Acasă Audio Samsung Shape M5 Sistem audio wireless

Samsung Shape M5 Sistem audio wireless

Samsung Shape M5 este reprezentantul de mijloc al seriei de speaker-e Samsung Shape, aflându-se între entry level-ul Samsung Shape M3 și top-end-ul Samsung Shape M7.
M5 poate fi folosită ca speaker wireless unic pentru streaming prin DNLA sau Bluetooth însă frumusețea ei stă în posibilitatea formării prin adăugarea mai multor M5 a unui sistem de boxe multiroom toate comandate prin aplicația de smartphone și prin hub-ul Wi-Fi.

Design-ul distinctiv a lui Samsung Shape M5 este indentic cu cel a lui M3 sau M7, având o formă triunghiulară, încercând să imite forma butonului Play. Diferența principală între cele 3 speaker-e este dimensiunea, M5-ul fiind modelul mijlociu, cu 342 mm lățime, în timp ce M3 are 250 mm iar M7 402 mm. Forma compactă îi permite așezarea pe mobilă sau rafturi, iar construcția este solidă, chiar dacă porțiunea superioară dă senzația de plastic.

Speaker-ul este construit pentru poziționarea orizontală atunci când este utilizat ca speaker unic, dar într-un sistem stereo sau surround poate fi poziționată pe lateral sprijinindu-se de suportul inclus, moment în care senzorul încorporat mută speaker-ul pe mono. M5-ul poate fi de asemenea montat pe perete.

Design-ul speaker-ului este minimalist, fără butoane pe fețele frontale, cu muchii curbate și un spate negru glossy. Frontal se află un LED ce luminează în culori diferite în funcție de statusul funcțional. Pe latura superioară se găsesc câteva butoane sensibile la atingere ce permit selectarea setărilor pentru internet radio, Bluetooth, ajustarea volumului și activarea TV SoundConnect. Nu există buton de pornire/oprire, device-ul intrând într-un mod sleep după o anumită perioadă de inactivitate.

Fiind un speaker wireless nu există prea multe porturi, pe posterior găsindu-se doar un port USB și unul Ethernet. De asemenea există și 2 butoane, unul pentru setup-ul WPS Wi-Fi-ului și un altul pentru setup-ul multiroom.
În ciuda aspectului modest, M5 vine cu o multitudine de facilități, majoritatea incluse în aplicația excelentă Multiroom a lui Samsung. Aceasta permite streaming-ul de muzică de la diferite servicii online precum Spotify, Deezer, Napster, 8Tracks, Murfie, Qobuz plus serviciile de Internet Radio, TuneIn și Rdio.

În plus față de conectarea prin Bluetooth, permite conexiune NFC și TV SoundConect și playback-ul multor formate (MP3, WMA, AAC, OGG, WAV, FLAC, ALAC și AIFF).

Conexiunea wireless puternică și stabilă a lui M5 ne-a permis streaming-ul de muzică ore întregi fără nici o întrerupere sau interferență.

Calitatea sunetului este superbă. Samsung Shape M5 este remarcabil de puternic pentru o unitate atât de compactă, inundând camera cu sunet. Bass-ul adânc dă senzația de căldură și soliditate deși uneori poate părea prea puternic, problemă rezolvabilă din setările egalizatorului din aplicație.

La fel ca și celelalte reprezentate ale seriei, M5 este o boxă wireless extraordinară, cu o multitudine de facilități, un design chic și simplu. Instalarea și setup-ul unui sistem multiroom este extrem de simplu datorită aplicației Samsung pentru smartphone-uri, iar suportul pentru conexiunea Bluetooth, Tv SoundConnect și mulțimea de fișiere suportate vine ca un bonus.

Samsung Shape M5

CUPRINS

Calitatea sunetului este superbă. M5 este remarcabil de puternic pentru o unitate atât de compactă, inundând camera cu sunet. La fel ca și celelalte reprezentate ale seriei, M5 este o boxă wireless extraordinară, cu o multitudine de facilități, un design chic și simplu.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...