Pro

CUPRINS

Mulțumită tehnologiei inteligente Samsung, oferă o calitate audio wireless mult mai bună decât a rivalilor de la Beats sau Sennheiser. Sunetul nu este perfect, însă caștile sunt accesibile și foarte plăcute.

Stiri

Samsung Smart TV va afișa sincronizat versurile de la Apple Music

Samsung Electronics a anunțat că Apple Music de pe televizoarele inteligente Samsung va prezenta acum și va afișa milioane de versuri sincronizate...

Galaxy A51 și Galaxy A71 primesc funcții de la Galaxy S20 cu o actualizare

Samsung a lansat recent o actualizare de software prin care aduce o serie de caracteristici de la seria S20 în seria Galaxy...

Samsung UV Sterilizer va fi disponibil pe mai multe piețe

Astăzi, igiena personală este mai importantă ca niciodată pentru a ajuta la combaterea răspândirii bacteriilor și germenilor. În acest sens, zilele trecute...

Galaxy Tab SM-T575, o nouă tabletă Samsung cu procesor Exynos 9810

Samsung are gata de a da piept cu lumea reală două tablete premium, Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Dar ca...

Galaxy Note 20 Ultra a apărut în alte fotografii, într-un negru lucios

Galaxy Note 20 Ultra revine în atenția publicului înainte de a se afla sub luminile reflectoarelor cu ocazia lansării oficiale. După apariția...

Iată cât ar putea costa seria Galaxy Note 20 și Galaxy Z Fold 2 5G!

Seria Samsung Galaxy S20 a fost ridicol de scumpă atunci când a fost lansată. Mai multe informații au dezvăluit că în ciuda...

Samsung Galaxy Watch 3 poate fi lansat în câteva zile

Despre următorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 3 se vorbește deja de mai mult timp. Am ajuns deja să știm multe dintre specificațiile...