Acasă Audio Samsung Shape M5 Sistem audio wireless

Samsung Shape M5 Sistem audio wireless

Samsung Shape M5 este reprezentantul de mijloc al seriei de speaker-e Samsung Shape, aflându-se între entry level-ul Samsung Shape M3 și top-end-ul Samsung Shape M7.
M5 poate fi folosită ca speaker wireless unic pentru streaming prin DNLA sau Bluetooth însă frumusețea ei stă în posibilitatea formării prin adăugarea mai multor M5 a unui sistem de boxe multiroom toate comandate prin aplicația de smartphone și prin hub-ul Wi-Fi.

Design-ul distinctiv a lui Samsung Shape M5 este indentic cu cel a lui M3 sau M7, având o formă triunghiulară, încercând să imite forma butonului Play. Diferența principală între cele 3 speaker-e este dimensiunea, M5-ul fiind modelul mijlociu, cu 342 mm lățime, în timp ce M3 are 250 mm iar M7 402 mm. Forma compactă îi permite așezarea pe mobilă sau rafturi, iar construcția este solidă, chiar dacă porțiunea superioară dă senzația de plastic.

Speaker-ul este construit pentru poziționarea orizontală atunci când este utilizat ca speaker unic, dar într-un sistem stereo sau surround poate fi poziționată pe lateral sprijinindu-se de suportul inclus, moment în care senzorul încorporat mută speaker-ul pe mono. M5-ul poate fi de asemenea montat pe perete.

Design-ul speaker-ului este minimalist, fără butoane pe fețele frontale, cu muchii curbate și un spate negru glossy. Frontal se află un LED ce luminează în culori diferite în funcție de statusul funcțional. Pe latura superioară se găsesc câteva butoane sensibile la atingere ce permit selectarea setărilor pentru internet radio, Bluetooth, ajustarea volumului și activarea TV SoundConnect. Nu există buton de pornire/oprire, device-ul intrând într-un mod sleep după o anumită perioadă de inactivitate.

Fiind un speaker wireless nu există prea multe porturi, pe posterior găsindu-se doar un port USB și unul Ethernet. De asemenea există și 2 butoane, unul pentru setup-ul WPS Wi-Fi-ului și un altul pentru setup-ul multiroom.
În ciuda aspectului modest, M5 vine cu o multitudine de facilități, majoritatea incluse în aplicația excelentă Multiroom a lui Samsung. Aceasta permite streaming-ul de muzică de la diferite servicii online precum Spotify, Deezer, Napster, 8Tracks, Murfie, Qobuz plus serviciile de Internet Radio, TuneIn și Rdio.

În plus față de conectarea prin Bluetooth, permite conexiune NFC și TV SoundConect și playback-ul multor formate (MP3, WMA, AAC, OGG, WAV, FLAC, ALAC și AIFF).

Conexiunea wireless puternică și stabilă a lui M5 ne-a permis streaming-ul de muzică ore întregi fără nici o întrerupere sau interferență.

Calitatea sunetului este superbă. Samsung Shape M5 este remarcabil de puternic pentru o unitate atât de compactă, inundând camera cu sunet. Bass-ul adânc dă senzația de căldură și soliditate deși uneori poate părea prea puternic, problemă rezolvabilă din setările egalizatorului din aplicație.

La fel ca și celelalte reprezentate ale seriei, M5 este o boxă wireless extraordinară, cu o multitudine de facilități, un design chic și simplu. Instalarea și setup-ul unui sistem multiroom este extrem de simplu datorită aplicației Samsung pentru smartphone-uri, iar suportul pentru conexiunea Bluetooth, Tv SoundConnect și mulțimea de fișiere suportate vine ca un bonus.

Samsung Shape M5

CUPRINS

Calitatea sunetului este superbă. M5 este remarcabil de puternic pentru o unitate atât de compactă, inundând camera cu sunet. La fel ca și celelalte reprezentate ale seriei, M5 este o boxă wireless extraordinară, cu o multitudine de facilități, un design chic și simplu.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...

Samsung este pe primul loc pe piața smartphone-urilor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. și-a păstrat primul loc pe piața globală a smartphone-urilor în al doilea trimestru al anului 2021. Deși cota sa...

Vestă antiglonț Glock pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

În două săptămâni, Samsung își va prezenta oficial noul telefon cu clapetă în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy Z Flip...