Acasă Comparații Comparație Galaxy Watch vs Gear S3 (principalele diferențe)

Comparație Galaxy Watch vs Gear S3 (principalele diferențe)

Samsung a lansat noul său smartwatch Galaxy Watch pe 9 august la Barclays Center din New York. A fost lansat în același timp cu phabletul Samsung Galaxy Note 9. Așteptat de aproape doi ani, Gear Sport lansat anul trecut nu a fost considerat urmașul lui Gear S3, Galaxy Watch este considerat foarte bun și, consideră Samsung, este cel care va da lovitura de grație ceasurilor inteligente produse de Apple.

Este o diferența de aproape doi ani în materie de progres tehnologic între cele două smartwatch-uri de la Samsung. În acest articol vom pune față în față cele două smartwatch-uri Gear S3 și Galaxy Watch. Putem vedea astfel care sunt diferențele între cele două ceasuri inteligente ale companiei high-tech sud-coreene.

Comparație și scurte remarci pentru fiecare.

Pentru Samsung Galaxy Watch vom lua în considerare varianta de 46 mm.

Display. Cele două smartwatch-uri au același display circular Super AMOLED de 1,3 inch. Singura modificare care iese în evidență este sticla de protecție. Pe Galaxy Watch avem un model nou de sticlă Gorilla, mai performantă. Ce este bun Samsung a păstrat la display.

Dimensiuni și greutate / Curea. O ușoară modificare aproape nesesizabilă la dimensiunile lui Galaxy Watch. Greutatea rămâne la fel. Dimensiunea curelelor la fel.

Acumulator. O schimbare importantă privind capacitatea bateriei, cu impact direct asupra duratei de viață a acesteia. Gear S3 are o baterie de 380 mAh, este foarte bună, una dintre cele mai bune ca durată de viață pentru un smartwatch. O baterie cu o durată de viață de până la trei zile.

Samsung Galaxy Watch vine cu o baterie mult mai mare, 472 mAh. Are o durată de viață de patru zile cu conectivitate LTE și șapte zile cu Bluetooth. Nu suportă comparație. Încărcare fără fir bazată pe WPC pe ambele.

Evoluție pentru procesor și sistemul de operare.

Procesor. Și aici evoluția tehnologiei își spune cuvântul. Galaxy Watch vine cu un procesor mai nou și mai puternic, Exynos 9110 Dual core 1,15 GHz cuplat cu 768 MB de memorie RAM și 4GB de stocare internă. Varianta LTE a ceasului are o memorie RAM de 1,5 GB.

Sistem de operare. Smartwatch-urile Samsung se bazează pe sistemul de operare de casă a lui Samsung, Tizen OS. Compania sud-coreeană e mulțumită de acest sistem și la păstrat pe Galaxy Watch, chiar dacă au fost speculații că va fi înlocuit. Tizen Wearable 2.3.2 este pe Samsung Gear S3, este foarte bun și eficient dar, Galaxy Watch iarăși beneficiază de progresul tehnicii. Ultimul sistem de operare de la Tizen, special pentru wearable, Tizen 4.0 este mult mai bun și performant.

Memorie. Alt domeniu unde Galaxy Watch este câștigător. Varianta LTE: 1,5 GB RAM + 4 GB memorie internă și varianta Bluetooth: 768 MB RAM + 4 GB memorie internă. Mult mai bun ca Samsung Gear S3 cu 768 MB RAM + 4 GB memorie internă.

Conectivitate / Senzori. Galaxy Watch vine cu 3G LTE, un pas important înainte. GPS, NFC și GLONASS sunt pe ambele ceasuri inteligente. În materie de senzori cele două dispun de aceleași facilități.

Certificare. Samsung Gear S3 este certificat IP68. Galaxy Watch pe lângă această certificare mai are și certificare cu standardul american MIL-STD-810G. Este un standard de certificare pentru dispozitivele folosite de armata americană. În plus Galaxy Watch are și 5ATM, rezistență la apă până la 50 de metri adâncime timp de 10 minute.

Samsung Gear S3 este un smartwatch extraordinar, toți utilizatorii și poate recenziile făcute au punctat acest lucru. Samsung Galaxy Watch beneficiază de progresul tehnologic și cele mai noi inovații apărute pe piață în decursul ultimilor doi ani. Toate acestea au o greutate considerabilă în această comparație făcută aici. Galaxy Watch este mai mult decât poate visa cineva ca ceas inteligent.

Comparație caracteristici și specificații între Galaxy Watch și Gear S3:
 

 

Samsung Galaxy Watch Samsung Gear S3
Model 46mm, Silver 46mm, Silver
Afişaj 1,3 inch (33mm) │ Circular │ Super AMOLED (360 x 360)│
Full Color Always On Display │
Corning Gorilla Galss DX+
1,3 inch (33mm) │ Circular │ Super AMOLED  360 x 360 pixeli│ Always-on display │ Corning Gorilla Glass SR+
Dimensiuni și greutate 49 x 46 x 13 mm │ 63 g 49 x 46 x 12,9 mm │ 63 g
Curea 22 mm (interschimbabilă) 22 mm (interschimbabilă)
Baterie 472 mAh 380 mAh
Procesor Exynos 9110 Dual core 1,15 GHz Exynos 7270 Dual-core 1.0 GHz
Sistem operare Tizen Wearable 4.0 Tizen Wearable 2.3.2
Memorie LTE: 1,5 GB RAM + 4 GB memorie internă
Bluetooth: 768 MB RAM + 4 GB memorie internă
768 MB RAM + 4 GB memorie internă
Conectivitate LTE, B Bluetooth 4.2, Wi-Fi b / g / n │ NFC │ A-GPS │ GLONASS Wi-Fi 802.11 b/g/n │ Bluetooth 4.2 │ A2DP │ LE │ GLONASS │ NFC
Senzori Accelerometru │ Gyroscop │ Barometru │HRM │ Lumină ambientală │Ritm cardiac Accelerometru │ Gyroscop │ Barometru │Ritm cardiac
Încărcare Încărcare fără fir bazată pe WPC  Încărcare fără fir bazată pe WPC
Certificare 5ATM + IP68 │ MIL-STD-810G  IP68
Compatibilitate Samsung: Android 5.0 sau versiuni superioare.

Altele: iPhone 5 sau mai recent │ iOS 9.0 sau mai recent.

Samsung: Android 4.4 sau versiuni superioare cu RAM de peste 1,5 GB.

Altele: iPhone 5 sau mai recent │ iOS 9.0 sau mai recent

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....