Samsung Gear S3 (Classic & Frontier) – Preț, Păreri și Specificații

20862

Piața dispozitivelor ușor de purtat se extinde rapid, lucru evident în ultimii doi ani.

Nu este prima dată când tehnologia a încercat să se strecoare la încheietura noastră, dar de data aceasta, a reușit.

Tehnologiile purtabile și smartwatch-urile, în special, încep să se maturizeze.

Cu toate acestea, există, o altă abordare în această dezvoltare.

Gigantul corean Samsung Electronics a intrat puternic și el pe această piață și a ales o cale de dezvoltare mai mult sau mai puțin exclusivă pentru ofertele sale ușor de purtat și lucrează din greu pentru a culege potențialele beneficii.

 

Introducere Samsung Gear S3

Există puțini producători cu un astfel de portofoliu bogat de produse în domeniul SmartWatch-urilor, deci nu este deloc surprinzător faptul că Gear S3 iese în evidență și a acumulat deja o mulțime aprecieri.

Samsung Gear S3 este disponibil în două ediții distincte:

 • Gear S3 Frontier
 • Gear S3 Classic

Frontier este sportiv, cu design robust, în timp ce clasicul S3  vine cu o curea de piele și este, probabil, mai potrivit pentru un mediu de afaceri.

Putem spune că ambele sunt suficient de elegante pentru o ocazie formală și la fel de bune ca accesoriu de sport.

Ca aspect ele sunt identice, S3 Frontier și S3 Classic, sunt la fel atunci când vine vorba de hardware-ul din interiorul carcasei.

Listă caracteristici Gear S3:

 • 1.3 inch Display circular, Super AMOLED, 360×360 pixeli, 278ppi, 46mm diametru, protejat de Gorilla Glass SR +.
 • Samsung Exynos 7270, dual-core 1.0GHz 14nm CPU, 768MB RAM, stocare internă de 4 GB.
 • Baterie 380 mAh (3G) Li-Ion.
 • Dimensiuni 49x46x12.9mm,
 • Greutate 63g (Frontier) / 59g (Classic).
 • Carcasa din otel inoxidabil 316L cu inel de control rotativ, certificat IP-68, timp de până la 30 de minute și de până la 1 metru adâncime, plus MIL-STD-810G conform cu standardul.
 • Sistem de operare, Tizen pentru platforme ușor de purtat.
 • Senzor de ritm cardiac, giroscop, accelerometru, barometru, lumină ambientală, GPS / Glonass.
 • Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC, MST și 4G LTE în modelul Frontier.
 • Vibrație.
 • Microfon cu suport S-voce și difuzor.
 • Încărcare fără fir (WPC inductiv).
 • Suport pentru dispozitive non-Samsung.

Ca un dezavantaj, încă nu are suport iOS.

Gear S3 este o continuare corectă și demnă a lui Gear S2. El întruchipează tot ceia ce a fost minunat la  un produs deja impresionant în design și funcționalitate – Gear S2.

La Gear S3, totul este mult mai bine. Aceasta este versiunea 2.0, a doua încercare Samsung, de formă rotundă și suntem încrezători că, de această dată este mai mult decât un ceas gadget – este o realizare cu adevărat impresionantă.

 

Ambalajul lui Samsung Gear S3

Samsung Gear S3 trebuie purtat și manipulat cu siguranță și stil. Ambalajul amintește de cel a lui S2 și este de formă rotundă.

Este un cilindru din două piese ce poate fi confundat cu ușurință cu o cutie de parfum sau cu un cadou de lux.

Conținutul pachetului este destul de bogat. În interior găsim un alt ambalaj circular din două piese, dar de data aceasta din plastic, menit să organizeze și să protejeze la interior.

În interiorul părții de sus este ceasul în sine, și este gata de funcționare.

La fel ca și predecesorul său, Gear S3 vine cu două curele. Același design, dar și cu o dimensiune mai mică, astfel încât să puteți alege pe cea care se potrivește cel mai bine la încheietura mâinii.

În interiorul cutiei, veți avea, un încărcător de 5V 0.7 Ah., cu un conector microUSB standard, precum și stația de încărcare. Se reîncarcă fără fir atunci când este pus pe baza sa.

Design-ul stației de încărcare este unul dintre multele lucruri care Samsung a decis să le facă în plus față de Gear S2, funcționează și arată foarte bine.

Spre deosebire de concurenții săi, Gear S3 este, de fapt ținut de un magnet pe o suprafață ridicată cu câțiva centimetri deasupra locului pe care este așezat. Acest lucru permite să vedeți afișajul atunci când este pe o noptiera.

 

Design-ul lui Samsung Gear S3

Proiectare și construcție de calitate.

Privind în urmă, am fi spus cu ușurință că Samsung persistă a impinge creațiile sale spre estetica rotundă, susținută de software-ul, care este frumos proiectat și integrat. Acest lucru este cu siguranță adevărat, dar considerăm că afirmații de genul „design atemporal” și „orologiu elegant”, se potrivesc perfect.

Samsung a făcut într-adevăr cea mai bună alegere pentru a da un design clasic, atemporal la un accesoriu din secolul 21, high-tech, care este unic prin definiție.

Ecranul rotativ – un element de control cu adevărat unic în domeniul SmartWatch-urilor.

Ecranul de control nu numai că se simte natural, ca un control de intrare, dar, și oferă o acțiune mecanică separată și lină, – o contribuție mică, dar semnificativă la senzația de autenticitate a ceasului.

Atât S Classic cât și Frontier au ecranul rotativ de control, acesta din urmă oferind o margine zimțată mai distinctă și în plus numerotată, pentru o experiență de cronometrare sportivă.

De asemenea, ambele vin într-un finisaj de culoare și o nuanță ușor diferită de restul corpului ceasului. Aceasta este doar una dintre multele concepte, împrumutate direct din industria ceasurilor de mână.

Alegerea Samsung de a adera la un design adecvat de ceas este evidentă prin colaborarea cu Yvan Arpa (un renumit designer elvețian de ceasuri), pentru dezvoltarea produsului. El a jucat un rol proeminent la Hublot și lansarea liniei Big Bang și apoi a fost CEO-ul lui Romain Jerome și apoi Jacob & Co.

Revenind la Gear S3, corpul principal, este realizat din oțel inoxidabil lustruit 316L, cu o peliculă de suprafață, mai dură și mai rezistentă, împreună cu ecran Gorilla protecție SR + pentru afișare.

În comparație cu majoritatea celorlalte smartwatch-uri, Gear S3 este un ceas mare, cu diametrul său de 46 mm. Ar putea fi prea mult pentru unele încheieturi mai mici, deci cu siguranta trebuie să-l încercați înainte de cumpărare, dacă este posibil.

Fie că are 59 sau 63 de grame, Gear S3 este voinic. Acest lucru este fără îndoială un alt plus – simțiți un ceas adevărat la mână. Distribuția corectă în greutate pare să fie cheia aici. În plus, nu sunt foarte multe opțiuni „mari” SmartWatch.

Gear S3 folosește o curea de 22 mm standard. Puteți, lua o altă opțiune de culoare care să se potrivescă cu preferințele voastre.

Samsung are, o vastă colecție de opțiuni de curele, aprobate oficial.

Din cutie, S3 Frontier vine asociat cu o curea din cauciuc, în timp ce pielea rămâne rezervată pentru S3 Classic. Ambele sunt foarte robuste. În plus, opțiunea de cauciuc, dă senzația unui profil ușor mai mare, care se potrivește mai bine cu estetica sportivă.

 

Controlul lui Samsung Gear S3

Trecând la control, am menționat ecranul rotativ. În afară de acesta, de 1,3 inch Super AMOLED, touch-activ, și există o pereche de butoane fizice pe partea laterală.

Pentru cea mai mare parte, Tizen UI ( UI -user interface – interacțiune cu utilizatorul) este ingenios concepută pentru a încorpora toate controalele menționate anterior și să le folosească în mod interschimbabil.

În ceea ce privește butoanele, ele sunt cu totul diferite, la cele două Gear S3.

La S3 Classic devin proeminente, butoane mari, rotunde, stil piston.

La S3 Frontier, acestea au fost schimbate cu butoane mai mici și alungite. Ele au un finisaj texturat pe partea de sus. În plus, La Frontier, cu siguranta nu vom avea grija butoanele mai mari care erau un neajuns în calea unor activități fizice.

Alte elemente din exterior vizibile pe ceas includ, senzorul de ritm cardiac pe partea din spate, precum și câteva găuri poziționate discret.

Pe partea stângă, există un trio de găuri rotunde pentru difuzor și pe partea opusă, o gaură pentru microfon. O gaură minusculă, ascunsă în apropiere de cureaua de mână pe partea superioară de atașare, este pentru un al doilea microfon anti-bruiaj(de anulare a zgomotului).

Difuzorul este bine poziționat astfel încât să nu fie ușor acoperit și oferă un volum suficient pentru dimensiunea sa.

 

Hardware-ul lui Samsung Gear S3

Nu este nici un secret faptul că purtabilele moderne și mai ales smartwatch-urile împrumută în majoritatea lor, din componentele interne ale domeniului smartphone.

De fapt, multe dintre dispozitivele de astăzi se bazează pe cip-uri Qualcomm – cel mai notabil, Snapdragon 400. Acest lucru nu este neapărat un lucru rău, deoarece este rentabil și în starea lor actuală de dezvoltare, cele mai multe purtabile au o mare foame pentru puterea de calcul.

Pe de alta parte, un cip-set vechi, înseamnă arhitectură și proces de fabricație vechi.

Pentru Gear S3, Samsung a decis să meargă pe Exynos. Partea foarte cool este că Exynos 7 dual 7270 se bazează pe 14nm FinFET. Acest lucru este cu siguranta un factor cheie în această realizare , și în mare măsură, duce la o durata de viață a bateriei de 4 zile.

O altă trăsătură cu adevărat mare a Exynos 7270 SoC este – SIP ePoP design SIP. Ceea ce permite ca procesorul să aibă împreună memorie RAM și stocare eMMC, precum și gestionare a energiei IC. Întregul modul este cu 30% mai subțire decât predecesorul sau.

La Gear S3 se întâmplă multe lucruri în interiorul carcasei, chiar dacă profilul său de 11.4mm nu v-ar lăsa să credeți. După cum am menționat acolo este cip-setul, și perechea de nuclee de procesare, precum și 4GB de stocare și 768MB de RAM.

În ceea ce privește alte modele, veți obține o mulțime de senzori, inclusiv Accelerometru, Gyrometru, Barometru, HRM(monitorizare a ritmului pulsului) și lumină ambientală. Restul corpului Gear S3 este în cea mai mare parte ocupat de bateriea de 380mAh.

În sfârșit, dar nu în ultimul rând, există o bobină specială, precum și circuitul de comandă însoțitor care permite WPC încărcarea wireless a dispozitivului.

 

Display Samsung Gear S3

Samsung a pus un Super AMOLED. Fidelitate mare de reproducere a culorilor și a contrastului, oferind un negru infinit, profund. Samsung a decis să păstreze rezoluția de 360×360 pixeli.

Întrucât panoul este mai mare ca la Gear S2, acest lucru a condus la o ușoară scădere a densității pixelilor până la 278. Modul display Alway On afișează în permanență ora, ca un ceas analog.

Gear S3 folosește trucuri inteligente, cum ar fi oprirea ecranului atunci când ceasul nu este pe mană.

 

Conectivitatea la Samsung Gear S3

La fel ca majoritatea smartwatches, Gear S3 este destinat să servească drept un accesoriu pentru telefon mai mult decât orice altceva, opțiunile de conectivitate sunt cheia.

Samsung are o mentalitate mai independentă pentru purtabile sale decât concurența.

În primul rând, Bluetooth 4.2, care va fi probabil folosit ca și canal de date primare.

În cazul în care eșuează, există Wi-Fi b / g / n ca un canal de conectivitate de rezervă. Ceasul are, de asemenea, capacitatea de a prelua parolele Wi-Fi salvate pe majoritatea telefoanelor Android.

Chiar dacă nu are nici o conectivitate cu un smartphone, Gear S3 poate face un număr surprinzător de lucruri.

Sistemul de operare Tizen oferă acces la canalele de conectare și datele API, inclusiv lucruri cum ar fi Web direct, unele aplicații își pot face treaba fără a fi necesar un smartphone.

Gear S3,  Classic și Frontier, au un difuzor încorporat și poate fi utilizat pentru preluarea și plasarea apelurilor de la telefon.

Caracteristica LTE este rezervată pentru un număr limitat de modele. Numai pe Frontier există varianta LTE. Asta face respectiva variantă mai independentă de un telefon, deoarece are o a treia opțiune pentru a se conecta, în afară de Bluetooth și Wi-Fi.

 

GPS-ul la Samsung Gear S3

Este prezent pe toate modelele Gear S3. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a profita de funcționalitatea sa este să descrci una dintre cele mai surprinzătoare aplicații de navigație din magazinul Galaxy.

Plăţile mobile, joacă de asemenea un rol major. În acest scop, Samsung a inclus NFC ca facilitate. Prin NFC și utilizarea Samsung Pay, puteți plăti cu ușurință pe terminalele acceptate în țările care au sistemul în vigoare. Pentru a merge mai departe, gigantul corean a inclus, de asemenea, MST în Gear S3.

Este o tehnologie unică, pe care am văzut-o deja în acțiune pe unele dintre telefoane high-end ale companiei, și este surprinzător de sigură. Ceasul poate face plăți pe cont propriu, fără a utiliza telefonul, oferind întregului sistem o versatilitate incredibilă.

 

Durata de viata a bateriei la Samsung Gear S3

Nu este un secret faptul că durata de viață a bateriei este un dezavantaj  pentru mulți cumpărători de smartwatches.

Samsung se asigură că poate stoarce cât de mult timp de utilizare, 14nm Exynos cip, cu siguranță strălucește în anduranță și a dus durata de viață a bateriei la 4 zile.

Dacă bateria scade până la 5%, veți primi o notificare, solicitându-vă să introduceți modulul ceas.

În modulul ceas, dispozitivul dezactivează practic fiecare bit de funcționalitate inteligent, inclusiv toate canalele de comunicare și aplicații.

În ce privește încărcarea, Gear S3 se bazează pe tehnologia WPC fără fir. Încărcărcarea de la aproximativ 5% până la 100% durează puțin peste două ore și jumătate.

 

Software-ul la Samsung Gear S3

Piața dispozitivelor ușor de purtat, a avut o istorie și o evoluție oarecum neobișnuită în ultimii ani, iar Samsung a fost un participant activ în cea mai mare parte a acesteia.

Samsung utilizează aplicația Gear Manager pentru comunicare, pentru ceas.

Samsung a pus capăt politicii sale de restrângere și permite smartphone-urilor non-Galaxy să se conecteze la SmartWatches-urile sale.

Aplicația Gear Manager are mult mai multe decât lasă să se vadă.

Este surprinzător de bine organizată, include date despre baterie, memorie și RAM, multe interfețe și sugestii de aplicații, adaptate la preferințele utilizatorului și tot felul de notificări, inclusiv actualizări.

Setările din Gear Manager sunt umplute până la refuz cu multe funcții.

Acestea includ schimbarea cadranului și diverse culori de interfață.

Puteți reorganiza meniul principal al ceasului, să instalați aplicații noi de la magazinul Samsung și chiar să modificați setările disponibile și cele pe care le-ați instalat deja.

Actualizarea, pe de altă parte, este implementată excelent. Este controlată de către Galaxy Manager, printr-o filă separată în aplicații. În acest fel o să știți întotdeauna ce dispozitiv actualizați.

Samsung a dat asigurări că Gear S3 este perfect pentru toate tipurile de Wi-Fi.

În sfârșit, dar nu în ultimul rând, puteți modifica gestionarea rapidă a mesajelor din aplicația Gear Manager.

 

Navigare și funcționalitata la Samsung Gear S3

Punctul de pornire principal al interfaței este, desigur, fața ceasului. Se aprinde automat atunci vă uitați la Gear S3. Detecția funcționează destul de bine și este consistentă, dar, de asemenea, vă puteți „trezi” ceasul, atingând orice alt buton.

Gear S3 recunoaște, de asemenea, un gest de acoperire. Este destul de convenabil. Dacă nu folosești ceasul, doar ai pus palma pe ecran și se va stinge.

În meniul de setări rapide, Gear S3 indică nivelul bateriei, dacă Wi-Fi este activat, precum și comenzi rapide în aplicația muzică, modul de avion.

Gear S3 are un sertar de aplicații. Acesta poate fi accesat rapid prin atingerea butonului de start sau a butoanelor de pe interfață.

Tizen OS s-ar putea să nu fie la fel de bogat ca ecosistemul Android Wear, dar există multe alte aplicații pentru a fi descărcate din magazinul Samsung și toate elementele de bază par să fie acoperite. Există, de asemenea, mai mult de câteva aplicații care strălucesc cu funcționalitate avansată la un nivel care nu este posibil în prezent pe Android Wear.

Interfața este frumos proiectatată și aranjată într-un cerc. Este un sistem frumos și convenabil, care funcționează bine și se profită din plin atât de formă cât și de controalele disponibile.

Funcționalitatea integrată S Voice vă permite să emiteți comenzi și să răspundeți la mesaje. Recunoașterea vocii se descurcat decent. S Voice își face treaba, dar există loc de îmbunătățiri.

S Voice cu siguranță functioneaza mai bine pe Gear S3, comparativ cu Gear S2.

Un mare plus, în special, este abilitatea de a porni ceasul cu un cuvânt personalizat, ceasul recunoaște cuvântul și pornește.

Tastatura este surprinzator de utilizabilă pentru un ecran de 1,3 inch.

 

Aplicații pe Samsung Gear S3

 Monitorizarea activității fitness, vă oferă o imagine de ansamblu a activității dvs. de zi cu zi.

Se urmăresc pașii care se fac, consumul de calorii, controlul inimii, precum și consumul de cafea și apă.

Detectare automată a antrenamentului și a activității mai intense. La alergare vă puteți orienta cu GPS-ul, smartwatche-ul vă va spune când să vă opriți, distanța parcursă și vă va desena traseul pe hartă.

Nivelul de integrare este cu adevărat impresionant.

Aplicația sănătate S vă oferă acum suport pentru un număr surprinzător de alte activități și sporturi, puteți să urmăriți chiar și trasul cu sania, dacă asta e plăcerea voastră.

Aplicația de muzică, se poate utiliza pentru a controla playere de muzică ascultând melodiile preferate, sărind peste alte melodii, se poate controla volumul, puteți asocia căști Bluetooth sau difuzoare direct la ceas.

Puteți să răsfoiți istoricul apelurilor și să apelați orice nume de pe lista de contacte.

Toate celelalte aplicații de bază sunt prezente. Poate gestiona alarme, cronometre, are un cronometru pentru program și o aplicație meteo.

Una dintre cele mai avansate caracteristici include un altimetru, plus Barometru Combo.

Arată poziționarea pe hartă, folosind ultima locație cunoscută, sau noua locație.

Gear S3 nu vine cu o aplicație de hărți pre-instalate. Mulțumită lui Tizen, Gear S3 este capabil să utilizeze GPS de la bord, pentru dirijare și navigație, având în vedere că are software-ul potrivit.

Aplicația în sine este destul de complexă și are caracteristici complete.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Samsung Gear S3
samsung-gear-s3Atât Samsung Gear S3 Classic cât și S3 Frontier, duc aspectul, distincția și funcționalitatea la un nivel nemavăzut, totul pentru a satisface cele mai rafinate gusturi atât în plan sportiv cât și pentru ținute elegante.