Acasă Comparații Comparație Galaxy Watch vs Apple Watch Serie 4. Care merită cumpărat?

Comparație Galaxy Watch vs Apple Watch Serie 4. Care merită cumpărat?

Există pe piață în acest moment mai multe ceasuri inteligente foarte bune. Multe dintre ele sunt recent apărute și au foarte multe caracteristici de ultimă oră. Nu de mult timp un ceas ne arăta doar ora și eventual data calendaristică. Acum ceasurile inteligente – smartwatch-urile, sunt adevărate calculatoare aflate pe mâna noastră. Afișarea orei și datei este ceva banal, astăzi smartwatch-urile ne anunță despre aproape orice. Vremea, știrile, tensiunea arterială și mai mult, dispun de o gamă largă de aplicații de fitness și accesorii de urmărire a sănătății. Să vedem ce pot Samsung Galaxy Watch și Apple Watch Series 4.

În toată această abundență de ceasuri de pe piață, două smartwatch-uri se disting în mod deosebit. Samsung Galaxy Watch și Apple Watch Series 4. Sunt două ceasuri excelente, unul mai bun decât altul.

Încercăm în rândurile de mai jos, prin intermediul AndroidCentral, să le punem față în față pentru a vedea care este mai bun și care merită cumpărat.

Două smartwatch-uri foarte bune

Vor fi comparate Samsung Galaxy Watch varianta de 46mm și Apple Watch Series 4 de 44mm.

  • Samsung Galaxy Watch, excelența dusă la extrem. Samsung a făcut un ceas mare, care face aproape totul. Are câteva caracteristici foarte bune. Poate caracteristica forte este acumulatorul, care poate ajunge la mai mult de 4 zile de funcționare. Viață lungă a bateriei, always-on display, sute de fețe de ceas la alegere și sistem unic de navigație. Putem critica faptul că este prea mare și are mai puține aplicații.
  • Apple Watch Series 4, elegant și confortabil. Cel mai recent accesoriu tehnologic de îmbrăcăminte de la Apple poate fi utilizat mai puțin de o zi dacă sunteți prea activ. Nu e bine! Partea cea bună a acestuia este bogăția de aplicații pentru fitness pe care o aveți la dispoziție. Apple Watch este subțire și elegant și urmărirea în condiții de siguranță a exercițiilor sportive este excelentă. Are o interfață bine cizelată și impedanță haptică. La partea de critică în primul rând bateria, prea puțină durată de viață. Nu are fețe de ceas terță parte. Nu are always-on display și funcționează doar cu dispozitive iOS.

Există și o diferență de preț între cele două. Prețul eleganței și a urmăririi fitness-ului este mult mai mare decât prețul longevității bateriei.

Galaxy Watch și Apple Watch au mai mult plusuri decât minusuri

Smartwatch-urile creează deseori un dezechilibru între încercarea de a arăta ca un ceas și de a acționa ca un obiect gadget. Acest lucru se datorează faptului că există câte un lucru pe care posesorul îl dorește sau are nevoie și aceste ceasuri nu-l pot face. Unii doresc doar un dispozitiv frumos în formă de ceas care arată timpul și uneori furnizează informații de pe telefon. Alții doresc un accesoriu de fitness independent, care să le permită să-și lase telefonul acasă când lucrează. În această problemă și Samsung și Apple au plusurile și minusurile lor.

Samsung Galaxy Watch arată și se simte ca un ceas în orice moment, cu un afișaj mereu pe ecran și o mulțime de fețe de ceas pentru personalizare totală. Funcțiile de fitness de pe Galaxy Watch de la Samsung pot să urmărească destul de puțin. Dar există foarte multe lucruri în afara acestor opțiuni făcute de Samsung și disponibile utilizatorilor.

Apple Watch Series 4 arată și se simte ca un accesoriu pentru iPhone, cu o gamă largă de aplicații de fitness și accesorii de sănătate de primă și terță parte, dar cu puține ocazii de a controla caracteristicile individuale.

Adevarul este că ambele sunt ceasuri excelente, dar experiența pe care o veți obține de la fiecare va fi foarte diferită. În cele din urmă, se va reduce la modul în care folosiți ceasul în fiecare zi. Totuși este un plus evident pentru Galaxy Watch.

La caracteristici Samsung Galaxy Watch este mai bun:
Samsung Galaxy Watch (46mm) Apple Watch Series 4 (44mm)
Afișaj 1,3 inch AMOLED 1,78 inch AMOLED
Rezoluție 360×360 / 278ppi 448×368 / 326ppi
Baterie + 4 zile 18 ore
Greutate 63 grame 48 grame
Apeluri vocale Da Da
Monitorizare ritm cardiac Da Da
Aplicații terță parte Puține Foarte multe
Fețe de ceas Foarte multe Nu
Încărcare fără fir Da Da
Suport iOS Da Da
Suport Android Da Nu

Sunt multe lucruri care plac la ambele ceasuri, ambele smartwatch-uri sunt pe bună dreptate cele mai bune pe care le puteți cumpăra astăzi.

Samsung Galaxy Watch are o viață a bateriei excelentă care durează mai multe zile, oferind caracteristici de urmărire a sănătății și fitness-ului. Și de fapt, un lucru important, arată ca un ceas pe încheietura mâinii. Dar, de asemenea, este mai gros și mai greu decât Apple Watch astfel încât acest ceas nu se potrivește întotdeauna confortabil sub o cămașă frumoasă.

Apple Watch Series 4 arată și se simte ca un elegant accesoriu de îmbrăcăminte pe încheietura mâinii. Nu este rotund, dar este foarte funcțional. Dar aceste caracteristici de fitness și designul subțire costă destul de mult în viața bateriei. Astfel trebuie să-l încărcați în fiecare noapte dacă doriți o zi întreagă de utilizare pentru mâine.

Puteți forța Apple Watch să dureze poate o zi și jumătate fără să folosiți prea multe aplicații. Dar este clar că acest lucru nu este agreat deloc de către utilizatori. Odată ce știți ce vreți de la un astfel de smartwatch, alegerea dintre aceste două ceasuri devine destul de clară. Apple Watch este un ceas inteligent și un tracker de fitness mai bun, dar Galaxy Watch are un design mai plăcut și mai multe controale intuitive.

Samsung Galaxy Watch un smartwatch care are tot ce ai nevoie

O noutate este caracteristica ECG (EKG) activă pe fiecare Apple Watch Series 4. Această caracteristică permite utilizatorilor să-și citească electrocardiograma oferindu-le o idee despre performanța inimii. Această caracteristică nu va înlocui EKG-urile reale de la medic dar poate depista din timp problemele medicale potențial grave.

Samsung Galaxy Watch este un smartwatch foarte bun. Este mai bun decât Samsung Gear S3 și are tot ce ai nevoie. În afară de actualizările periodice de software și de securitate, este puțin probabil ca Samsung să adauge caracteristici care să modifice radical modul în care utilizați ceasul în timp. Nu este imposibil, dar nu este foarte probabil.

  • Samsung Galaxy Watch, este un ceas elegant cu multe zile de viață a bateriei și tone de caracteristici inteligente. Samsung a făcut un ceas care poate oferi orice la oricine, un ceas pentru toată lumea. Și atâta timp cât nu vă deranjează ceasurile mai mari, este cel mai bun cu adevărat.
  • Apple Watch Series 4 este un smartwatch concentrat pe sănătate, cel mai bun proiectat de Apple vreodată. Aparatele Apple au luat o întorsătură fermă spre caracteristicile de sănătate și utilizabilitate. Și atâta timp cât dețineți un iPhone, experiența este excelentă. Atâta timp cât sunteți în regulă cu o singură zi ca durată de viață a bateriei, acesta este un ceas excelent.

Stiri

Quick Share este alternativa Samsung la AirDrop pe telefoanele Galaxy

Concurența este uriașă în industria telefoanelor așa cum știm cu toții. Samsung este în top-ul a tot ce ține de telefoane mobile....

Samsung Galaxy A11 cu triple-camera și o baterie de 4.000mAh

Încep să apară tot mai multe informații despre numeroasele telefoane din seria Galaxy A (2020) pe care Samsung le va lansa în...

Samsung Galaxy A41 va avea o baterie mai mare decât predecesorul său

O autoritate de inspecție din Coreea de Sud, Safety Korea, a publicat o imagine cu bateria lui Samsung Galaxy A41. Din fotografie...

Top 5 modele de suport auto pentru smartphone-ul tău Samsung

Toată lumea călătorește permanent iar pentru deplasările locale sau mai lungi, autoturismul este mijlocul de transport folosit. Nimeni nu mai pleacă azi de acasă...

Galaxy S8 și Note 8 vor primi Android 10, spune serviciul clienți Samsung

Samsung Galaxy S8 este unul dintre cele mai apreciate și iubite smartphone-uri Samsung. În aceeași situație se află și Samsung Galaxy Note...

Samsung Galaxy Z Flip poate avea un preț mai mic de 1.700$

Noul smartphone pliabil Samsung, care va fi lansat luna viitoare, poate avea un preț sub două milioane won (1.710 USD). Informația vine...

Samsung Pay în program beta în Kazahstan cu Halyk Bank

Anul trecut un cunoscut site din domeniul telefoniei mobile a chestionat compania Samsung în privința sistemului de plată Samsung Pay. Răspunsul Samsung...