Comparație Samsung Galaxy Watch Active vs Gear Fit2 Pro

146

Samsung Galaxy Watch Active, este disponibil deja de ceva timp. Smartwatch-ul poate fi încadrat undeva între un smartwatch și un tracker de fitness. Deși nu este un ceas mai bun decât smartwatch-ul de anul trecut Galaxy Watch, el are cu siguranță suficiente îmbunătățiri hardware și software pentru a-l face un dispozitiv mai bun decât Gear Fit2 Pro.

Gear Fit2 Pro este destinat atleților și persoanelor care doresc să lucreze la sănătatea lor. Dispozitivul de urmărire are un senzor precis al frecvenței cardiace și toate tipurile de profiluri sportive diferite, cum ar fi alergarea, tenisul, baschetul sau chiar dansul. Chiar dacă poate face multe lucruri la fel, Galaxy Watch Active este parcă din altă categorie.

În acest articol facem o comparație între Galaxy Watch Active și Gear Fit2 Pro. Samsung Gear Fit2 Pro este încă unul dintre cele mai bune trackere de fitness disponibile momentan pe piață. Este un dispozitiv foarte capabil care poate face aproape tot ceea ce doriți din domeniul fitness-ului, conform IotGadgets. Vrem să vedem ce are unul și nu are celălalt, ce poate Watch Active și ce nu poate Gear Fit2 Pro?

Galaxy Watch Active mai elegant și mai distins decât Gear Fit2 Pro

Totuși, factorul de formă dreptunghiulară a lui Gear Fit2 Pro limitează cumva funcționalitatea sa dincolo de urmărirea activității. Nu se pretează foarte bine la o ținută de seară, o ținută elegantă la fel ca Galaxy Watch Active. Nu trebuie să uităm că este totuși o brățară de fitness. Scopul acesteia a fost să fie folosită pentru urmărirea activității, nu un accesoriu la un costum de seară.

Galaxy Watch Active este mai mic și mai ușor, mult mai confortabil de purtat în timpul antrenamentelor. Diferența de ani face ca smartwatch-ul Active, lansat anul acesta alături de Galaxy Fit și căștile Galaxy Buds, să vină cu mai multe caracteristici decât Fit2 Pro. Nu numai exercițiile de respirație și monitorizarea stresului dar și un ecran mai mare, îl fac un dispozitiv mai bun decât Gear Fit2 Pro. În plus, Watch Active are un design de formă circulară care îi dă un aspect mai modern.

Watch Active are specificații mai bune decât Gear Fit2 Pro

Ca specificații, Galaxy Watch Active vine cu un ecran Super AMOLED circular de 1,1 inch. Are procesorul Samsung Exynos 9110 cuplat cu 768 MB de RAM și o memorie internă de 4 GB. O baterie de 230 mAh este pe Watch Active. Smartwatch-ul este super certificat, are MTL-STD 810G, IP68 și are rezistență la apă de 50 ATM. De asemenea, acceptă aplicații populare terțe, cum ar fi Under Armor, Spotify și Strava. Senzorii de pe bordul dispozitivului includ accelerometru, giroscop, barometru și senzor de lumină ambientală.

Galaxy Watch Active oferă un suport de notificare mai bun de pe telefon. Dispozitivul acceptă, de asemenea, fețe și aplicații de ceas descărcabile, apropiindu-se tot mai mult de un smartwatch cu drepturi depline.

Pe de altă parte Samsung Gear Fit2 Pro are un ecran Super AMOLED de 1,5 inch și o rezoluție mai scăzută decât Watch Active. Un procesor mai slab și o memorie RAM mai mică, la fel și bateria este mai mică. Peste 3000 de aplicații și fete de ceas sunt disponibile din Galaxy App, inclusiv Spotify, pentru a personaliza cum dorești pe Gear Fit2 Pro. După cum indică și particula „Fit” din nume, Galaxy Fit2 Pro este mai mult dedicat fitness-ului și acest lucru se vede din tot și din toate.

În general, Galaxy Watch Active este mai bun și mult mai atractiv față de Fit2 Pro.

Comparație specificații Galaxy Watch Active vs Gear Fit2 Pro
  Samsung Galaxy Watch Active Samsung Gear Fit2 Pro
Afișaj Super AMOLED │ 1,1 inch (28,1 mm) Super AMOLED │ 1,5 inch (38,6 mm)
Rezoluție 360 x 360 216 x 432
Baterie 230 mAh │ Autonomie 4-5 zile 200 mAh │ Autonomie 3-4 zile
OS Tizen OS 4.0 Tizen OS
Procesor Exynos 9110 – 1,15 GHz Exynos 3250 – 1 GHz
Memorie 768 MB RAM │ 4 GB Stocare 512 MB RAM │ 4 GB Stocare
Culori Negru │Argintiu │ Roz-auriu │ Verde Negru │ Roșu cu Negru
Greutate 25 grame 34 grame
Dimensiuni 39,5 x 39,5 x 10,5 mm 51,3 x 25 x 12,6 mm mm
Certificare 5ATM + IP68 │ MIL-STD-810G 5ATM │ MIL-STD-810G
Senzori Barometru │Ritm cardiac │ Giroscop │Accelerometru │ Lumina Accelerometru │ Barometru │Giroscop │ Ritm cardiac
Activitate monitorizată Calitatea somnului │ Apeluri primite │ Bătăile inimii │ Numărul de pași Monitorizare somn │ Numărul de pași │ Bătăile inimii │
Conectivitate Wi-Fi │ NFC │ Glonass │ Bluetooth 4.2 │ Beidou │ Galileo │ GPS │ NFC Wi-Fi│ Glonass │ Bluetooth 4.2 │ GPS │ NFC │ Beidou